Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Е ако това не е наглост ?!
Модератор: bobopeli
Абе въпроса го подчертах че е по принцип...Да не мислите, че съм някакъв голям светец и аз ...
Става дума за това, че ако ти работи фантазията винаги можеш да извърташ както ти е угодно..и да си тълкуваш закона за свое собственно оправдание...
Ха да му турим пепел....все си мисля - добре че при ловците не е така..и не са толкова много като при нас (от най-смрадливия циганин до тежкарите с джиповете и шатрите...нарамили въдици )
Щяха да свирят куршуми и плющят съчми...и кьопав врабец нямаше да остане наоколо...
Става дума за това, че ако ти работи фантазията винаги можеш да извърташ както ти е угодно..и да си тълкуваш закона за свое собственно оправдание...
Ха да му турим пепел....все си мисля - добре че при ловците не е така..и не са толкова много като при нас (от най-смрадливия циганин до тежкарите с джиповете и шатрите...нарамили въдици )
Щяха да свирят куршуми и плющят съчми...и кьопав врабец нямаше да остане наоколо...
-
- новобранец
мряна на струма
Виждам , че има доста хора които завиждат на успеха ми.На тях мога единствено да им покажа един среден пръст.рибата се хваща и после се връща и при тази интервенция не й става нищо.това дали ми вярвате или не за връщането си е ваш проблем , но за пореден пат се убеждавам колко са завистливи рибарите. 

Fen sam na ribolova na hi6ni ribi.Rqdko hodq za drugo.Nai-golqmata mi strast sa 6tukite i re4nata pastarva (balkanka).Ne obi4am da lovq 6aran i 6aranovi ribi.
Pedro написа:Абе въпроса го подчертах че е по принцип...Да не мислите, че съм някакъв голям светец и аз ...
Ти на лов ходил ли си??? имаш още много да учиш Педро при ловците е по зле там първо стрелят и после се снимат с труповете

Mitak,
Ти явно като четеш не осмисляш прочетеното..и ставаш смешен с разните му наивни обяснения....за ловците..
Аз визирах ловците като бройка..сравнявайки ги с риболовците.Там не всеки Сульо и Пульо е нарамил пушка все пак...като рибарите-че и по цяла батарея въдици..
Друг път добре осмисли какво се казва в това което четеш..аз когато съм ходил на лов и риболов ти сигурно си ходил прав под масата..или...още по зле..си бил в кожена кесия...
Ти явно като четеш не осмисляш прочетеното..и ставаш смешен с разните му наивни обяснения....за ловците..
Аз визирах ловците като бройка..сравнявайки ги с риболовците.Там не всеки Сульо и Пульо е нарамил пушка все пак...като рибарите-че и по цяла батарея въдици..
Друг път добре осмисли какво се казва в това което четеш..аз когато съм ходил на лов и риболов ти сигурно си ходил прав под масата..или...още по зле..си бил в кожена кесия...
Pedro написа:Mitak,
аз ли да осмисля а ти??? само с пушка ли се ловува???? за тебе отговора е да..... но да знаеш едно ЧЕ сульо и пульо може и да нямат пушки но пак ловуват и то успешно не с копия и тояги а с капани и ми се виждаш много ограничен тип... на мен не ми пука дали съм смешен в очите на тапанарите дето си нямат работа и само простотии ръсят... дето е текло пак ще тече.. гледай само течението да не те отнесе че ще стане лошо.... Защо Педро така ли се казваш или си.... не ме нападй лично щото и аз мога да ръся миязми и зарази

- maver13
- вече хвърля и на тежко
Предлагам да предадем всички състезатели по спортен риболов на ИАРА - мръсниците ловят на състезания некой път по 5-10 пъти над нормата!!! БезобразиеPedro написа:Много големи майстори сме да си затваряме очите когато не ни изнася.
И да си търсим оправдания..да извъртаме и т.н.
Хванал си 40-50 риби(15-20 кила..примерно)...и ги държиш в живарника "С НАМЕРЕНИЕ ДА ПУСНЕШ НАДНОРМЕНО УЛОВЕНОТО"..и ти се изтърсва ИАРА на главата ....
Дай билета...къде си ги описал тия риби...защо 5 пъти над нормата ??
Ама аз ще ги пусна - това ли иска да ми кажеш.... БЕ УМНИКО ??
-------------------------------------------------------------------------------
И ще те чакат да избереш най-харесваните от тебе ..ха ха ха.....

aide nasluka
Mitak,
Не те нападам (ако така е прозвучало написаното), ама ти явно се увличаш --въженца, капани ..
Масата авджии не ходи всеки ден на лов (като рибарите) !!
Ходи се организирано (групово)- Е МОЖЕ ДА ИМА И ИЗКЛЮЧЕНИЯ АМА СА НИЩОЖНИ...и шубето е голямо..пушката дига гюрунтия (сега да не вземеш да ми обясняваш, че има заглушители,алебарди и т.н.-и колко са тези бракониери - ами не са хиляди и хиляди като при нас)
А рибарите - сам знаеш как е и каква армия сме
Ама не пожела да се съгласиш поне малко с мене, а тръгна да ми оплюваш мнението...
..ние сме расли в гората ...кво ти разбираме от лов и риболов...
Не те нападам (ако така е прозвучало написаното), ама ти явно се увличаш --въженца, капани ..
Масата авджии не ходи всеки ден на лов (като рибарите) !!
Ходи се организирано (групово)- Е МОЖЕ ДА ИМА И ИЗКЛЮЧЕНИЯ АМА СА НИЩОЖНИ...и шубето е голямо..пушката дига гюрунтия (сега да не вземеш да ми обясняваш, че има заглушители,алебарди и т.н.-и колко са тези бракониери - ами не са хиляди и хиляди като при нас)
А рибарите - сам знаеш как е и каква армия сме
Ама не пожела да се съгласиш поне малко с мене, а тръгна да ми оплюваш мнението...
..ние сме расли в гората ...кво ти разбираме от лов и риболов...
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Митака е прав наистина напоследак забелязвам ужасно много браконери и то без пушки заради шума който прават виждал сам капани за патки ужасно творение на човешкия гений и за зайци и за язовци а за мечките да не говорим някои даже не им вземат и кожите от бързане а само злъчките законите в България дават по голяма присада за убийство на мечка от колкото на човек защо ли ?
дал Бог всеки му най-много на наз