Най-невероятната захранка, стръв и примамка, която ме шокира

Модератор: Paublo_Eskobar

boki speca
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Най-невероятната захранка, стръв и примамка, която ме шо

Мнение от boki speca »

mitiogt написа:ето една странна стръв и още по - странна риба - http://www.vbox7.com/play:b1b6aefb
Хубаво че не му заби една канджа,да го извади по-лесно
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

Някъде по света ловят и на такива примамки :lol:

[youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/QzWZya0XkbM?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/QzWZya0XkbM?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]

Какво ли още има по света? :lol:
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
complast
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от complast »

Най-голямата уловена от мен каракуда/960гр/ бе хваната на коричка от баничка.Тръгнахме с колеги на един далечен селски язовир със стръв торни.Да ама на торния само слънчаци.
И тогава се сетих/от зор/ да забуча парченце баничка/бях си купил две и едната я оставих за обяд/ на куката...
http://www.bashribar.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

Сланина :lol:
Аз там съм пораснал...
Аватар
gotra
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gotra »

Хайде и аз да се включа!Миналата година с мои семейни приятели бяхме на риба.До нас група тъмнокожо племе ловеше каракуди яко с всякакви методи и средства. А ние със сериозните пръчки ,монтажи и тем подобни салтанати стояхме и гледахме занемели.На нас не ни удари никаква риба.Моя приятел не издържа на напрежението отиде при вожда им и го попита за стръв монтаж и тн.Отговорът беше че слагали ситно надробени вафли Боровец с изтекъл срок ,три в едно омешено с локум ,престояла халва ,Активия с джибри и др.Върна се при нас и след малко метна дънната си напреки на въдиците на братята от племето.Последваха много уплитания и псувни че не гледал къде хвърля и сега кой ще разплита това кълбо от жилка????Общо взето това е нашия случай.Тръгнахме си по живо и по здраво.
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
acer86
новобранец
новобранец

Мнение от acer86 »

na mrav4eni sarca golemi mreni :)
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

acer86 написа:na mrav4eni sarca golemi mreni :)
(В превод: "На мравчени сърца - големи мрени")
Как ги боцкаш на куката бе? :lol:
Поздрави.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”