Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

как можеш да печелиш и губиш
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
как можеш да печелиш и губиш
не зная от каде да започна . на 19 миналия четвъртък бяхме с колеги на моста на Овчарица. хванахме доста амури и нито един шаран. рибата си прибрахме но на тръгване така съм слънчасал , че не съм качил в колата единия си прът с макарата,зумера, куфара и кепа. разбрах за това едва в понеделник когато пак потеглих за риба. много ме е яд . пръта 3,90 на jaxan с макара на 9 лагера, истинска красота . нови на месец. та така , равносметката е (-250-300)лв. сега всички ме питат как съм успял да го направя . мъка, мъка 
дано са попаднали в ръце на истински рибар и извади много едри екземпляри. пожелавам му наслука.
мъка, мяка

дано са попаднали в ръце на истински рибар и извади много едри екземпляри. пожелавам му наслука.
мъка, мяка
- CERRUTI
- сериозен играч
Мъка...мъка..ама да ти кажа едва ли има колега който да не е забравял и намирал неща по водоемите..вярно твоито си е голяма загуба ама пък всеки знае каква умора те обзема извенъж като започнеш да събираш багажа(то това е най-гадния момент от целия излет) и точно в такива моменти се случват тея работи.... 
Да чукна на дъво аз досега най често забравям някоя стойка,кутия,повод и на 2 пъти цигарите

Да чукна на дъво аз досега най често забравям някоя стойка,кутия,повод и на 2 пъти цигарите

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Дано този истински риболовец чете тази тема и прояви честност и благородство!Ще му олекне и късмет ще си осигури!Със сигурност ще се засечете по моста,така че не би му било комфортно да използва такъмите и да се оглежда и ослушва докато е заметнал.
Кофти работа,но вярвам,че ще се похвалиш като ти ги върнат!
Кофти работа,но вярвам,че ще се похвалиш като ти ги върнат!

- CERRUTI
- сериозен играч
за да не се получават такива гафове (макар че съм сигурен че това ще ти е обица на ухото доста време)като тръгваш правиш си списък на нещата които взимаш по основните и като прибираш само отмяташ.....то нали така казват-Умния записва,глупавия помни......макар че и аз не го правя ..но почвам да се замислям...val написа:оффффффффффффф, какво да ти кажа преди месец ми се прецака дистанционото на кораба . и за него се бръкнахме 400 лв. та така риболова ми върви но другаде ми куцат нещата. мамка му уре отивам пак да ги ловим тези рибоци. поне така си удавя мъката от загубата.

- riboxva6tacha
- ще става разбирач
колеги ходих на гълабово хванахме много 6аран и каракуда,но спахме там на палатка 2 дни и ве4е накрая на втория по4нахме да сабираме.......сабрахме вси4ко и ба6тата на моя приятел ни пита прибрах те ли си вси4ко и ние да,такмо трагваме и едни колеги дето веднага доидоха на на6ето място викхнаха 4акаи спри,спряхме и кво да гледаме
бях си забравил живарника и имам едно малко стол4е.добре4е колегата,които се доиде на на6ето място се обади и 4е се оказа свястен.