успешен.. до някаде

Модератори: bobopeli, sapuna

BEAGLE
новобранец
новобранец

успешен.. до някаде

Мнение от BEAGLE »

днес решихме да направим излет на язовира в правец!!! по думите на чича ми имало хубави каракуди костури уклеи ...у раци....та пристигнахме ние кам 10...... на язовира 10 на човека /не сам питал кои какво е хванал!толкова ми се ловеше че направо се настанихме и разпанахме криваците)язовир хубав време хубаво риба мн ..................но седи и ти се присмива :lol: :lol: от брега биеки се !(хварля хаивера) :( :( :( ....и така до кам 3 -1 кастур кам 800 грама 1 лин (пуснат да живурка) и една каракуда! и едно малко раче:)!!!явно му е рано и на този язовир.... та до 4 наблегнахме да хубавата срабска скара на ресторанчето по хотела правец(направо супер вкусна ама да не се отплескам от тема ...а каква какичка ги сервира нещата .... си е....)и.... какво да правим като сме обештали риба .... аиде на богоров на платеното та като ги почнахме там 25 кила(14 шарана) шарани за 30 40 мин (на башта ми и чичами лошо им стана )...и така начесохме крастата ........:) а още малко инфо да дам ....значи докато бяхме на правец ,минаха доста недоволни хора от платения язовир на Ботевград(него знам кои и каде се намира ама по дуумите им тоя кадето се виждал от магистрала като си в посоко сф)а на богоров имаше хванат 1 бял амур и 1щукле малки и двете ....
:)УСМИХВАИТЕ СЕ
kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kolev »

Можеш ли да дадеш инфо за условията за риболов на този язовир - платен или...
mmaxx
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от mmaxx »

На ботевград платения е като слизаш от магистралата към детелината за към Ботевград , отсечката там дето много често стоят разни труженички :lol: Там е платено ама не го пробвах като ходих.
А това на Богоров как е хавата? я дай малко повече инфо? Че скоро ще минавам от там та може да хвърля някоя кука :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”