Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз. Дяково - инфо.
Модератор: sapuna
- telepathic
- новобранец
яз. Дяково - инфо.
Някой има ли актуална информация за яз. Дяково. Скоро смятам да отида да метна там и да пробвам. Казаха ми, че излизал костур и шаран.
Ако имате актуална информация ще бъда много доволен.
Благодаря предварително!
Ако имате актуална информация ще бъда много доволен.
Благодаря предварително!
Последно промяна от telepathic на Пет Юли 27, 2007 7:31 am, променено общо 1 път.
За яз.Дяково както винаги излиза костура,каракуда има яко , червеноперка,уклей и шаран има,но за него трябва яко хранене и да си за повечко дни,за6тото ако метне6 така,ако не е случайност няма да хване6,а и ти трябва задължително лодка.За костура 0.16 повод 8-10 кука,за другите 0.14 повод със 12-14 кука и захранка само жито ако иска6 ароматизирай с един степ ягода , а за костур рибе, а за другите жито и бял,това е от мен.
НаслуКа!
НаслуКа!
Re: яз. Дяково - инфо.
telepathic написа:Някой има ли актоална информация за яз. Дяково. Скоро смятам да отида да метна там и да пробвам. Казаха ми, че излизал костур и шаран.
Ако имате актоална информация ще бъда много доволен.
Благодаря предварително!
преди две седмици един познати ходиха но специално за уклей за цял ден резултата 7-8 кила уклей

- telepathic
- новобранец
Колеги, снощи отидох за около 2 часа, застанах от страната на КПП-то, точно по него, но нищо не низлезе, само наколко малки костурчета. Има много приятни местенца, но точно там ми казаха, че се пускат мрежи, защото не се вижда от пътя. Вчера пробвах на бял, торен червей и сладка царевица.
Метнах и дънна с пружина, но там имах само наколко почуквания.
В събота ще отида пак , но смятам да мръдна до някой от ръкавите.
Проблема е, че имам възможност да содя само след обяд.
Ще пиша с актуална информация.
Метнах и дънна с пружина, но там имах само наколко почуквания.

В събота ще отида пак , но смятам да мръдна до някой от ръкавите.
Проблема е, че имам възможност да содя само след обяд.
Ще пиша с актуална информация.
- telepathic
- новобранец
- telepathic
- новобранец
Без колата може да се стигне и от КПП поста, 200 метра са, аз миналия ден бях там. Днес ми казаха, че ще мога да стигна до втория ръкав през черешовите градини до пътя.
Ако погледнеш язовира през Google Earth ще ти стане ясно как да стигнеш до него.
Може да се стигне през с. Делян, от към северната част на язовира и през с. Дяково, през южната част(от към стената), но там риболова е забранен.
И аз още не съм съвсем наясно с пътеките.
Ако погледнеш язовира през Google Earth ще ти стане ясно как да стигнеш до него.
Може да се стигне през с. Делян, от към северната част на язовира и през с. Дяково, през южната част(от към стената), но там риболова е забранен.

- CERRUTI
- сериозен играч
Аз го гледах през Гугала ама нали някой разправяше че единия ръкав бил под аренда....иначе за пътеки горе долу се вижда,ама я някой по запознат да ни разясни....telepathic написа:Без колата може да се стигне и от КПП поста, 200 метра са, аз миналия ден бях там. Днес ми казаха, че ще мога да стигна до втория ръкав през черешовите градини до пътя.
- telepathic
- новобранец
Колеги, въпреки коментара на rashko, вчера отидох на Дяково.
До тук ще спра с изказването си, защото ще бъда три пъти по-критичен в думите си.
За цялото време на ми клъвна нито веднъж, нито на плувка (жито, царевица), нито на дънна ( пружина, за стръв жито и царевица и торен). Захранвах и пак нищо, само на плувка на червй излизаха костурчета (много малки).
Просто ужас!
До нас имаше няколко колеги и те бяха разочаровани.
"ПО- ДОБРЕ НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО НА ДЯКОВО!!!"
До тук ще спра с изказването си, защото ще бъда три пъти по-критичен в думите си.
За цялото време на ми клъвна нито веднъж, нито на плувка (жито, царевица), нито на дънна ( пружина, за стръв жито и царевица и торен). Захранвах и пак нищо, само на плувка на червй излизаха костурчета (много малки).
Просто ужас!
До нас имаше няколко колеги и те бяха разочаровани.
"ПО- ДОБРЕ НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО НА ДЯКОВО!!!"
- telepathic
- новобранец