моля помогнете

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
fleetwood
научил се да хвърля
научил се да хвърля

моля помогнете

Мнение от fleetwood »

Здравейте. Като искам да си кача снимка ми излиза този надпис "Unable to move file [/tmp/php1sTamY] [/home/www/nariba.net/SiteRoot/gallery.nariba.com/uploads/12596/p4_.jpg]" бихте ли ми казали как да го оправя .мерси много предварително
CARPBG.COM
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Marco Polo написа:Не си само ти с този проблем, в две теми е писано по този въпрос... Засега решение на проблема няма...
Абе и при мен е така,а защо ли някой беше казал че като натрупаш стаж в форума и тогава ти се отваря тази функция......мислех че е бабини девитини докато не забелязах че 5кила(нали е старо куче медалист) :P си беше качил снимки в период в който на мен ми показваше тия надпис.............. :?
Аватар
riboxva6tacha
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от riboxva6tacha »

МОДЕРИРАНО!!!Рибохващача спамиш пич, имаш ЛС .!!!barutchiata
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Re: моля помогнете

Мнение от barutchiata © »

fleetwood написа:Здравейте. Като искам да си кача снимка ми излиза този надпис "Unable to move file [/tmp/php1sTamY] [/home/www/nariba.net/SiteRoot/gallery.nariba.com/uploads/12596/p4_.jpg]" бихте ли ми казали как да го оправя .мерси много предварително

Този проблем е от доста време .Fixxer обеща да го отстрани.За сега и на мене излиза тоа надпис :oops: :roll:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

CERRUTI написа:
Marco Polo написа:Не си само ти с този проблем, в две теми е писано по този въпрос... Засега решение на проблема няма...
Абе и при мен е така,а защо ли някой беше казал че като натрупаш стаж в форума и тогава ти се отваря тази функция......мислех че е бабини девитини докато не забелязах че 5кила(нали е старо куче медалист) :P си беше качил снимки в период в който на мен ми показваше тия надпис.............. :?
ми чел ли е некой Оруел?там,вьв "фермата на животните" се казва,че ВСИЧКИ са РАВНИ,ама некои са ПО РАВНИ от останалите :lol: :wink:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
баничката
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от баничката »

А 5 кила шеф на форума АЛЕЕЕ, АЛЕЕЕЕЕЕЕ! :lol: :smt005 :smt026 :smt027 :smt038 :smt040 :smt070
Публикувай отговор

Обратно към “Съобщения”