Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Моят риболовен излет
 Моят риболовен излет

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Моят риболовен излет
 Моят риболовен излет

На Тунджа - 26,12,11
- kokho
- научил се да хвърля 
На Тунджа - 26,12,11
Здравейте колеги и колежки риболовци,и не само!Честита Коледа на всички,бъдете живи и здрави!
И така, нека се върнем към това с което,днес си запълних времето. Реших да използвам почивният си ден и да направя една проверка на река Тунджа.Речено сторено, пристигнах на реката към 9:00 часа,мястото беше в гр.Елхово в района на Родопа.Отзивите от колегите не бяха много добри,но все пак съм блъскал сумати път,оставаше и да не топна плувката. 

Такъма беше,основно 0,14 ,повод 0,12 , кука 14 , плувка буре 2,5гр. За захранка стрелях бял червей.В крайна сметка риболова приключи добре,поне за мен.Ориентирах се към привършване към 15:30ч.,с актив от девет риби от по 300-400гр.
За съжаление нямах време да снимам рибите по време на самият риболов.
Е това е от мен.Доскоро надявам се.
Весело посрещане на новата година. 

И така, нека се върнем към това с което,днес си запълних времето. Реших да използвам почивният си ден и да направя една проверка на река Тунджа.Речено сторено, пристигнах на реката към 9:00 часа,мястото беше в гр.Елхово в района на Родопа.Отзивите от колегите не бяха много добри,но все пак съм блъскал сумати път,оставаше и да не топна плувката.

Такъма беше,основно 0,14 ,повод 0,12 , кука 14 , плувка буре 2,5гр. За захранка стрелях бял червей.В крайна сметка риболова приключи добре,поне за мен.Ориентирах се към привършване към 15:30ч.,с актив от девет риби от по 300-400гр.
За съжаление нямах време да снимам рибите по време на самият риболов.
Е това е от мен.Доскоро надявам се.
Весело посрещане на новата година.

- 
				INCUBUS
- кандидат преподавател 
Re: На Тунджа - 26,12,11
Хич не е зле,направо си е супер добре за това време и съвсем по-добре от такива като мен,дето я ловяха в кафенетата цял ден   

- Rapala_Team
- разбира нещата 
и аз днес бях на Тунджа колега .. край село Самуилово пълна скръб от няколко дена ... отбих се към Крушаре да подебна малко кефали на рибка ама и там нищо ... само едно късане на щука или сом незнам точно какво ... седях до 20:30 без да пипне ... колеги са били вчера на Жельо Войвода но и там е било пълно капо .. дори щекарите останали на нула  нещо не иска да се храни мамка и рибешка  

CARP FISHING  

- bobo_33333
- кандидат преподавател 
Браво,най-ранобудният рибар на Стефанов денRapala_Team написа:и аз днес бях на Тунджа колега .. край село Самуилово пълна скръб от няколко дена ... отбих се към Крушаре да подебна малко кефали на рибка ама и там нищо ... само едно късане на щука или сом незнам точно какво ... седях до 20:30 без да пипне ... колеги са били вчера на Жельо Войвода но и там е било пълно капо .. дори щекарите останали на нула нещо не иска да се храни мамка и рибешка

Аз там съм пораснал...

- kokho
- научил се да хвърля 
Разбрах,че към 10:00часа е имало земетресение в района,можеби на това се дължи.Rapala_Team написа:и аз днес бях на Тунджа колега .. край село Самуилово пълна скръб от няколко дена ... отбих се към Крушаре да подебна малко кефали на рибка ама и там нищо ... само едно късане на щука или сом незнам точно какво ... седях до 20:30 без да пипне ... колеги са били вчера на Жельо Войвода но и там е било пълно капо .. дори щекарите останали на нула нещо не иска да се храни мамка и рибешка

- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Здравейте колеги  И аз в4ера бях за риба,и слуката беше голяма
 И аз в4ера бях за риба,и слуката беше голяма  9 скобара и 2 морунажа единият от които беше над кило !!! Но за жалост не мога да ка4а малко снимки , поради големият им размер !!!
 9 скобара и 2 морунажа единият от които беше над кило !!! Но за жалост не мога да ка4а малко снимки , поради големият им размер !!!

И аз в4ера бях за риба,и слуката беше голяма
 И аз в4ера бях за риба,и слуката беше голяма  9 скобара и 2 морунажа единият от които беше над кило !!! Но за жалост не мога да ка4а малко снимки , поради големият им размер !!!
 9 скобара и 2 морунажа единият от които беше над кило !!! Но за жалост не мога да ка4а малко снимки , поради големият им размер !!! Няма големи и малки...Има хванати и изтървани !!!
Няма големи и малки...Има хванати и изтървани !!!Re: На Тунджа - 26,12,11
Можеш да им намалиш размера с paint,имаш го в уиндоуса... не е сложно.  Иначе браво на колегата,добър улов!

- stefanotis
- разбира нещата 
- Обратна връзка:
Браво, страотни алай !

Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.

Тунджа е велика река, блазе на всички, които живеят недалеч от нея!
Весела Коледа и щастлива нова година!

Весела Коледа и щастлива нова година!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн

- 
				David Kamenov
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка: