Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На Тунджа - 26,12,11
- kokho
- научил се да хвърля
На Тунджа - 26,12,11
Здравейте колеги и колежки риболовци,и не само!Честита Коледа на всички,бъдете живи и здрави!
И така, нека се върнем към това с което,днес си запълних времето. Реших да използвам почивният си ден и да направя една проверка на река Тунджа.Речено сторено, пристигнах на реката към 9:00 часа,мястото беше в гр.Елхово в района на Родопа.Отзивите от колегите не бяха много добри,но все пак съм блъскал сумати път,оставаше и да не топна плувката.
Такъма беше,основно 0,14 ,повод 0,12 , кука 14 , плувка буре 2,5гр. За захранка стрелях бял червей.В крайна сметка риболова приключи добре,поне за мен.Ориентирах се към привършване към 15:30ч.,с актив от девет риби от по 300-400гр.
За съжаление нямах време да снимам рибите по време на самият риболов.
Е това е от мен.Доскоро надявам се.
Весело посрещане на новата година.

И така, нека се върнем към това с което,днес си запълних времето. Реших да използвам почивният си ден и да направя една проверка на река Тунджа.Речено сторено, пристигнах на реката към 9:00 часа,мястото беше в гр.Елхово в района на Родопа.Отзивите от колегите не бяха много добри,но все пак съм блъскал сумати път,оставаше и да не топна плувката.

Такъма беше,основно 0,14 ,повод 0,12 , кука 14 , плувка буре 2,5гр. За захранка стрелях бял червей.В крайна сметка риболова приключи добре,поне за мен.Ориентирах се към привършване към 15:30ч.,с актив от девет риби от по 300-400гр.
За съжаление нямах време да снимам рибите по време на самият риболов.
Е това е от мен.Доскоро надявам се.
Весело посрещане на новата година.

-
- кандидат преподавател
Re: На Тунджа - 26,12,11
Хич не е зле,направо си е супер добре за това време и съвсем по-добре от такива като мен,дето я ловяха в кафенетата цял ден

- Rapala_Team
- разбира нещата
и аз днес бях на Тунджа колега .. край село Самуилово пълна скръб от няколко дена ... отбих се към Крушаре да подебна малко кефали на рибка ама и там нищо ... само едно късане на щука или сом незнам точно какво ... седях до 20:30 без да пипне ... колеги са били вчера на Жельо Войвода но и там е било пълно капо .. дори щекарите останали на нула нещо не иска да се храни мамка и рибешка 

CARP FISHING 

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Браво,най-ранобудният рибар на Стефанов денRapala_Team написа:и аз днес бях на Тунджа колега .. край село Самуилово пълна скръб от няколко дена ... отбих се към Крушаре да подебна малко кефали на рибка ама и там нищо ... само едно късане на щука или сом незнам точно какво ... седях до 20:30 без да пипне ... колеги са били вчера на Жельо Войвода но и там е било пълно капо .. дори щекарите останали на нула нещо не иска да се храни мамка и рибешка

Аз там съм пораснал...
- kokho
- научил се да хвърля
Разбрах,че към 10:00часа е имало земетресение в района,можеби на това се дължи.Rapala_Team написа:и аз днес бях на Тунджа колега .. край село Самуилово пълна скръб от няколко дена ... отбих се към Крушаре да подебна малко кефали на рибка ама и там нищо ... само едно късане на щука или сом незнам точно какво ... седях до 20:30 без да пипне ... колеги са били вчера на Жельо Войвода но и там е било пълно капо .. дори щекарите останали на нула нещо не иска да се храни мамка и рибешка

- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Здравейте колеги
И аз в4ера бях за риба,и слуката беше голяма
9 скобара и 2 морунажа единият от които беше над кило !!! Но за жалост не мога да ка4а малко снимки , поради големият им размер !!!

Можеш да им намалиш размера с paint,имаш го в уиндоуса... не е сложно. Иначе браво на колегата,добър улов!
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво, страотни алай !
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
Тунджа е велика река, блазе на всички, които живеят недалеч от нея!
Весела Коледа и щастлива нова година!
Весела Коледа и щастлива нова година!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка: