no comment

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Re: no comment

Мнение от delio-haidutin »

INCUBUS написа:Начи,ай махнете ги тези снимки -само крамола могат да докарат,че и разни чакали се възползват да се заяждат за нищо,а иначе вие като данъкоплатци,ще платите чрез Ментистерството на Нона 130 000 лева,дето една такава мечка утрепа един възрастен човек -дървар,не ловджия, преди време тук.Избягвайте да споделяте любовта си към мечките,ако случайно някога дойдете в някое от селата ни,в които има пострадали хора и стопанства от мечките,ще е за ваше добро.
за щяло и нещяло все вземаме пример от др. държави, а за подобни случаи вземами пушкалото и решаваме проблема .ЗАГЛЕДАИТЕ СА по животинските канали как хората си решават проблема с опасните животни-в краен случаи пребягват до убииство ( в АЛЯСКА има един град ЧЪРЧИЛ ), посещаван е от черни, гризли и бели мечки и населението не расаждава като INCUBUS ,че хората трябва да са ЕДИНСТВЕНИЯ жив организам на земята :twisted: :twisted: :twisted: .НАИ-ГОЛЕМИЯ ХИЩНИК СМЕ НИЕ ,ако все още някои се замислят.относно снимките -ако все пак е релегоруем отстрел или трофеен(които го ненавиждам),има далеч по-добри пози за снимки, а тези са как нетрябва да го правим
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Манастира
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Манастира »

По повод снимката на мечока е дадено обяснение в местният вестник на Севлиево.Цената
на този отстрел е 8200 евра,има някакви награди за трофей на които не разбирам а колко
е удачно да се побликува тази снимка-според мен НЕ.
http://www.crosspress.bg/newspaper_prev ... .jpg&w=980
Аватар
stc.ctc.2000
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Местоположение: Източната част на Балканският полуостров на територия 22 % от него 110994 кв.км.

Мнение от stc.ctc.2000 »

prokop4o написа:
stc.ctc.2000 написа:
INCUBUS написа:Начи,ай махнете ги тези снимки -само крамола могат да докарат,че и разни чакали се възползват да се заяждат за нищо,а иначе вие като данъкоплатци,ще платите чрез Ментистерството на Нона 130 000 лева,дето една такава мечка утрепа един възрастен човек -дървар,не ловджия, преди време тук.Избягвайте да споделяте любовта си към мечките,ако случайно някога дойдете в някое от селата ни,в които има пострадали хора и стопанства от мечките,ще е за ваше добро.
Incubus-Talk-Shows-On-Mut-289589.jpg
Магистратче,взе много на сериозно да се вземаш,спри да пишеш простотии :idea:Под разни чакали за тебе ли да разбираме ?
INCUBUS защо даваш обяснения на някой който никога не е влизал в гората!
и за когото мечка да убие човек е "простотии"!
те затова мечките са под защита на закона за да не ги закача никой.
но когато мечка започне да убива добитък или хора се издава разрешение за убийството на въпросното животно.
но за господина че мечка изяла дядо ти са простотии!
а за снимките дали са приятни или неприятни за гледане всеки сам си преценява.
мен ми харесва снимката на трофея!

аиде поздрави!
Клоунче ПроХопчо,бил съм там където се стреля по хора ,не като видеоигричките на компютърчето ти.Там ще напълниш гащите моментално. :!: Ти даже сигурно и войник не си ходил,на мама до полата си седял,акъл взел да дава :lol:Какъв дядо ти е изяла мечката,кат го срещнала му казала - или ща ям или ща..... и.....хууууу.....,после на пет ракии са прибрал изяден........тъй де употребен :lol:Свали наколенкИтИ
Доброто има своята лоша страна,както и лошото има своята добра страна
Аватар
hristoogi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от hristoogi »

Не знам защо но ми се свиди повече за стареца отколкото за това стървище .Реинджъра -2000 мисли обратното и така . Де да има такава опция и за кормораните ,ще бъде прекрасно ,че доста са се навъдили . :D :D :D
Аватар
stc.ctc.2000
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Местоположение: Източната част на Балканският полуостров на територия 22 % от него 110994 кв.км.

