Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

no comment
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
Re: no comment
за щяло и нещяло все вземаме пример от др. държави, а за подобни случаи вземами пушкалото и решаваме проблема .ЗАГЛЕДАИТЕ СА по животинските канали как хората си решават проблема с опасните животни-в краен случаи пребягват до убииство ( в АЛЯСКА има един град ЧЪРЧИЛ ), посещаван е от черни, гризли и бели мечки и населението не расаждава като INCUBUS ,че хората трябва да са ЕДИНСТВЕНИЯ жив организам на земятаINCUBUS написа:Начи,ай махнете ги тези снимки -само крамола могат да докарат,че и разни чакали се възползват да се заяждат за нищо,а иначе вие като данъкоплатци,ще платите чрез Ментистерството на Нона 130 000 лева,дето една такава мечка утрепа един възрастен човек -дървар,не ловджия, преди време тук.Избягвайте да споделяте любовта си към мечките,ако случайно някога дойдете в някое от селата ни,в които има пострадали хора и стопанства от мечките,ще е за ваше добро.

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
По повод снимката на мечока е дадено обяснение в местният вестник на Севлиево.Цената
на този отстрел е 8200 евра,има някакви награди за трофей на които не разбирам а колко
е удачно да се побликува тази снимка-според мен НЕ.
http://www.crosspress.bg/newspaper_prev ... .jpg&w=980
на този отстрел е 8200 евра,има някакви награди за трофей на които не разбирам а колко
е удачно да се побликува тази снимка-според мен НЕ.
http://www.crosspress.bg/newspaper_prev ... .jpg&w=980
- stc.ctc.2000
- научил се да хвърля
- Местоположение: Източната част на Балканският полуостров на територия 22 % от него 110994 кв.км.
Клоунче ПроХопчо,бил съм там където се стреля по хора ,не като видеоигричките на компютърчето ти.Там ще напълниш гащите моментално.prokop4o написа:INCUBUS защо даваш обяснения на някой който никога не е влизал в гората!stc.ctc.2000 написа:Магистратче,взе много на сериозно да се вземаш,спри да пишеш простотииINCUBUS написа:Начи,ай махнете ги тези снимки -само крамола могат да докарат,че и разни чакали се възползват да се заяждат за нищо,а иначе вие като данъкоплатци,ще платите чрез Ментистерството на Нона 130 000 лева,дето една такава мечка утрепа един възрастен човек -дървар,не ловджия, преди време тук.Избягвайте да споделяте любовта си към мечките,ако случайно някога дойдете в някое от селата ни,в които има пострадали хора и стопанства от мечките,ще е за ваше добро.Под разни чакали за тебе ли да разбираме ?
и за когото мечка да убие човек е "простотии"!
те затова мечките са под защита на закона за да не ги закача никой.
но когато мечка започне да убива добитък или хора се издава разрешение за убийството на въпросното животно.
но за господина че мечка изяла дядо ти са простотии!
а за снимките дали са приятни или неприятни за гледане всеки сам си преценява.
мен ми харесва снимката на трофея!
аиде поздрави!

Доброто има своята лоша страна,както и лошото има своята добра страна
- hristoogi
- вече хвърля и на тежко
Не знам защо но ми се свиди повече за стареца отколкото за това стървище .Реинджъра -2000 мисли обратното и така . Де да има такава опция и за кормораните ,ще бъде прекрасно ,че доста са се навъдили .

- stc.ctc.2000
- научил се да хвърля
- Местоположение: Източната част на Балканският полуостров на територия 22 % от него 110994 кв.км.
На стареца може да му е харесалоhristoogi написа:Не знам защо но ми се свиди повече за стареца отколкото за това стървище .Реинджъра -2000 мисли обратното и така . Де да има такава опция и за кормораните ,ще бъде прекрасно ,че доста са се навъдили .![]()
![]()

дивеч си има доста като се има в предвид че селата са доста базлюдни моето село е на 8 км от пясачник и като патувам по черните пътища към язовира съм виждал заици сърни лисици чакали доста често
.....На стареца може да му е харесало.... Малко в повече ми идва гаврата със стареца , та в тая връзка - към '' рейнджъра '' , ако това беше твой роднина ( недай си боже ) , пак ли за мечката щеше да е + . А това дали му е харесало май от опит го знаеш. Жив и здрав.
Последно промяна от emiliaa на Пон Фев 13, 2012 9:47 pm, променено общо 1 път.
- stc.ctc.2000
- научил се да хвърля
emiliaa написа:Малко в повече ми идва гаврата със стареца , та в тая връзка - към '' рейнджъра '' , ако това беше твой роднина ( недай си боже ) , пак ли за мечката щеше да е + . А това дали му е харесало май от опит го знаеш. Жив и здрав.

Тва с очните ябълки , резултат от срещата с мечката ли е ... или просто така си гледашstc.ctc.2000 написа:emiliaa написа:Малко в повече ми идва гаврата със стареца , та в тая връзка - към '' рейнджъра '' , ако това беше твой роднина ( недай си боже ) , пак ли за мечката щеше да е + . А това дали му е харесало май от опит го знаеш. Жив и здрав.

- Поморийския
- ще става разбирач
Отсреляна-застреляна все тая,баба меца е дала фира вече.Някой ден ще си викама ей едно време в тая гора имаше мечки,както сега си казваме за някой язовир или река,че е имало шаран.Стръвница или не това им е природата и не мисля че трябва да се трепат мечоци.И доколкото знам месото им е с 90% трихенолоза освен за тъпата снимка,като трофей няма смисъл да се убива.
Защото не живееш в някое село в Родопите
Защото не живееш в някое село в Родопите
Последно промяна от Поморийския на Пон Фев 13, 2012 9:58 pm, променено общо 1 път.
- stc.ctc.2000
- научил се да хвърля
Вече така Роди ма мамо "умна",аз после ще са изруся...........emiliaa написа:Тва с очните ябълки , резултат от срещата с мечката ли е ... или просто така си гледашstc.ctc.2000 написа:emiliaa написа:Малко в повече ми идва гаврата със стареца , та в тая връзка - към '' рейнджъра '' , ако това беше твой роднина ( недай си боже ) , пак ли за мечката щеше да е + . А това дали му е харесало май от опит го знаеш. Жив и здрав.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Роди ма мамо "умна",аз после ще са изруся........... Несе подвеждай по ника.......ама явно мечката ти е взела и .........акъла освен другото 

- stc.ctc.2000
- научил се да хвърля
Сходни преживявания......богат житейски опит с мечки.....сподели на ЛС
...... П.П. Кое другото 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
..........Местоположение: Източната част на Балканският полуостров на територия 22 % от него 110994 кв.км. ....Mалко съм тъп , та сподели по-точно ...... моо ти доидем на гости с мечката и мечкадаря 

- stc.ctc.2000
- научил се да хвърля
Ма ше та подострим,душатаemiliaa написа:..........Местоположение: Източната част на Балканският полуостров на територия 22 % от него 110994 кв.км. ....Mалко съм тъп , та сподели по-точно ...... моо ти доидем на гости с мечката и мечкадаря