Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com
Форум
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
Хонда CRV
- jordanpetkov
- разбира нещата

Хонда CRV
Купувам Хонда ЦРВ без десен волан до 5000лв.
Тел. 0896626866
Тел. 0896626866
-
toyo1
Re: Хонда CRV
HRV то е в пъти по-здраво но няма бавни (внимавай като купуваш че има доста който са само с предно и от двата модела
)
- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
И аз търся CRV , Но за бартер за Опел Астра 2.0 DTI 16V 82 HP година 99 !!! Може и с леко доплащане от моя страна !!! +359895 960 468 тел за връзка !!!!
Няма големи и малки...Има хванати и изтървани !!!- RUNER
- научил се да хвърля

То и CRV то няма бавни това не е реално 4х4 просто е на принципа когато едното колело превърти и зацепва другото има два съединителя.......това не е джип 4х4 просто по висока кола.HRV то е в пъти по-здраво но няма бавни (внимавай като купуваш че има доста който са само с предно и от двата модела
- jordanpetkov
- разбира нещата

Не е джип,не е джип, колко да не е джипRUNER написа:То и CRV то няма бавни това не е реално 4х4 просто е на принципа когато едното колело превърти и зацепва другото има два съединителя.......това не е джип 4х4 просто по висока кола.HRV то е в пъти по-здраво но няма бавни (внимавай като купуваш че има доста който са само с предно и от двата модела
Харна си е колицата и много багаж хваща и каравана може да и закачим, абе бива си я
-
stich
- кандидат преподавател

- Обратна връзка:
...а и рядко ходи по ремонти доколкото съм чел.
Дай Боже и на мен една такава!
Успех в търсенето колега!
Идеален избор според мен в този ценови клас!
За много години!

Дай Боже и на мен една такава!
Успех в търсенето колега!
Идеален избор според мен в този ценови клас!
За много години!

- RUNER
- научил се да хвърля

Джип е Дон Дани когато до основния лост има друг това нещо дето ще чакаш да му превърти едното колело че да зацепи и дрлугото мой приятел точно за това го продаде закъса в една малка пряспа
- batefaio
- разбира нещата

Няма пълно щастие колега, тия дето са истински джипове не стават за ежедневна употреба, на моето алди куатрото върши перфектна работа и в сняг и в тиня, докато не опре щото е нискоRUNER написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Джип е Дон Дани когато до основния лост има друг това нещо дето ще чакаш да му превърти едното колело че да зацепи и дрлугото мой приятел точно за това го продаде закъса в една малка пряспа![]()
![]()
![]()
![]()
уж джип кара ама не а каравана може да дърпа все пак е 150 коня.
- dedeff
- разбира нещата

И аз имам Октавия на същия принцип,с халдекс е,но няма да ви кажа кви работи може да прави в снега.batefaio написа:Няма пълно щастие колега, тия дето са истински джипове не стават за ежедневна употреба, на моето алди куатрото върши перфектна работа и в сняг и в тиня, докато не опре щото е нискоRUNER написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Джип е Дон Дани когато до основния лост има друг това нещо дето ще чакаш да му превърти едното колело че да зацепи и дрлугото мой приятел точно за това го продаде закъса в една малка пряспа![]()
![]()
![]()
![]()
Без жени можем,без риболов не можем!
-
ivandimitrov2811
- новобранец

Колега,като собственик на CRV мога да ти кажа,че е перфектния рибарски автомобил,много добре се справя и на кал и на сняг.Такива коментари като горните от хора,които може би не са се качвали в такъв автомобил са несериозни.Много добре си се ориентирал,но за тези пари едва ли ще намериш с ляв волан
- janhonda
- разбира нещата

прав си колега.и аз карам ауди 4х4 2.6 куб. комби.не го заменям за нищо освен патрол до 97г.batefaio написа:Няма пълно щастие колега, тия дето са истински джипове не стават за ежедневна употреба, на моето алди куатрото върши перфектна работа и в сняг и в тиня, докато не опре щото е нискоRUNER написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- jordanpetkov
- разбира нещата

Решил съм това да е джипа, друг не щта.ivandimitrov2811 написа:Колега,като собственик на CRV мога да ти кажа,че е перфектния рибарски автомобил,много добре се справя и на кал и на сняг.Такива коментари като горните от хора,които може би не са се качвали в такъв автомобил са несериозни.Много добре си се ориентирал,но за тези пари едва ли ще намериш с ляв волан
При положение че в Италия са от 1000 до 2000 евра, на табела, колко да е в Бълхария
-
nasko3333bg
- новобранец

Колега изборът ти е отличен,но свясно ЦРВ за под 7хил.лв.ще намериш много трудно!Моето ми излезе малко над 10хил.при положение ,че го търсех няколко месеца но сега не го сменям за нищо!За 5хил.ще вземеш таралясник по който ще дадеш още толкова ,вервай ми!Искрено ти желая успех и сори за спама!
Прав е Колегата. И аз скоро минах по тоя път. Под 7 бона обаче читаво cr-v не видях. И то необслужени и нерегистрирани. Накрая намерих кола която ми легна на сърцето и мога да кажа, че е невероятно добър автомобил. Само че в завършен вид стъпи на 9-ка. Ходя си по Дунава в калта и снега до места където преди съм закъсвал и не смеех да припаря. 4x4 работи безупречно. Газ 10-13, бензин 9-12.nasko3333bg написа:Колега изборът ти е отличен,но свясно ЦРВ за под 7хил.лв.ще намериш много трудно!Моето ми излезе малко над 10хил.при положение ,че го търсех няколко месеца но сега не го сменям за нищо!За 5хил.ще вземеш таралясник по който ще дадеш още толкова ,вервай ми!Искрено ти желая успех и сори за спама!
- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
И аз си търся ЦРВ,но наистина много трудно се намират 4итави колици !!! Гледах какви ли не боклуци,и нищо , искат им 6-7 хиляди , а няма покритие !!! И съм се ориентирал с обратен волан,все пак няма да ходим на драг рейсинг , нали така ???

Няма големи и малки...Има хванати и изтървани !!!