Мнение от stc.ctc.2000 »

hristoogi написа:Не знам защо но ми се свиди повече за стареца отколкото за това стървище .Реинджъра -2000 мисли обратното и така . Де да има такава опция и за кормораните ,ще бъде прекрасно ,че доста са се навъдили . :D :D :D
На стареца може да му е харесало :wink: ,кормораните са част от екосистемата и не могат да унищожат рибата,бракониерската сган виж със сигурност....
levski777
новобранец
новобранец

Мнение от levski777 »

дивеч си има доста като се има в предвид че селата са доста базлюдни моето село е на 8 км от пясачник и като патувам по черните пътища към язовира съм виждал заици сърни лисици чакали доста често
emiliaa
новобранец
новобранец

Мнение от emiliaa »

.....На стареца може да му е харесало.... Малко в повече ми идва гаврата със стареца , та в тая връзка - към '' рейнджъра '' , ако това беше твой роднина ( недай си боже ) , пак ли за мечката щеше да е + . А това дали му е харесало май от опит го знаеш. Жив и здрав.
Последно промяна от emiliaa на Пон Фев 13, 2012 9:47 pm, променено общо 1 път.
Аватар
stc.ctc.2000
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stc.ctc.2000 »

emiliaa написа:Малко в повече ми идва гаврата със стареца , та в тая връзка - към '' рейнджъра '' , ако това беше твой роднина ( недай си боже ) , пак ли за мечката щеше да е + . А това дали му е харесало май от опит го знаеш. Жив и здрав.
:shock:
emiliaa
новобранец
новобранец

Мнение от emiliaa »

stc.ctc.2000 написа:
emiliaa написа:Малко в повече ми идва гаврата със стареца , та в тая връзка - към '' рейнджъра '' , ако това беше твой роднина ( недай си боже ) , пак ли за мечката щеше да е + . А това дали му е харесало май от опит го знаеш. Жив и здрав.
Тва с очните ябълки , резултат от срещата с мечката ли е ... или просто така си гледаш :mrgreen:
Аватар
Поморийския
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Поморийския »

Отсреляна-застреляна все тая,баба меца е дала фира вече.Някой ден ще си викама ей едно време в тая гора имаше мечки,както сега си казваме за някой язовир или река,че е имало шаран.Стръвница или не това им е природата и не мисля че трябва да се трепат мечоци.И доколкото знам месото им е с 90% трихенолоза освен за тъпата снимка,като трофей няма смисъл да се убива.

Защото не живееш в някое село в Родопите
Последно промяна от Поморийския на Пон Фев 13, 2012 9:58 pm, променено общо 1 път.
Аватар
stc.ctc.2000
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stc.ctc.2000 »

emiliaa написа:
stc.ctc.2000 написа:
Тва с очните ябълки , резултат от срещата с мечката ли е ... или просто така си гледаш :mrgreen:
Вече така
wetCAU4LMFC.gif
Роди ма мамо "умна",аз после ще са изруся...........
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
emiliaa
новобранец
новобранец

Мнение от emiliaa »

Роди ма мамо "умна",аз после ще са изруся........... Несе подвеждай по ника.......ама явно мечката ти е взела и .........акъла освен другото :lol:
Аватар
stc.ctc.2000
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stc.ctc.2000 »

Сходни преживявания......богат житейски опит с мечки.....сподели на ЛС :wink: ......
isCA4J111Z.jpg
П.П. Кое другото :roll:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
emiliaa
новобранец
новобранец

Мнение от emiliaa »

..........Местоположение: Източната част на Балканският полуостров на територия 22 % от него 110994 кв.км. ....Mалко съм тъп , та сподели по-точно ...... моо ти доидем на гости с мечката и мечкадаря :evil:
Аватар
stc.ctc.2000
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stc.ctc.2000 »

emiliaa написа:..........Местоположение: Източната част на Балканският полуостров на територия 22 % от него 110994 кв.км. ....Mалко съм тъп , та сподели по-точно ...... моо ти доидем на гости с мечката и мечкадаря :evil:
Ма ше та подострим,душата :wink: Идвай ,чекам та :mrgreen:Ма ти ТОЙ или ТЯ си :shock:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”