За номерата на автоджамбазите...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

За номерата на автоджамбазите...

Мнение от batmilen »

В другите форуми се повдигна тая тема за авто джамбазите и техните номера... Laughing

Разказах на един колега как слагали бастуни в багажника...за да покажат, че въпросната кола е била карана....от инвалид или закъсал пенсионер... Wink

Това е нищо...рече колегата ...и ми разказа следната история... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

"Отивам на пазара за стари трошки в Бургас...дето е между гробищата и Метро по околовръстното...

помотах се , гледах де що има ...докато не попаднах на ГОЛФ 2ка...с транзитен номер..

Завъртях се около колата...докато от някъде не изникна собственика...един такъв дребен, очукан човечец...

завързахме разговор...каква е колата...от къде...как е дошла...на собствен ход или с автовоз....

Човечеца...ме изгледа и започна...

Тая кола е от Германия...

продължението ТУК...как сякъл дървото пред гаража... :lol: :lol: :lol: :lol:

http://forum.blackseawolves.eu/viewtopic.php?p=415#415

мързи ме да пиша...по 2 пъти в тая жега.... :twisted:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

:D :D :D :D ей това не го бях чувал,едно време като бях автоджамбазин се наслушвах на кво ли не,ама това е много ценно. :D :D :D :D :D :D
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
баничката
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от баничката »

Аз в Австрия оня австриец ми поиска 800е за един скапан Голф тройка.
Викам му: Was is das, Gunter...
Гюнтер се казваше и преди бях земал коли от него, ама гявол.
Та викам- така нема стане- вадя шише ракия- той умираше за нашенска- та с него кило и половина ракия изпихме, после и на канадска борба го бих и ми даде колата за 250 евро- е такава цигания не е имало- цела нощ се дърпахме като цигани и на сутринта бегах рано дорде още не му беше изчемрела главата от ракията. :D :D :D
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

ами вие ако бяхте изпили 1.5л ракия /шнапс/ в местната кръчма, сметката ви щеше да е тъкмо колкото е струвал Голф-ОТ :lol: :lol: :lol:
Аватар
Димо Генчев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Димо Генчев »

Понеже вече повечето съвременни коли имат най-различни системи, като дадете контакт обикновено светват известно количечство контролни лампи, които ЕДНА СЛЕД ДРУГА трябва да загават, т.е. теста е минал и всичко е ОК. Дотук добре, но ако например АБС -ът нещо не е в ред, лампата му няма да изгасне...И к'во правим - да я изскубнем не върви клиентът ще я търси, хората вече не ядът чак толкова доматите с колците. Обикновено се се откача (или срязва) проводника към съответната лампа, а за да свети към нея се свързва мост от друга система, която е в ред - напремер airbeg. И тогава при теста ще светят и гаснат и двете, само че абсолютно синхронно, което трябва да буди подозрение, понеже тестването не е еднакво по време за всяка система :wink:

Е, има и по-нагли обяснения - на брат ми като избирахме колата ламапата за възглавниците светеше..."карай, ще изгасне, това е, понеже колата беше на мивка" - хахаха...нямам думи. Естествено не повярвахме, просто се спазарихме за цената. А си свети и до ден днешен...

Абе, като почнем да викаме втора употреба на 3 годишни кочини, тогава можем горе-долу да очакваме нещо нормално, тези ма по 10години са си изпяли песента :cry:
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Re: За номерата на автоджамбазите...

Мнение от barutchiata © »

batmilen написа:

мързи ме да пиша...по 2 пъти в тая жега.... :twisted:

То става мноо бързо бе батка.Първо copy на текста и после Paste на другото място.
Аватар
Димо Генчев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Димо Генчев »

Marco Polo написа:
Димо Генчев написа:... тези ма по 10години са си изпяли песента :cry:
Пепел ти на езика, моята е на 15, а мисля още да си я покарам... ;) :D
Ааа, ми и моята е точно на 15 :D :D :D кЪ мислиш ти?
Имам предвид, че обикнвено след около 10 години почват да капризничат всякакви датчици и др. Освен това трудно се запазва външния вид, е, ако толкова държиш на него. Аз не, защото
:arrow: за 2600лв имам климатроник, Уети Жанти, 4 ел. стъкла и мн. др. Цялата обаче е в драскотини, ма к'во от това, нали сега мога да се завирам по шубраците :D

Между другото, аз против номерата на тарикатите се боря по следния начин: Карам само една марка, за която знам повече от продавача, даже го лъжа, че е много счупена за неща, които знам, че се оправят лесно :wink: Последния път хич не искаше да върви колата, която гледах, силно намалих цената, а после просто залепих един пукнат маркуч след турбото:) :) Ама па не може да знаеш всичко...
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Димич, човек се учи цял живот...сменях таралясниците...от по 10 и нагоре години... :lol:

сега на моя ФОР40 му светна ламба с ключе...на таблото на компа... :lol: изключих акумулатора...веднаж, два пъти...до няколко пъти...защото като го изключа...лампата изгасва... :wink:

да ама не сле 100 км. пак светна... :cry: и кво направих ...взех и турих на светещата част на таблото черна лепенка...така поне не ме дразни ...нека си свети маа му... :twisted:

после прочетох, че като светне немедленно дрябва да бягаш при техникеа в сервиза... :twisted: ми да си бегат като е бил нов и млад :twisted:

маа ще бегам...
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”