Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

За сайта - предложение към админа.
Модератор: sapuna
- чуруликпенчо
- сериозен играч
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Чуруликчо,предлагам ти преди да почнеш с обидите да си прегледаш собствените писания,дрънкаш ГЛУПОСТИ и не ми беше ясно дали те лъже някои,защо те настройва или сам си го измислил това.Верно,че не влизам често,верно,че още по-рядко се включвам,но според теб сам във всяка тема.............няма голям смисъл да ти обяснявам много неща,жив и здрав,но още една обида по мой адрес и лайната фракват както се е случвало и преди.За риболов и писания точно на мен малко трудно ще ми даваш акъл,писал сам и спрях да пиша малко или много заради такива като теб.Ако не си наясно кой ти пише метни един поглед на може би най-четената тема по риболовните форуми на която по една случайност сам автор.Айде стига толкова от мен,ако прецениш,че си заслужава екшъна ми тегли още една и те мятам и теб.
http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=3337
Над 40 000 прегледа,като пуснеш нещо което достигне поне 10 000 ми драсни да знам,че си пиша с човек който ги разбира,може да пише,има какво да каже и знае за какво говори.
До тогава обаче те съветвам да не ме обиждаш,сънувай си скрити форуми и конспирации,но като ти зададе нормален въпрос някои се стараи да отговаряш смислено ако можеш.
Едно време като писах предложения как да се пооправи форума,какво му трябва и какво трябва да се спазва ти с бил някъде другаде,сега си седнал оценки да ми даваш ма ти е малко рано ако ме питаш мен.Ти си,прецени има ли смисъл екшан с мен и ми виж подписа.

http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=3337
Над 40 000 прегледа,като пуснеш нещо което достигне поне 10 000 ми драсни да знам,че си пиша с човек който ги разбира,може да пише,има какво да каже и знае за какво говори.

Едно време като писах предложения как да се пооправи форума,какво му трябва и какво трябва да се спазва ти с бил някъде другаде,сега си седнал оценки да ми даваш ма ти е малко рано ако ме питаш мен.Ти си,прецени има ли смисъл екшан с мен и ми виж подписа.

Не дърпай ...... за ......
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Приемам ти извиненията,всеки прави грешки,че даже и аз.
В Манията сам от има/няма 3 години май бяха и те уверявам,че скрити форуми няма или поне аз не се сещам за такива.Форум се прави с ясни правила,спазването им и наритване на задници за тия които залитат,скрити форуми не водят до нищо добро.С такива теми саmо се поражда напрежение между форумите,излишни нерви си образувате за няма нищо което пак съвсем води до нищото.Как да е,жив и здрав и успехи в риболова.
Ей ма как се бях наточил за екшан,добре,че се размина.

В Манията сам от има/няма 3 години май бяха и те уверявам,че скрити форуми няма или поне аз не се сещам за такива.Форум се прави с ясни правила,спазването им и наритване на задници за тия които залитат,скрити форуми не водят до нищо добро.С такива теми саmо се поражда напрежение между форумите,излишни нерви си образувате за няма нищо което пак съвсем води до нищото.Как да е,жив и здрав и успехи в риболова.

Ей ма как се бях наточил за екшан,добре,че се размина.

Не дърпай ...... за ......