Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

успешен.. до някаде
успешен.. до някаде
днес решихме да направим излет на язовира в правец!!! по думите на чича ми имало хубави каракуди костури уклеи ...у раци....та пристигнахме ние кам 10...... на язовира 10 на човека /не сам питал кои какво е хванал!толкова ми се ловеше че направо се настанихме и разпанахме криваците)язовир хубав време хубаво риба мн ..................но седи и ти се присмива
от брега биеки се !(хварля хаивера)
....и така до кам 3 -1 кастур кам 800 грама 1 лин (пуснат да живурка) и една каракуда! и едно малко раче:)!!!явно му е рано и на този язовир.... та до 4 наблегнахме да хубавата срабска скара на ресторанчето по хотела правец(направо супер вкусна ама да не се отплескам от тема ...а каква какичка ги сервира нещата .... си е....)и.... какво да правим като сме обештали риба .... аиде на богоров на платеното та като ги почнахме там 25 кила(14 шарана) шарани за 30 40 мин (на башта ми и чичами лошо им стана )...и така начесохме крастата ........
а още малко инфо да дам ....значи докато бяхме на правец ,минаха доста недоволни хора от платения язовир на Ботевград(него знам кои и каде се намира ама по дуумите им тоя кадето се виждал от магистрала като си в посоко сф)а на богоров имаше хванат 1 бял амур и 1щукле малки и двете ....