кво стана с цонево?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Todorin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

кво стана с цонево?

Мнение от Todorin »

здравейте колеги.Питам аз кво става с цонево тая година не виждам никакви по впечатляващти резултати. Ще бъда благодарен за всякаква инфо за тоя язовир тая година не съм ходил но смятам да го посетя. :lol:
Meraklia
новобранец
новобранец

Мнение от Meraklia »

Да ви кажа - много се вълнувам ! Аз съм начинаещ риболовец (година и половина), но все пак е непростимо, че все още не съм ходил на Цонево. Тази седмица ще поправя грешката си - петък, събота и неделя съм там :D Ще ходя, така да се каже, с един професионалист и мога да избирам дали от брега или с лодка. Какво ще ме посъветвате ?
Todorin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: кво стана с цонево?

Мнение от Todorin »

явно работата колеги на цонево е доста трагична, щтом никой не се престраши да се похвали ас някакви сполуки значи положението и таме трагично за сажаление. :roll: :cry:
Meraklia
новобранец
новобранец

Мнение от Meraklia »

Не е трагично... От брега - червеноперка, костур и платика, а с лодка за сом.
Meraklia
новобранец
новобранец

Мнение от Meraklia »

Току що се върнах от Цонево. Резултатът е следния за два дни: 50-60 червеноперки, по десетина платики и костурчета и три сулки по около 700-800г. Общо взето, беше много приятно.
Todorin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Todorin »

здравейте колеги, в петък след работа около 19,00 часа бях на цонево и до събота до обяд имах около 10 кг. платика и няколко бабушки и костур4ета.рибата си кълве добре взех си няколко по едри екземпляра а другите заплуваха обратно за да викат другия път дядовците си. :wink: :lol: :D
marto85
новобранец
новобранец

Мнение от marto85 »

Здравейте на всички. Къде е добре да се отиде на цоневския язовир. В смисъл на кое село и на каква стръв кълве рибата.
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Предимно за платика до с.Аспарухово,около Чудните скали,аз поне там ходя понякога и съм доволен.Костури има навсякъде,за бяла риба някъде към стената е по-удачно/с.Цонево/.За сом на Аспарухово,но точно под селото.

Ако отидеш за платика/за което те съветвам/,търси Чудните скали,както ти казах.

Платиката е дънна риба,но се лови на леко с малка бяла кука,повод около 0.10мм и дълъг около 30см.Плувката задължително да е по-удължена,защото платиката като клъвне не дърпа надолу,а се вдига нагоре и плувката ляга на повърхността,което няма да се получи с топчеста плувка.Гледай да търсиш голяма дълбочина,до дъното ако можеш-най-добре.Стръвта задължително бял червей,или хляб.В захранката/кюспе с рибарска галета и царевично брашно/също изсипи една-две кутийки бели червеи.

Това е от мен. :lol:
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
marto85
новобранец
новобранец

Мнение от marto85 »

Много благодаря! А билет къде мога да си изкарам?
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

В КОРЕКОМ :shock:
marto85
новобранец
новобранец

Мнение от marto85 »

Исках да попитам по-точно къде е водното във Варна. А иначе на глупави изречения като предното не отговарям.
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Там няма строги проверки,както например на Шабла,но е желателно да имаш билет.Аз също мислех да си изкарам,обаче понеже съм ограничен финансово,оставих за след новата пръчка и новата машинка.Вземи отиди в държавния магазин срещу полиграфията,там ще те опътят.За билета са ти необходими 20 лв + 2 снимки за паспорт.

- Лий Улф - 1939 г.
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Билета е задължителен.Камба за въдици и риболов пари имаш за билет нямаш.После защо не зарибяват,с какво :?: За билет не трябват снимки,само лична карта. :wink:
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Колега,наясно съм,че всеки съвестен рибар /какъвто имам претенции,че съм и аз/трябва да има билет,обаче аз понеже напоследък имам доста големи покупки и останах без пари до началото на септември.Тогава и аз ще си изкарам билет,пък дотогава немисля,че ще имам много сладководни излети. :?

- Лий Улф - 1939 г.
chaikata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от chaikata »

е то не е кои знае кви пари билета правиш го според зависи колко често си на язовирите. ходих аз преди седмица .. изкарва се долу в сградата на транспортните работници --- Морска Администрация .. това е по пътя между морска гара и жп гара. една голяма нова сграда... 6 месеца - 15 лв .месец 8 лв .седмица 4 лв .. и 1 снимка ти трябва . Няма смисъл да си вадиш годишен щото тя годината свърши пък билета е до края на годината се издава .. парите тряа да се преведат в банка .. сметката за нея тва ми дадоха на едно листче:

ИАРА:
IBAN:BG86UNCR75273159055701
BIC код : UNCRBGSF
Уни Кредит Булбанк
София
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”