Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

"Не" на гуменярките!
Модератори: emo vasilev, Кърцата
-
- кандидат преподавател
- ceno cenov
- разбира нещата
Тролчо,не говори глупости бе,смеят ти се хората.То,че не си в час е ясно ма кой те ръчка да се заяждаш???Е те ти на едно рибе преди около месец,това по време на работа скочи в лодката,просто така случайно.............Признавам те аз,можеш ги много па и ги разбираш нещата.СЛАДУР........Troli написа:Марко,не е "мерлин",а марлин!Марко,Асенчо е всичко друго,но не и риболовец!За мен "риболовец" е този,който лови риба!Така,че споко!Не е хванал и няма намерение да хваща риби по 3.60м.!
![]()
![]()
Няма проблеми=няма риби!
![]()
![]()
Тая е 65 см. и около 6 кила,да не си мислиш,че е нещо по-голямо от това което ти си хващал през последните 20 години.

А тая лодчица е 65 инча,едвам ми се събират чорапите легнали.

Дреми си там и не ме закачаи,нито им е мястото тук на тия снимки,нито ми се занимава с теб ма ако те сърби задника кажи и ще гo почеша.

Не дърпай ...... за ......
Даже много добър,кви ги правя само не си е работа.Ае наздраве..............Marco Polo написа:Не съм си и помислял за риби по 3.60, за лодка говорех...Troli написа:Не е хванал и няма намерение да хваща риби по 3.60м.!А иначе - Асене, добър си с фотошопа!Marco Polo написа: ...пробвал е да каЧи някой мерлин в 3.60 ...Нали така, Троли?

Не дърпай ...... за ......
Опа-а-а!Менчо,май ти обърка човека!Аз и некои други по-добри,ловиме сомове!Аз и още малцина спукваме белите риби!За това и нямам комплекси на тема риболов на хищници!
Амурите ги оставям на теб!А марлините на Хемингуей!Но понеже той умря,ето ме мен достойния да го заместя.Все по-близо съм до Куба и скоро ще има.....В,Куба съм!В,Куба съм!
До скоро,фламинго!

- ceno cenov
- разбира нещата
Да несменяш д-я КастроTroli написа:Опа-а-а!Менчо,май ти обърка човека!Аз и некои други по-добри,ловиме сомове!Аз и още малцина спукваме белите риби!За това и нямам комплекси на тема риболов на хищници!Амурите ги оставям на теб!А марлините на Хемингуей!Но понеже той умря,ето ме мен достойния да го заместя.Все по-близо съм до Куба и скоро ще има.....В,Куба съм!В,Куба съм!
![]()
![]()
До скоро,фламинго!
![]()

- ceno cenov
- разбира нещата
- ceno cenov
- разбира нещата
що годе стабилно лодче:)- http://www.youtube.com/watch?v=QaIjxYgp ... ed&search=