Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Доспат
Модератор: bobopeli
-
- разбира нещата
Влизаш и минаваш през селото,покрай дърводелната и от там през едно мосче излизаш срещу селото(вече град) по пътя в дясно има много голяма поляна с един паметник 'чешма (виж я в галерията ми)там има добри места за палатка.Точно от доло до язовира има един дървен кей и на около 100 метра в дясно местото е около 4 метра дълбочина идеално за риболов на перо ,пада се точно срещу островите.Желая ти приятен риболов и като се върнеш да споделиш как е било.
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
-
- разбира нещата
Окол Бърдуче има също много добри места за палатки но там пътищата са доста стръмни и може да имаш проблем после със излизането особено ако е валяло.В началото на града до островите също са хубави места иначе места много но проблема е със сянкате и питейната вода.Все пак ще си изкараш добре и да не забравиш да пишеш като се върнеш.
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не е лъжа http://zazz.bg/play:33ffdf95
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---
- Тони 72
- научил се да хвърля
Здравейте. ИнформацияотДоспат. Бях на "Слънчев бряг".Риболова е изклюително труден. Язовира постоянно спада,а дъното е пълно с водорасли. На каквото и да хвърлиш излиза предимно слънчак, дори и на 50-60 метра на вътре. Обеколих почти целия язовир и разпитах колегите по биваците. Всички бяха отчаяни от риболова. На всякъде излиза предимно слънчак и много рядко каракуда или червеноперка. На устието се бяха събрали множестви от рибари които хващаха дребна червеноперка и от време на време по някоя и друга каракуда.Направи ми впечатление, че почти липсваха колеги които да влачат с лодки. Ако някой е решил да прекара един прекрасен уикенд сред природата, Доспат е идеалното място,но за риболов едва ли е най-подходящото място.До колкото познавам чзовира смятам, че е по добре да се риболовства там след края на септември когато щр се активизира и пастурвата(на булдо) и шарана на дъно около "рибното'.
Наслука!