Обиколка на България

Модератор: Кърцата

Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Чудесна идея, Илийка :idea: Така ми се ще и аз да имах нужното свободно време за подобно нещо, но уви :roll:
Пожелавам много приятни мигове и чудесни пъстървови риболови из може би най-красивите местенца на Родината ;)

Поздрави :)
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Вече приготвих багажа и утре заминавам приготвих десетина блесни и 5-6 воблера гледах от колегите пъстърважии какво са показали дано да работят,че и аз да се запиша при тях.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Пъсървата е много глупава риба или лакома всеки различно го нарича :D , движи се срещу течението и се крии , ако не те вижда не се назландисва много. Почти не съм ловил дива пъстърва така , че не съм критерий де :D
Аватар
XauBaHkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от XauBaHkO »

Ivak написа:Пъсървата е много глупава риба или лакома всеки различно го нарича :D , движи се срещу течението и се крии , ако не те вижда не се назландисва много. Почти не съм ловил дива пъстърва така , че не съм критерий де :D
:) ЛАКОМИЯ ДО ШИЯ!
Заповядай ми нагости да те водя да хванеш!
:)
Аватар
kocet0
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

:)

Мнение от kocet0 »

Хайванко , я кажи някое местенце около Асеновград за пастърва ... някой друг монтаж няма да ми е излишен ;)
SPINING FOREVER ;)
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Благодаря за предложението, засега ми е далече . Но наесен сигурно ще се възползвам :D
niki.sredich
новобранец
новобранец

Мнение от niki.sredich »

Желая ти на тази екскурзия да изживеете прекрасни мигове,ти и твойто семейство :D :D :D От сряда съм в Монтана,за 14дни,ако идваш се обади.
Аватар
XauBaHkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: :)

Мнение от XauBaHkO »

kocet0 написа:Хайванко , я кажи някое местенце около Асеновград за пастърва ... някой друг монтаж няма да ми е излишен ;)
Реката под село Югово - пъстържа , черна мряна и рядко кефал , там друга риба на тая студена жода не жирее :) плувката на 1-1,5м. от куката , тейестта до плувката(стериопорка) и мяташ колкото можеш , търсиш я на края на вировете (т.е. където вира свършва , а не към брега... :) ) влакно 0,08 на DuPont , малко скъпо , но си струва , мъкне 3,5-4кг. като парцаси от казан! :)
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”