Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
- denislavvv
- новобранец
Re: BG Рибалка
ivanf написа:Да принципно е така, но точно тук при мен работата се закучи, просто не мога да отворя личните данни, при всеки клик излиза грешката.
Ми пробвай да почнеш играта отначало ..

sus SPACE se zasichakatri написа:- натискам го и кво нищо не става не мога да хвана и една риба - много изнервящо то на живо по-лесно се хващаТрябва да натиснеш Enter като ти потъне плувката..Много тъпа игричка според мен като цяло или пък има някакъв чалъм ,за който аз не знам .....

При мене пише "нямаш ехолот" каквото и да значи.
Иначе играта е супер.

- preparatos
- вече хвърля и на тежко
колеги преди малко е качена във замунда най-новата версия на Русская Рыбалка 3.6 - Installsoft Edition (2012).....
аз много нямам време, но някой ако има интерес, да сподели после как е: )
Код за потвърждение: Избери целия код
Список изменений в версии 3.6:
Добавлена новые базы: Великие Американские озера, Парана, Армения, Македония, Конго, Мировое турне.
В игру введены призовые блёсны, прикормка, наживки, рыбы
Добавлен новые турниры (Квест и СФ)
Добавлены скрытые призы (клады)
Отредактирована система доступности к базам
На некоторые локации добавлены трофеи
Модифицирован рыболовный магазин
Улучшено меню управления лицензиями
Улучшена играбельность турниров на МВ и КВ
Модифицирован раздел достижений рыболова
Проведена небольшая оптимизация времени загрузки игры
Изменён садок рыбака
Добавлены новые рыбы
Для слабовидящих в игру добавлен большой поплавок
В настройки игры добавлен регулятор громкости звуков в игре.
Изменены параметры некоторых рыб
Полностью изменён дизайн интерфейса игры
Фишлог зашифрован
Движок игры обновлён до последней версии.
В установщик игры добавлены секреты
Увеличен шанс поимки трофейных рыб на 50%
Исправлены все найденные ошибки в игре.
Улучшены параметры и расширен ареал призовых блёсен, введённых в версии 3.1.4.0
- elektorat
- новобранец
нищо особено не е новата версия, като изключим ,че направо ти яде процесора и са добавени някои нови такъми (нищо особено) и малко по-различни картинки на рибите и нови места за риболов
Ром се пие, циганин се бие!
Колега, за да ловиш с Воблер или Блесна ти трябва спинингова пръчка, макара и блесна/воблер. Отиваш на избраното от теб място, и хвърляш после натискаш с десен бутон на мишката бърху въдицата, нагласяш си на каква дълбочина да се движи блесната, хвърляш и дърпаш с бутон G. Това е общо взето, дано съм бил полезен. НаслукаPavel_interneta_Peev написа:Колеги, от 3-4 дена смених "Симулатора" с БГ Рибалка-та, обаче имам един проблем, не ми е много ясно, как се лови с воблер и блесна? Също, може ли някой да качи, ако има повече карти? 2.0.1.30 версия?

-
- новобранец
Някой има ли идея, откъде мога да си намеря други места за риболов в България? Може и чужбина?

Само най-големият студ може да ми попречи да риболовствам!
Дайте някви идеи как да спечеля повечко пари?В началото ловя с една пръчка на плувка и една на дъно и ловя все риби,които мога да ги продавам само на едро и печеля много малки пари. 

- denislavvv
- новобранец
Колега, лови колкото можеш повече червеноперки и бабушки , като са над 550 грама ти дава добри пари..kmap написа:Дайте някви идеи как да спечеля повечко пари?В началото ловя с една пръчка на плувка и една на дъно и ловя все риби,които мога да ги продавам само на едро и печеля много малки пари.
bai_spas написа:Не,не е нужно.fizika01 написа:А за целта нужно ли е да имаш инсталирана руска рибалка.Ча аз нямам и нещо немога да подкарам това?
Требва само да имаш инсталирани на компа :
1. Windows XP SP2 или SP3
2. DirectX версия от Юни 2008 или по-нова
3. NET Framework 2.0 или по-нова
Ако имаш тия неща играта тръгва беа проблем и не се инсталира.
Успех!!
Може ли да добавиш Montana lake и Raduta lake или ако може да ми обясниш на ЛС как да го направя аз

моляте сложи Монтана и радута lakebai_spas написа:Могат,ама....stoilkatastz написа:Нали е БГ.рибалка защо Радута,играта мисля е направена за водоемите в БГ.То и тук могат да се поставят трофеини риби ама...
-
- научил се да хвърля
Играя на турнир езеро МВ най - големите риби по клевалката на Спас са шаран и амур ,максимална тежест на рабите 36кг, аз хващам шаран 35кг и след като завърши турнира ми изписва че ботовете са хванали 80кг риби саответно аз губя ... Какво може да се направи ?
!!!НАСЛУКА!!!
ribkata написа:Играя на турнир езеро МВ най - големите риби по клевалката на Спас са шаран и амур ,максимална тежест на рабите 36кг, аз хващам шаран 35кг и след като завърши турнира ми изписва че ботовете са хванали 80кг риби саответно аз губя ... Какво може да се направи ?
Aми нормално е, защото има по-едра риба от тях и това е "дънер" с максимално тегло 80 кг.

- ro666koto
- научил се да хвърля
Здравейте, аз рядко се пускам на турнир, като изключение прави тези от Делтата на Дунав за максимално тегло. Там на стръв мида с най-яките тъками се вадят и моруни по около 400 кг. Иначе другите турнири за мен малко няма смисъл. Наслукаribkata написа:Играя на турнир езеро МВ най - големите риби по клевалката на Спас са шаран и амур ,максимална тежест на рабите 36кг, аз хващам шаран 35кг и след като завърши турнира ми изписва че ботовете са хванали 80кг риби саответно аз губя ... Какво може да се направи ?
RTM Tempo