Хонда CRV

Тук се предлага всичко различно от риболова.
Аватар
jordanpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Хонда CRV

Мнение от jordanpetkov »

Купувам Хонда ЦРВ без десен волан до 5000лв.
Тел. 0896626866
toyo1

Re: Хонда CRV

Мнение от toyo1 »

HRV то е в пъти по-здраво но няма бавни (внимавай като купуваш че има доста който са само с предно и от двата модела :wink: )
Аватар
petko_dimitrov_81
фен клуб-скобар

Мнение от petko_dimitrov_81 »

И аз търся CRV , Но за бартер за Опел Астра 2.0 DTI 16V 82 HP година 99 !!! Може и с леко доплащане от моя страна !!! +359895 960 468 тел за връзка !!!!
ИзображениеНяма големи и малки...Има хванати и изтървани !!!
Аватар
RUNER
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от RUNER »

HRV то е в пъти по-здраво но няма бавни (внимавай като купуваш че има доста който са само с предно и от двата модела
То и CRV то няма бавни това не е реално 4х4 просто е на принципа когато едното колело превърти и зацепва другото има два съединителя.......това не е джип 4х4 просто по висока кола.
Аватар
jordanpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jordanpetkov »

RUNER написа:
HRV то е в пъти по-здраво но няма бавни (внимавай като купуваш че има доста който са само с предно и от двата модела
То и CRV то няма бавни това не е реално 4х4 просто е на принципа когато едното колело превърти и зацепва другото има два съединителя.......това не е джип 4х4 просто по висока кола.
Не е джип,не е джип, колко да не е джип :wink:
Харна си е колицата и много багаж хваща и каравана може да и закачим, абе бива си я :wink:
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

...а и рядко ходи по ремонти доколкото съм чел.
Дай Боже и на мен една такава! :mrgreen:
Успех в търсенето колега!
Идеален избор според мен в този ценови клас!
За много години!
:drinkers:
Изображение
Аватар
RUNER
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от RUNER »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Джип е Дон Дани когато до основния лост има друг това нещо дето ще чакаш да му превърти едното колело че да зацепи и дрлугото мой приятел точно за това го продаде закъса в една малка пряспа :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: уж джип кара ама не а каравана може да дърпа все пак е 150 коня.
Аватар
batefaio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от batefaio »

RUNER написа::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Джип е Дон Дани когато до основния лост има друг това нещо дето ще чакаш да му превърти едното колело че да зацепи и дрлугото мой приятел точно за това го продаде закъса в една малка пряспа :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: уж джип кара ама не а каравана може да дърпа все пак е 150 коня.
Няма пълно щастие колега, тия дето са истински джипове не стават за ежедневна употреба, на моето алди куатрото върши перфектна работа и в сняг и в тиня, докато не опре щото е ниско :axe:
Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dedeff »

batefaio написа:
Няма пълно щастие колега, тия дето са истински джипове не стават за ежедневна употреба, на моето алди куатрото върши перфектна работа и в сняг и в тиня, докато не опре щото е ниско :axe:
И аз имам Октавия на същия принцип,с халдекс е,но няма да ви кажа кви работи може да прави в снега.
Без жени можем,без риболов не можем!
ivandimitrov2811
новобранец
новобранец

Мнение от ivandimitrov2811 »

Колега,като собственик на CRV мога да ти кажа,че е перфектния рибарски автомобил,много добре се справя и на кал и на сняг.Такива коментари като горните от хора,които може би не са се качвали в такъв автомобил са несериозни.Много добре си се ориентирал,но за тези пари едва ли ще намериш с ляв волан
Аватар
janhonda
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от janhonda »

batefaio написа:
прав си колега.и аз карам ауди 4х4 2.6 куб. комби.не го заменям за нищо освен патрол до 97г.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
НАСЛУКА на Barutchiata

http://vbox7.com/play:018c7811
Аватар
jordanpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jordanpetkov »

ivandimitrov2811 написа:Колега,като собственик на CRV мога да ти кажа,че е перфектния рибарски автомобил,много добре се справя и на кал и на сняг.Такива коментари като горните от хора,които може би не са се качвали в такъв автомобил са несериозни.Много добре си се ориентирал,но за тези пари едва ли ще намериш с ляв волан
Решил съм това да е джипа, друг не щта.
При положение че в Италия са от 1000 до 2000 евра, на табела, колко да е в Бълхария :roll: :roll:
nasko3333bg
новобранец
новобранец

Мнение от nasko3333bg »

Колега изборът ти е отличен,но свясно ЦРВ за под 7хил.лв.ще намериш много трудно!Моето ми излезе малко над 10хил.при положение ,че го търсех няколко месеца но сега не го сменям за нищо!За 5хил.ще вземеш таралясник по който ще дадеш още толкова ,вервай ми!Искрено ти желая успех и сори за спама!
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

nasko3333bg написа:Колега изборът ти е отличен,но свясно ЦРВ за под 7хил.лв.ще намериш много трудно!Моето ми излезе малко над 10хил.при положение ,че го търсех няколко месеца но сега не го сменям за нищо!За 5хил.ще вземеш таралясник по който ще дадеш още толкова ,вервай ми!Искрено ти желая успех и сори за спама!
Прав е Колегата. И аз скоро минах по тоя път. Под 7 бона обаче читаво cr-v не видях. И то необслужени и нерегистрирани. Накрая намерих кола която ми легна на сърцето и мога да кажа, че е невероятно добър автомобил. Само че в завършен вид стъпи на 9-ка. Ходя си по Дунава в калта и снега до места където преди съм закъсвал и не смеех да припаря. 4x4 работи безупречно. Газ 10-13, бензин 9-12.
Аватар
petko_dimitrov_81
фен клуб-скобар

Мнение от petko_dimitrov_81 »

И аз си търся ЦРВ,но наистина много трудно се намират 4итави колици !!! Гледах какви ли не боклуци,и нищо , искат им 6-7 хиляди , а няма покритие !!! И съм се ориентирал с обратен волан,все пак няма да ходим на драг рейсинг , нали така ??? :) ;)
ИзображениеНяма големи и малки...Има хванати и изтървани !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Продава / Купува (нериболовни)”