Малко зимно изкушение

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Малко зимно изкушение

Мнение от Menkata »

Здравейте,приятели!Реших и аз да се разпиша с един мой риболовен излет.Та така реших напук на всички след зимната обстановка и бедствено положение (писна ми от ринене на сняг :D излизам извън риболовната тема ,но нека и вие да ми дозавидите, ринах тонове :D Изображение
След дълъг размисъл с бащата решението бе взето,ще бъде река Искър.Предната седмица имаше доста хора,за това тръгнахме към 6 сутринта.В 7 и 30 бяхме на реката.Какво да гледам местата вече почти заети.Все пак се вредих между едно от "дашните".Бях нагазил в една кал до уши,като малко прасенце се бях заровил и един студ беше прекарасно,но все пак разпънах болото сложих столето,бе гледам нещо ми липсва бях забравил кутията с принадлежностите :lol:.Добре че в една от раниците имаше 5-6 куки и то каквити куки раждясали късмет страшен :D .И си викам сега ще ги скъсам.Вира пълен с рибари,да ама никой нищо не хваща и уж запален да ги мятам ама си намирисваше на капото.Ето тук местенцето където се бях сврял Изображение.В червената кофа бях приготвил малко моя домашна захранка за река,която може би спаси капото.Няма да издавам тайната,патентовал съм си е.Подчертавам не съм слагал червей в захранката нито стрелях.Не съм сигорен ,но може би заради това имах успех от целия вир .Над мен и под мен колегите се капотираха.Е то малко снимков матерял
Изображение
Колегата под мен с фидера
Изображение
и накрая бащичката опакован че подухваше страховито един тънък ветрец да ти измързнат направо...
Изображение
Резултата бе 12 рибки 7 за мен и 5 за бащата.Рибките бяха изчистени и изкунсомирани от цялто семейсто с 1 бутилка бяло винце :wink: .Да подчертая всички колеги бяха съвестни,през целия ден не успях да забележа нито един косач.Единствено което ме узадачи ,че някои от рибарите ползваха по 3 пръчки,като на река е разрешена само 1 :!:
Изображение
Изображение

Наслука на всички през 2012 година :!:
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Omaxxa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Малко зимно изкушение

Мнение от Omaxxa »

Поздравления колега, разсипали сте се с бащата! :partyman:
dimitar1914
новобранец
новобранец

Мнение от dimitar1914 »

Поздрави за упоритостта колега. Моля да ми драснеш едно ЛС за местонахождението на мястото. Реката е голяма, място и риба има за всички.
Аватар
cecodevil
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от cecodevil »

Поздравления за риболова :smt023 .
Изображение
Аватар
mitko ribara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mitko ribara »

Браво колега добре сте дръпнали!
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

Menkata ,
Яз.Сопот не замръзна ли, че ходите по р.Искър ?
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

.Добре че в една от раниците имаше 5-6 куки и то каквити куки раждясали късмет страшен .И си викам сега ще ги скъсам.Вира пълен с рибари,
аве то като си закъсал в града има няколко рибарски магазина..така че и да си бил без куки да си си купил....
Изображение
Най добрите са тук
jultopepi
фен клуб-скобар

Мнение от jultopepi »

Много добър излет поздравления :drinkers: :drinkers: :drinkers:
но да ти кажа,местото си е направо дашно, познавам го и не съжалявай, много малко хора знаят че там има един прекрасен праг,нека се бутат горе на острова
Има недохранени риби и жадни рибари
фен клуб скобар
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

ribolovcho написа:
.Добре че в една от раниците имаше 5-6 куки и то каквити куки раждясали късмет страшен .И си викам сега ще ги скъсам.Вира пълен с рибари,
аве то като си закъсал в града има няколко рибарски магазина..така че и да си бил без куки да си си купил....
Колега ако съм знаел къде са рибарските магазини да съм купил,сега да се лутам да търся къде са ,ще загубя доста време а пък и деня е малък.Но за друг път ще знам,ако се случи да забравя пак принадлежностите :wink:
boki speca
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boki speca »

За стръвта не мярнах нищо,да споделиш малко,че може да е заради нея,а не от захранката.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

jultopepi написа:Много добър излет поздравления :drinkers: :drinkers: :drinkers:
но да ти кажа,местото си е направо дашно, познавам го и не съжалявай, много малко хора знаят че там има един прекрасен праг,нека се бутат горе на острова
Това е малкото островче,от долу на големия, което в момента може би е залято нали?
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Поздравления :!:
Интересно къде е отишъл всичкия този сняг :?: Нивото на реката е по-ниско от средата на декември, когато бях на това място за последен път :o
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

topsoft написа:Това е малкото островче,от долу на големия, което в момента може би е залято нали?
Ивчо, доста по-надолу е, но да минем в конкретиката на ЛС, ако не искаме Радо и циганите с тенекията да ни кацнат там следващия път :mrgreen:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

Колега на бял червей си ги лових,имах над 15-тина откачени риби заради куките.Ако говорите за ромите бяха хвнали местата над мен големия остров може би.Един с една бяла моторетка :D той го дава майстор уж.Горкия му изтекоха очите как ги ловя постоянно :D идваше около мен да ме гледа.Нивото се е дигнало от предната седмица като ходих.От местните разбрах че в неделя и понеделник реката е била мътна и са ловели само на фидер.Много колеги в четвъртък бяха застанали най в долната част,не знам но явно рибата се е дръпнала там.
desi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от desi »

Браво за успешният риболов. Малко хора така добре споделят излетите си.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”