Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
Чепинци
Чепинци
Днес бях на пресевната до с.Чепинци.От 08.00 ч. до 16.00 ч. нито едно рибе нямах хванато. Дори и слънчаците не кълвяха
Един дядо до мене се изпренадява поне един слънчак да хване,но така и не успя. Пробвах за костур на жива рибка и земен червей.На плувка,на дъно-НИЩО. Хвърлях и на жито и тесто за каракуда-пак никакво кълване. На тръгване видях ,че има няколко човека на рекичката преди селото.Ловяха на шнур и блесна.Пробвах и аз на блесна.Имах само един удар.Рекичката е пълна с гадни водорасли и е трудно с блесна. Това ми е второто ходене на Чепинци за тази седмица и съм много разочарован. Преди две години по пресевните в района излизаше огромно количество прилична каракуда и често костури над килограм.
-
Marto-picha
- научил се да хвърля

- Обратна връзка:
-
Marto-picha
- научил се да хвърля

- Обратна връзка:
Вчера вечерта бях там... тъкмо прочетох тази тема и тръгнах /вече се бяхме разбрали/. Мислехме да гоним Каракуда и Платика. Със хвърлянето кълве! засечка костур, хвърляш вадиш, хвърляш закачаш и късаш, хвърляш вадиш кострур... дребни костурчета /най-големия около педя/. Със приятелчето дето бяхме решихме че няма кой да се занимава да ги чисти и след откачването веднага ги пускахме. Поедно време се замислих, при тая популация май си е по добре да се взимат тия деребосъци, че като ги знам какви са лакоми, но все така нямаше кой да ги чисти...
Имаше един човек който ми направи впечатление, че май е единствения в района който знае какво прави на тоя гиьол. Отидох разпитах го и наистина беше хванал 10-тина платики най-малката беше по-голяма от нашия най-едър костур:)
Това от мен! Ако някой е решил да не си стои вкъщи...
Имаше един човек който ми направи впечатление, че май е единствения в района който знае какво прави на тоя гиьол. Отидох разпитах го и наистина беше хванал 10-тина платики най-малката беше по-голяма от нашия най-едър костур:)
Уцелил си момента колега..Там поне дребния костур винаги е обаждал..Та аз затова и писах-такова нещо не ми се е случвало досега.Не знам кой какво е хващал през деня,но доста колеги си прибраха въдиците и си тръгнаха празни.stan4o написа:Вчера вечерта бях там... тъкмо прочетох тази тема и тръгнах /вече се бяхме разбрали/. Мислехме да гоним Каракуда и Платика. Със хвърлянето кълве! засечка костур, хвърляш вадиш, хвърляш закачаш и късаш, хвърляш вадиш кострур... дребни костурчета /най-големия около педя/. Със приятелчето дето бяхме решихме че няма кой да се занимава да ги чисти и след откачването веднага ги пускахме. Поедно време се замислих, при тая популация май си е по добре да се взимат тия деребосъци, че като ги знам какви са лакоми, но все така нямаше кой да ги чисти...
- maver13
- вече хвърля и на тежко

Странно, апа ние с братчеда къв як риболов си направихме в събота там.
Сигурно некъде бъркате колеги. Гьола не е лесен, но с подходящата захранка и такъм, никога не съм бил капо
http://forum.nariba.com/viewtopic9224.html
Сигурно некъде бъркате колеги. Гьола не е лесен, но с подходящата захранка и такъм, никога не съм бил капо
http://forum.nariba.com/viewtopic9224.html
aide nasluka