Доспат

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
Тони 72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Тони 72 »

Би ли пояснил по точно на кое място си бил на язовира.Предварително благодаря.
Наслука!
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Влизаш и минаваш през селото,покрай дърводелната и от там през едно мосче излизаш срещу селото(вече град) по пътя в дясно има много голяма поляна с един паметник 'чешма (виж я в галерията ми)там има добри места за палатка.Точно от доло до язовира има един дървен кей и на около 100 метра в дясно местото е около 4 метра дълбочина идеално за риболов на перо ,пада се точно срещу островите.Желая ти приятен риболов и като се върнеш да споделиш как е било.
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Аватар
Тони 72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Тони 72 »

Благодаря за информацията.Ще пиша като се върна от там.
Наслука!
sudjuka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sudjuka »

Здравейте колеги!И аз мисля да посетя Доспат,но май ще бъда от страната на града,та да знаете някое удодно за лагеруване местенце там?Понеже ще сън за сефте на този язовир ще ми е полезно всякакво инфо.Мисля да пристигна на 17.08 рано сутринта,може да се засечем с някой от вас
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Окол Бърдуче има също много добри места за палатки но там пътищата са доста стръмни и може да имаш проблем после със излизането особено ако е валяло.В началото на града до островите също са хубави места иначе места много но проблема е със сянкате и питейната вода.Все пак ще си изкараш добре и да не забравиш да пишеш като се върнеш.
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Аватар
Тони 72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Тони 72 »

Утре или други ден заминавам за Доспат. Като се върна ще ти пиша тук. Можиш да разчиташ на "прясна" информация :lol:
Наслука!
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Снощи късно се върнах от Доспат , бяхме само за 3 дни , улова същия , а метода пак беше тролене на дълбочина 15-16 м.
Ето една от по големите :wink:
Изображение
На платено не одим !
sudjuka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sudjuka »

мерси за сега за инфото.аз искам да сам на няколко км.от града,че да мога да отскачам за провизии :)Предимно ловя на леко и се надявам на каракуда,но ще видим.колега георгиев естествено че ще има инфо като се върна-на 22.08.Ако ви интересува нещо за водоемите около Ловеч питайте
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Умната,че сега даваха какво торнадо е минало на язовира :wink:
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Да хванеш рибка и да пишеш, че тамън ще се върнеш и аз маи ще се отправям на там.
gyleva
новобранец
новобранец

Мнение от gyleva »

Некой може ли да даде кадри от турнадото. Тва е верно не е лъжа. :smt018
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от vIdRaTa »

Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
gyleva
новобранец
новобранец

Мнение от gyleva »

Eй, сега се връшам от Доспат.Бях на втечалото и хванах доста. Костури,червеноперки,слънчевки :D ,излезна и малко чеушан и кефал. И сега смятаме по мъжки да седнем , да лапнем малко рибка да пийнем по много бира и ракия :drinkers:
Аватар
Тони 72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Тони 72 »

Здравейте. ИнформацияотДоспат. Бях на "Слънчев бряг".Риболова е изклюително труден. Язовира постоянно спада,а дъното е пълно с водорасли. На каквото и да хвърлиш излиза предимно слънчак, дори и на 50-60 метра на вътре. Обеколих почти целия язовир и разпитах колегите по биваците. Всички бяха отчаяни от риболова. На всякъде излиза предимно слънчак и много рядко каракуда или червеноперка. На устието се бяха събрали множестви от рибари които хващаха дребна червеноперка и от време на време по някоя и друга каракуда.Направи ми впечатление, че почти липсваха колеги които да влачат с лодки. Ако някой е решил да прекара един прекрасен уикенд сред природата, Доспат е идеалното място,но за риболов едва ли е най-подходящото място.До колкото познавам чзовира смятам, че е по добре да се риболовства там след края на септември когато щр се активизира и пастурвата(на булдо) и шарана на дъно около "рибното'.
Наслука!
sudjuka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sudjuka »

Не остана :D Всичко вече е готово за голямото пътуване :smt118 Хапка,пийка,логистичното осигуряване е на ниво :D оства да дам един наряд и петък през ноща тръгваме.Мискя да бъда на южния бряг на около 5-6км от Доспат,ако някой ще бъде там от 18 до 22-ри да пише на скайпито:nadeto-pavel :D
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”