Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Малко зимно изкушение
- Menkata
- фен клуб-скобар
Малко зимно изкушение
Здравейте,приятели!Реших и аз да се разпиша с един мой риболовен излет.Та така реших напук на всички след зимната обстановка и бедствено положение (писна ми от ринене на сняг
излизам извън риболовната тема ,но нека и вие да ми дозавидите, ринах тонове

След дълъг размисъл с бащата решението бе взето,ще бъде река Искър.Предната седмица имаше доста хора,за това тръгнахме към 6 сутринта.В 7 и 30 бяхме на реката.Какво да гледам местата вече почти заети.Все пак се вредих между едно от "дашните".Бях нагазил в една кал до уши,като малко прасенце се бях заровил и един студ беше прекарасно,но все пак разпънах болото сложих столето,бе гледам нещо ми липсва бях забравил кутията с принадлежностите
.Добре че в една от раниците имаше 5-6 куки и то каквити куки раждясали късмет страшен
.И си викам сега ще ги скъсам.Вира пълен с рибари,да ама никой нищо не хваща и уж запален да ги мятам ама си намирисваше на капото.Ето тук местенцето където се бях сврял
.В червената кофа бях приготвил малко моя домашна захранка за река,която може би спаси капото.Няма да издавам тайната,патентовал съм си е.Подчертавам не съм слагал червей в захранката нито стрелях.Не съм сигорен ,но може би заради това имах успех от целия вир .Над мен и под мен колегите се капотираха.Е то малко снимков матерял

Колегата под мен с фидера

и накрая бащичката опакован че подухваше страховито един тънък ветрец да ти измързнат направо...

Резултата бе 12 рибки 7 за мен и 5 за бащата.Рибките бяха изчистени и изкунсомирани от цялто семейсто с 1 бутилка бяло винце
.Да подчертая всички колеги бяха съвестни,през целия ден не успях да забележа нито един косач.Единствено което ме узадачи ,че някои от рибарите ползваха по 3 пръчки,като на река е разрешена само 1

Наслука на всички през 2012 година

След дълъг размисъл с бащата решението бе взето,ще бъде река Искър.Предната седмица имаше доста хора,за това тръгнахме към 6 сутринта.В 7 и 30 бяхме на реката.Какво да гледам местата вече почти заети.Все пак се вредих между едно от "дашните".Бях нагазил в една кал до уши,като малко прасенце се бях заровил и един студ беше прекарасно,но все пак разпънах болото сложих столето,бе гледам нещо ми липсва бях забравил кутията с принадлежностите

Колегата под мен с фидера

и накрая бащичката опакован че подухваше страховито един тънък ветрец да ти измързнат направо...

Резултата бе 12 рибки 7 за мен и 5 за бащата.Рибките бяха изчистени и изкунсомирани от цялто семейсто с 1 бутилка бяло винце

Наслука на всички през 2012 година

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Re: Малко зимно изкушение
Поздравления колега, разсипали сте се с бащата! 

-
- новобранец
Поздрави за упоритостта колега. Моля да ми драснеш едно ЛС за местонахождението на мястото. Реката е голяма, място и риба има за всички.
- mitko ribara
- ще става разбирач
Браво колега добре сте дръпнали!
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Menkata ,
Яз.Сопот не замръзна ли, че ходите по р.Искър ?
Яз.Сопот не замръзна ли, че ходите по р.Искър ?
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
аве то като си закъсал в града има няколко рибарски магазина..така че и да си бил без куки да си си купил.....Добре че в една от раниците имаше 5-6 куки и то каквити куки раждясали късмет страшен .И си викам сега ще ги скъсам.Вира пълен с рибари,

-
- фен клуб-скобар
Много добър излет поздравления
но да ти кажа,местото си е направо дашно, познавам го и не съжалявай, много малко хора знаят че там има един прекрасен праг,нека се бутат горе на острова

но да ти кажа,местото си е направо дашно, познавам го и не съжалявай, много малко хора знаят че там има един прекрасен праг,нека се бутат горе на острова
- Menkata
- фен клуб-скобар
Колега ако съм знаел къде са рибарските магазини да съм купил,сега да се лутам да търся къде са ,ще загубя доста време а пък и деня е малък.Но за друг път ще знам,ако се случи да забравя пак принадлежноститеribolovcho написа:аве то като си закъсал в града има няколко рибарски магазина..така че и да си бил без куки да си си купил.....Добре че в една от раниците имаше 5-6 куки и то каквити куки раждясали късмет страшен .И си викам сега ще ги скъсам.Вира пълен с рибари,

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
За стръвта не мярнах нищо,да споделиш малко,че може да е заради нея,а не от захранката.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Това е малкото островче,от долу на големия, което в момента може би е залято нали?jultopepi написа:Много добър излет поздравления![]()
![]()
![]()

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Поздравления
Интересно къде е отишъл всичкия този сняг
Нивото на реката е по-ниско от средата на декември, когато бях на това място за последен път 

Интересно къде е отишъл всичкия този сняг

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Ивчо, доста по-надолу е, но да минем в конкретиката на ЛС, ако не искаме Радо и циганите с тенекията да ни кацнат там следващия пътtopsoft написа:Това е малкото островче,от долу на големия, което в момента може би е залято нали?

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- Menkata
- фен клуб-скобар
Колега на бял червей си ги лових,имах над 15-тина откачени риби заради куките.Ако говорите за ромите бяха хвнали местата над мен големия остров може би.Един с една бяла моторетка
той го дава майстор уж.Горкия му изтекоха очите как ги ловя постоянно
идваше около мен да ме гледа.Нивото се е дигнало от предната седмица като ходих.От местните разбрах че в неделя и понеделник реката е била мътна и са ловели само на фидер.Много колеги в четвъртък бяха застанали най в долната част,не знам но явно рибата се е дръпнала там.

Браво за успешният риболов. Малко хора така добре споделят излетите си.