как можеш да печелиш и губиш

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

как можеш да печелиш и губиш

Мнение от val »

не зная от каде да започна . на 19 миналия четвъртък бяхме с колеги на моста на Овчарица. хванахме доста амури и нито един шаран. рибата си прибрахме но на тръгване така съм слънчасал , че не съм качил в колата единия си прът с макарата,зумера, куфара и кепа. разбрах за това едва в понеделник когато пак потеглих за риба. много ме е яд . пръта 3,90 на jaxan с макара на 9 лагера, истинска красота . нови на месец. та така , равносметката е (-250-300)лв. сега всички ме питат как съм успял да го направя . мъка, мъка :(
дано са попаднали в ръце на истински рибар и извади много едри екземпляри. пожелавам му наслука.
мъка, мяка
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Мъка...мъка..ама да ти кажа едва ли има колега който да не е забравял и намирал неща по водоемите..вярно твоито си е голяма загуба ама пък всеки знае каква умора те обзема извенъж като започнеш да събираш багажа(то това е най-гадния момент от целия излет) и точно в такива моменти се случват тея работи.... :?
Да чукна на дъво аз досега най често забравям някоя стойка,кутия,повод и на 2 пъти цигарите :)
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Дано този истински риболовец чете тази тема и прояви честност и благородство!Ще му олекне и късмет ще си осигури!Със сигурност ще се засечете по моста,така че не би му било комфортно да използва такъмите и да се оглежда и ослушва докато е заметнал.
Кофти работа,но вярвам,че ще се похвалиш като ти ги върнат! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

оффффффффффффф, какво да ти кажа преди месец ми се прецака дистанционото на кораба . и за него се бръкнахме 400 лв. та така риболова ми върви но другаде ми куцат нещата. мамка му уре отивам пак да ги ловим тези рибоци. поне така си удавя мъката от загубата.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

val написа:оффффффффффффф, какво да ти кажа преди месец ми се прецака дистанционото на кораба . и за него се бръкнахме 400 лв. та така риболова ми върви но другаде ми куцат нещата. мамка му уре отивам пак да ги ловим тези рибоци. поне така си удавя мъката от загубата.
за да не се получават такива гафове (макар че съм сигурен че това ще ти е обица на ухото доста време)като тръгваш правиш си списък на нещата които взимаш по основните и като прибираш само отмяташ.....то нали така казват-Умния записва,глупавия помни......макар че и аз не го правя ..но почвам да се замислям... :?
Аватар
riboxva6tacha
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от riboxva6tacha »

колеги ходих на гълабово хванахме много 6аран и каракуда,но спахме там на палатка 2 дни и ве4е накрая на втория по4нахме да сабираме.......сабрахме вси4ко и ба6тата на моя приятел ни пита прибрах те ли си вси4ко и ние да,такмо трагваме и едни колеги дето веднага доидоха на на6ето място викхнаха 4акаи спри,спряхме и кво да гледаме :shock: бях си забравил живарника и имам едно малко стол4е.добре4е колегата,които се доиде на на6ето място се обади и 4е се оказа свястен. :wink:
NASKO1995
новобранец
новобранец

Мнение от NASKO1995 »

ами колега иаз сажелявам но които и да е всеки би го взел ако видисх таками за 350-400 лева на земята дали няма да ги вземесх ако ! искате ми се смеите но моите таками марата и прата сами 45 лева!
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

колеги , благодаря за съчувствието. най-много съжалявам за пръта. но всичко е поправимо. днес пак бях на Овчарица и малко ми отмина за 5 часа 3 амура и сомче. така , че другата седмица си купувам пак jaxan 3,90 . много си го харесвам. какво да се прави > лубов от пръв поглед<
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Много лошо брат,но такъми се копуват.Да си жив и здрав щеси вземеж други и ходи на църква да запалепиш една свещ да поодмине котцуза. :cry:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”