Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
Re: BG Рибалка
С MapEditor съм добавил към играта 2.0.1.30 (старата версия, която за мен е по-добра) и в клевалката към играта (ръчно): Дунав (от изворите до делтата), Струма, Янтра, Ахтопол, и язовирите Кастел, Въча, Пчелина, Горни Дъбник, Стамболийски, Тракиец, Жребчево и Суходол с оригинални снимки.
Много хубаво че все още някой се занимава с обновяването,че играта е доста интересна и убива дооооооста времеsector66 написа:С MapEditor съм добавил към играта 2.0.1.30 (старата версия, която за мен е по-добра) и в клевалката към играта (ръчно): Дунав (от изворите до делтата), Струма, Янтра, Ахтопол, и язовирите Кастел, Въча, Пчелина, Горни Дъбник, Стамболийски, Тракиец, Жребчево и Суходол с оригинални снимки.

Би ли качил играта с всичко това което си ъпдейтнал за да я пробваме и изкажем мнения.предполагам че си се справил и със зарибяването на водоемите че там май е по сложната работа.....
"Много хубаво че все още някой се занимава с обновяването,че играта е доста интересна и убива дооооооста време
Би ли качил играта с всичко това което си ъпдейтнал за да я пробваме и изкажем мнения.предполагам че си се справил и със зарибяването на водоемите че там май е по сложната работа....."
Напротив, с рибата е най-лесно. Едитора взима списъка с риби от самата игра. Достатъчно е само да ги избереш, да определиш брой и тегло. Но с клевалката работата е пипкава, защото я правя ръчно, съобразно с Loc.cfg файла на съответната локация, което ми отнема доста време.

Би ли качил играта с всичко това което си ъпдейтнал за да я пробваме и изкажем мнения.предполагам че си се справил и със зарибяването на водоемите че там май е по сложната работа....."
Напротив, с рибата е най-лесно. Едитора взима списъка с риби от самата игра. Достатъчно е само да ги избереш, да определиш брой и тегло. Но с клевалката работата е пипкава, защото я правя ръчно, съобразно с Loc.cfg файла на съответната локация, което ми отнема доста време.
- denislavvv
- новобранец
sector66 написа:С MapEditor съм добавил към играта 2.0.1.30 (старата версия, която за мен е по-добра) и в клевалката към играта (ръчно): Дунав (от изворите до делтата), Струма, Янтра, Ахтопол, и язовирите Кастел, Въча, Пчелина, Горни Дъбник, Стамболийски, Тракиец, Жребчево и Суходол с оригинални снимки.
Може ли да качиш някъде играта с добавените от теб водоеми ?
-
- новобранец
Колеги, от 3-4 дена смених "Симулатора" с БГ Рибалка-та, обаче имам един проблем, не ми е много ясно, как се лови с воблер и блесна? Също, може ли някой да качи, ако има повече карти? 2.0.1.30 версия?

Само най-големият студ може да ми попречи да риболовствам!
-
- ще става разбирач
на морето може ли да се лови?
ako moga da pomogna sas snimki na ribi ili nqkoe drugo ne6to za osavar6enstvane igrat kazete imam dostap do vsqkakva riba i drugi ribni raboti
- denislavvv
- новобранец
Като гледам на никой не му се занимава да я развива тая игра, хубаво ще е всеки, който може да направи по още някое водоемче.. аз не знам как .narov написа:ako moga da pomogna sas snimki na ribi ili nqkoe drugo ne6to za osavar6enstvane igrat kazete imam dostap do vsqkakva riba i drugi ribni raboti

i ne samo novo vodoem4e ako moze i vadici i kuki i makari moga da dam snimki na ribi vodoemi mesta informaciq za po4ti vsi4ko
Не се сдържах да се похваля 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- denislavvv
- новобранец
Ами това ми е рекорда. Между другото имам проблем с играта. Достигнах 24 разряд и както един колега се беше оплакал по-назад в темата, при клик за личните данни или на полето над показателя за време получавам грешка и не мога да продалжа.... пробвах доста неща ,но не става?Браво колега, а рекорда колко ти е ?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- denislavvv
- новобранец
Ами не знам и на мен ми се е появявала тази грeшка натискам на продължи (continue) и просто си продължавам или си я пускаш на ново играта.ivanf написа:Ами това ми е рекорда. Между другото имам проблем с играта. Достигнах 24 разряд и както един колега се беше оплакал по-назад в темата, при клик за личните данни или на полето над показателя за време получавам грешка и не мога да продалжа.... пробвах доста неща ,но не става?Браво колега, а рекорда колко ти е ?
Да принципно е така, но точно тук при мен работата се закучи, просто не мога да отворя личните данни, при всеки клик излиза грешката.