яз. Дяково - инфо.

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
telepathic
новобранец
новобранец

яз. Дяково - инфо.

Мнение от telepathic »

Някой има ли актуална информация за яз. Дяково. Скоро смятам да отида да метна там и да пробвам. Казаха ми, че излизал костур и шаран.
Ако имате актуална информация ще бъда много доволен.
Благодаря предварително!
Последно промяна от telepathic на Пет Юли 27, 2007 7:31 am, променено общо 1 път.
Myxap4e
новобранец
новобранец

Мнение от Myxap4e »

За яз.Дяково както винаги излиза костура,каракуда има яко , червеноперка,уклей и шаран има,но за него трябва яко хранене и да си за повечко дни,за6тото ако метне6 така,ако не е случайност няма да хване6,а и ти трябва задължително лодка.За костура 0.16 повод 8-10 кука,за другите 0.14 повод със 12-14 кука и захранка само жито ако иска6 ароматизирай с един степ ягода , а за костур рибе, а за другите жито и бял,това е от мен.
НаслуКа!
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Re: яз. Дяково - инфо.

Мнение от Mitak »

telepathic написа:Някой има ли актоална информация за яз. Дяково. Скоро смятам да отида да метна там и да пробвам. Казаха ми, че излизал костур и шаран.
Ако имате актоална информация ще бъда много доволен.
Благодаря предварително!

преди две седмици един познати ходиха но специално за уклей за цял ден резултата 7-8 кила уклей
Изображение
Аватар
telepathic
новобранец
новобранец

Мнение от telepathic »

Колеги, снощи отидох за около 2 часа, застанах от страната на КПП-то, точно по него, но нищо не низлезе, само наколко малки костурчета. Има много приятни местенца, но точно там ми казаха, че се пускат мрежи, защото не се вижда от пътя. Вчера пробвах на бял, торен червей и сладка царевица.
Метнах и дънна с пружина, но там имах само наколко почуквания. :cry:

В събота ще отида пак , но смятам да мръдна до някой от ръкавите.
Проблема е, че имам възможност да содя само след обяд.
Ще пиша с актуална информация.
Аватар
чпс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от чпс »

колеги, свободен ли е риболова на дяково, т.е. само с риболовен билет, или се заплаща някаква такса ?
Аватар
telepathic
новобранец
новобранец

Мнение от telepathic »

Риболова е свободен, но от към ръкавите. От страната на стената е забранен. В момента центъра на Дупница пие вода от там. :D
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Я кажете как се стига до язовира о по точно до разрешената част......знам че е по пътя за Дупница но каде трябва да се отбия....
Аватар
telepathic
новобранец
новобранец

Мнение от telepathic »

Без колата може да се стигне и от КПП поста, 200 метра са, аз миналия ден бях там. Днес ми казаха, че ще мога да стигна до втория ръкав през черешовите градини до пътя.
Ако погледнеш язовира през Google Earth ще ти стане ясно как да стигнеш до него.
Може да се стигне през с. Делян, от към северната част на язовира и през с. Дяково, през южната част(от към стената), но там риболова е забранен.
И аз още не съм съвсем наясно с пътеките. :oops:
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

telepathic написа:Без колата може да се стигне и от КПП поста, 200 метра са, аз миналия ден бях там. Днес ми казаха, че ще мога да стигна до втория ръкав през черешовите градини до пътя.
Ако погледнеш язовира през Google Earth ще ти стане ясно как да стигнеш до него.
Може да се стигне през с. Делян, от към северната част на язовира и през с. Дяково, през южната част(от към стената), но там риболова е забранен.
И аз още не съм съвсем наясно с пътеките. :oops:
Аз го гледах през Гугала ама нали някой разправяше че единия ръкав бил под аренда....иначе за пътеки горе долу се вижда,ама я някой по запознат да ни разясни....
Аватар
rashko
новобранец
новобранец

Мнение от rashko »

По-добре не си губете времето на дяково,имам едни познати които са от две семици на язовира хвърлили са около 50кг захранки,нанасят въдиците с лодки и са хванали 10-тина каракуди коло 500-700 гр
Има много раци които правят поразий
Изображение
Аватар
telepathic
новобранец
новобранец

Мнение от telepathic »

Колеги, въпреки коментара на rashko, вчера отидох на Дяково.
До тук ще спра с изказването си, защото ще бъда три пъти по-критичен в думите си.
За цялото време на ми клъвна нито веднъж, нито на плувка (жито, царевица), нито на дънна ( пружина, за стръв жито и царевица и торен). Захранвах и пак нищо, само на плувка на червй излизаха костурчета (много малки).
Просто ужас!
До нас имаше няколко колеги и те бяха разочаровани.
"ПО- ДОБРЕ НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО НА ДЯКОВО!!!"
Аватар
telepathic
новобранец
новобранец

Мнение от telepathic »

Така и така останах разочарован от Дяково, някой може ли да ми каже някое водоемче около Дупница, да излиза шаранче?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”