Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com
Форум
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
Хонда CRV
-
stich
- кандидат преподавател

- Обратна връзка:
Re: Хонда CRV
И тази кола е ?sestrata написа:Прав е Колегата.......Накрая намерих кола която ми легна на сърцето...nasko3333bg написа:Колега...

E... нали за cr-v e темата. Хонда, разбира се!stich написа:sestrata написа:И тази кола е ?
Honda CR-V - 1 gen, facelift

- jordanpetkov
- разбира нещата

Които търси, намираsestrata написа:Прав е Колегата. И аз скоро минах по тоя път. Под 7 бона обаче читаво cr-v не видях. И то необслужени и нерегистрирани. Накрая намерих кола която ми легна на сърцето и мога да кажа, че е невероятно добър автомобил. Само че в завършен вид стъпи на 9-ка. Ходя си по Дунава в калта и снега до места където преди съм закъсвал и не смеех да припаря. 4x4 работи безупречно. Газ 10-13, бензин 9-12.nasko3333bg написа:Колега изборът ти е отличен,но свясно ЦРВ за под 7хил.лв.ще намериш много трудно!Моето ми излезе малко над 10хил.при положение ,че го търсех няколко месеца но сега не го сменям за нищо!За 5хил.ще вземеш таралясник по който ще дадеш още толкова ,вервай ми!Искрено ти желая успех и сори за спама!
И маи че намерих нещо за мене, но за сега няма да казвам повече.
Ако я купя ще постна снимки
Колега, CR-V че не е джип- не е! Ама ако знаеш колко превозни средства съм вадил като поен чесън, затънали на Жребеца в една нива все си мисля, че ще си промениш тотално мнението за тази колица. И една от затъналите беше точно джип от твоите - с двата лостаRUNER написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Джип е Дон Дани когато до основния лост има друг това нещо дето ще чакаш да му превърти едното колело че да зацепи и дрлугото мой приятел точно за това го продаде закъса в една малка пряспа![]()
![]()
![]()
![]()
Колегата RUNER, визира мене с въпросният случай. И колата продадох, не само заради ограничените и офроуд възможности...тя просто няма такива. Това е една кола с висок клиърънс, парт тайм 4X4...което няма нищо общо с истинско 4x4. Резервните части са много скъпи дори ако си намериш такива във моргите. Пак опираме до компромиса по-висока проходимост за сметка на разхода..ами как да правим компромис с високият разход на CRV-то като не предлага и на 1/3 възможностите на една Витара примерно. Сложих газов инжекцион със специална система за омасляване на буталата, защото на японците не им понася газта...много капризна и се налага честа профилактика на газовата система за да не върви като удушена. За мене колата не е нито джип нито лека кола. Носи недостаъците и на двете но много малко от плюсове. На завой с над 90 км. отиваш в канавката. Това е само 1/100-на от нещата, които мога да напиша за тази кола... и решението ми да я продам дойде в момента в който трябваше да сменям рейка и разбрах колко струва новатаhypperion написа:Колега, CR-V че не е джип- не е! Ама ако знаеш колко превозни средства съм вадил като поен чесън, затънали на Жребеца в една нива все си мисля, че ще си промениш тотално мнението за тази колица. И една от затъналите беше точно джип от твоите - с двата лостаRUNER написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Джип е Дон Дани когато до основния лост има друг това нещо дето ще чакаш да му превърти едното колело че да зацепи и дрлугото мой приятел точно за това го продаде закъса в една малка пряспа![]()
![]()
![]()
![]()
п.с: колегите правилно са написали че с нормална дирекция, запазена, под 7000-10000 (аз моята я купувах за 13000) няма да намериш. За мене тази кола си заслужава само ако беше в ценови диапазон до 4000 лева.
И въобще колега, защо не влезеш малко в офроуд форума да се ориентираш за модела има доста информация, мисля че там по-бързо ще те откажат от модела отколкото тука
Колега, ти си направил своя избор и сигурно си прав за себе си, но не е необходимо да преувеличаваш чак толкова.
Средният разход на газ 12 л/100 км е равностоен на 5.6 л/100 дизел. Кой джип гори толокова? Аз карам доста динамично извън града, над 130 км/ч и не съм усетил залитане на завой, а за цени на части няма смисъл да се говори - в ибей е пълно с такива. Най елементарна справка показва, че нова предна полуоска струва 160 долара с доставката, колкото същата за KIA Sportage, колкото същата na Suzuki Vitara и т.н.
Чета редовно офроуд форума и ми прави впечатление, че покрай полезната информация се говорят и много небивалици, особено когато става дума за пристрастност към определена марка или модел.
CR-V не е офроуд афтомобил, за да му приписваме чудодейни качества, но като Part-Time 4WD се справя по-добре от всяка 2WD кола.
CR-V не е създаден да влиза в калта, а да излиза от нея като завали.
Не, че джиповете не изпадат в комични ситуации...
http://youtu.be/k9-kLm-FqCw
Чета редовно офроуд форума и ми прави впечатление, че покрай полезната информация се говорят и много небивалици, особено когато става дума за пристрастност към определена марка или модел.
CR-V не е офроуд афтомобил, за да му приписваме чудодейни качества, но като Part-Time 4WD се справя по-добре от всяка 2WD кола.
CR-V не е създаден да влиза в калта, а да излиза от нея като завали.
Не, че джиповете не изпадат в комични ситуации...
Всеки си прави сам избора, аз само изказах мнение, от общо седем досега притежавани от мене автомобила, една марка не съм повторил два пъти..това е красноречиво какво ми е мнението за повечето марки, не само за Хонда 
п.с:
п.с:
Сузуки Самурай е отговораsestrata написа:Средният разход на газ 12 л/100 км е равностоен на 5.6 л/100 дизел. Кой джип гори толокова?
Сузуки Самурай е отговора
Колега май си объркал форума, за рибарска кола е много важно да товари багаж и да го откарва от точка до точка. Ние не чакаме да завали за да тръгнем за риба, тия които чакат са в друг форум. Хондата може да натовари един самурай ималко багаж около него. ПОЗДРАВИ
Колега май си объркал форума, за рибарска кола е много важно да товари багаж и да го откарва от точка до точка. Ние не чакаме да завали за да тръгнем за риба, тия които чакат са в друг форум. Хондата може да натовари един самурай ималко багаж около него. ПОЗДРАВИ
Suzuki Самурай е отговора на въпроса на колегата дали има джип с малък разход. И въобще съжалявам че се обадих. От разбиращи от политика, футбол и коли българи ми е винаги идвало в повече. На село като вдигна капака на колата за да долея течност за чистачки, идва селската луда и пита : "Какво става приятелю...проблем с делкото ли нещо?" Като казваш "ние не чакаме да завали за да тръгнем за риба" визираш всички рибари с изключение на тези в Добрич ли или не разбрах ние какви се...и на морето си трябва джип и не само като вали...до плажната ивица много често минаваме през 2-3 км. ниви докато излезем на пясък, ако мислиш, че като прикапи малко и събираме багажите се лъжеш.doktor d написа:Сузуки Самурай е отговора![]()
Мисля, че съвети на колегата за модела кола, могат да дадат само хора карали и притежавали такава кола, всичко останало е чесане на езици.