"Не" на гуменярките!

Всико за лодките сонарите и атрибути към тях.

Модератори: emo vasilev, Кърцата

Публикувай отговор
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

AAAAAA написа:Прабвах вече ма много ми се клати бе,трябва да е поне 4 метра да стане играта,че се мандахерца много. :lol:
Това при вас е от ел ниньо не е от лодката. :wink:
Troli

Мнение от Troli »

Марко,не е "мерлин",а марлин!Марко,Асенчо е всичко друго,но не и риболовец! :wink: За мен "риболовец" е този,който лови риба!Така,че споко!Не е хванал и няма намерение да хваща риби по 3.60м.! :D :D :D Няма проблеми=няма риби! :D :D :D
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Аз пари давам за клатене а Тои се оплаква :( :( :(
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Troli написа:Марко,не е "мерлин",а марлин!Марко,Асенчо е всичко друго,но не и риболовец! :wink: За мен "риболовец" е този,който лови риба!Така,че споко!Не е хванал и няма намерение да хваща риби по 3.60м.! :D :D :D Няма проблеми=няма риби! :D :D :D
Тролчо,не говори глупости бе,смеят ти се хората.То,че не си в час е ясно ма кой те ръчка да се заяждаш???Е те ти на едно рибе преди около месец,това по време на работа скочи в лодката,просто така случайно.............Признавам те аз,можеш ги много па и ги разбираш нещата.СЛАДУР........

Тая е 65 см. и около 6 кила,да не си мислиш,че е нещо по-голямо от това което ти си хващал през последните 20 години.

Изображение

Изображение

А тая лодчица е 65 инча,едвам ми се събират чорапите легнали.
:wink:
Дреми си там и не ме закачаи,нито им е мястото тук на тия снимки,нито ми се занимава с теб ма ако те сърби задника кажи и ще гo почеша. :lol:
Не дърпай ...... за ......
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

Опа, Троли тука май обърка човека... 8)
Я елате рибенца при батко...
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Marco Polo написа:
Troli написа:Не е хванал и няма намерение да хваща риби по 3.60м.!
Не съм си и помислял за риби по 3.60, за лодка говорех...
Marco Polo написа: ...пробвал е да каЧи някой мерлин в 3.60 ...
А иначе - Асене, добър си с фотошопа! ;) Нали така, Троли? ;)
Даже много добър,кви ги правя само не си е работа.Ае наздраве..............

Изображение

Изображение
Не дърпай ...... за ......
Troli

Мнение от Troli »

Опа-а-а!Менчо,май ти обърка човека!Аз и некои други по-добри,ловиме сомове!Аз и още малцина спукваме белите риби!За това и нямам комплекси на тема риболов на хищници! :wink: Амурите ги оставям на теб!А марлините на Хемингуей!Но понеже той умря,ето ме мен достойния да го заместя.Все по-близо съм до Куба и скоро ще има.....В,Куба съм!В,Куба съм! :D :D :D До скоро,фламинго! :wink: :D
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Troli написа:Опа-а-а!Менчо,май ти обърка човека!Аз и некои други по-добри,ловиме сомове!Аз и още малцина спукваме белите риби!За това и нямам комплекси на тема риболов на хищници! :wink: Амурите ги оставям на теб!А марлините на Хемингуей!Но понеже той умря,ето ме мен достойния да го заместя.Все по-близо съм до Куба и скоро ще има.....В,Куба съм!В,Куба съм! :D :D :D До скоро,фламинго! :wink: :D
Да несменяш д-я Кастро :lol:
Troli

Мнение от Troli »

Ха,сега ново двайсе! :shock: Съмняваш ли се в мен и моите възможности?Ти нямаш ли мечти?Веднага след първия си трофеен сом се сетих за марлините!Защо ли?Просто това е следващото стъпало/ниво/ на играта "Биг-гейм"! :D :D :D Да те почерпя една пура,а? :wink:
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Не се съмнявам в теб и твоите възможности!!! Мойте мечти са като твойте: В Куба и аз искам!!! Само да ни пуснат такъв комунизъм ше им направя, че кръв ша плюат не само кубинците ми и Хамериканците
Troli

Мнение от Troli »

Говоря сериозно и разбрах,че се плащат 500$ за риболовен тур.В цената е включено всичко такъми,лодка,а бе пълна програма!Бонус-секса не е проблем стига да можеш да издеяниш на негърски г...з! :D :D :D Пот се лее,ей и в риболова и в секса! :D :D :D
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Условията са кофти бе човек!!! Сигурно ще ме обяват я за изчезнал я за политически емигрант знае ли човек с тия негърки шега не бива :D
Риболов и секс!!! Е че требе да съм ненормален че да си доидем :lol: :lol: :lol:
Troli

Мнение от Troli »

Те,кубинците за това бегат на лево и на запад!Немат сили да издеянат на този тормоз-риболов и секс! :wink: :D :D :D Комунизмът е на трети план!От десетата петилетка,де! :D :D :D
marrio
новобранец
новобранец

Мнение от marrio »

що годе стабилно лодче:)- http://www.youtube.com/watch?v=QaIjxYgp ... ed&search=
Troli

Мнение от Troli »

Да,но не става за риболов,не само на сом,а и на уклей! :D :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Лодки и сонари”