Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Чепинци
Чепинци
Днес бях на пресевната до с.Чепинци.От 08.00 ч. до 16.00 ч. нито едно рибе нямах хванато. Дори и слънчаците не кълвяха
Един дядо до мене се изпренадява поне един слънчак да хване,но така и не успя. Пробвах за костур на жива рибка и земен червей.На плувка,на дъно-НИЩО. Хвърлях и на жито и тесто за каракуда-пак никакво кълване. На тръгване видях ,че има няколко човека на рекичката преди селото.Ловяха на шнур и блесна.Пробвах и аз на блесна.Имах само един удар.Рекичката е пълна с гадни водорасли и е трудно с блесна. Това ми е второто ходене на Чепинци за тази седмица и съм много разочарован. Преди две години по пресевните в района излизаше огромно количество прилична каракуда и често костури над килограм.

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Вчера вечерта бях там... тъкмо прочетох тази тема и тръгнах /вече се бяхме разбрали/. Мислехме да гоним Каракуда и Платика. Със хвърлянето кълве! засечка костур, хвърляш вадиш, хвърляш закачаш и късаш, хвърляш вадиш кострур... дребни костурчета /най-големия около педя/. Със приятелчето дето бяхме решихме че няма кой да се занимава да ги чисти и след откачването веднага ги пускахме. Поедно време се замислих, при тая популация май си е по добре да се взимат тия деребосъци, че като ги знам какви са лакоми, но все така нямаше кой да ги чисти...
Имаше един човек който ми направи впечатление, че май е единствения в района който знае какво прави на тоя гиьол. Отидох разпитах го и наистина беше хванал 10-тина платики най-малката беше по-голяма от нашия най-едър костур:)
Това от мен! Ако някой е решил да не си стои вкъщи...
Имаше един човек който ми направи впечатление, че май е единствения в района който знае какво прави на тоя гиьол. Отидох разпитах го и наистина беше хванал 10-тина платики най-малката беше по-голяма от нашия най-едър костур:)
Уцелил си момента колега..Там поне дребния костур винаги е обаждал..Та аз затова и писах-такова нещо не ми се е случвало досега.Не знам кой какво е хващал през деня,но доста колеги си прибраха въдиците и си тръгнаха празни.stan4o написа:Вчера вечерта бях там... тъкмо прочетох тази тема и тръгнах /вече се бяхме разбрали/. Мислехме да гоним Каракуда и Платика. Със хвърлянето кълве! засечка костур, хвърляш вадиш, хвърляш закачаш и късаш, хвърляш вадиш кострур... дребни костурчета /най-големия около педя/. Със приятелчето дето бяхме решихме че няма кой да се занимава да ги чисти и след откачването веднага ги пускахме. Поедно време се замислих, при тая популация май си е по добре да се взимат тия деребосъци, че като ги знам какви са лакоми, но все така нямаше кой да ги чисти...
- maver13
- вече хвърля и на тежко
Странно, апа ние с братчеда къв як риболов си направихме в събота там.
Сигурно некъде бъркате колеги. Гьола не е лесен, но с подходящата захранка и такъм, никога не съм бил капо
http://forum.nariba.com/viewtopic9224.html
Сигурно некъде бъркате колеги. Гьола не е лесен, но с подходящата захранка и такъм, никога не съм бил капо

http://forum.nariba.com/viewtopic9224.html
aide nasluka