Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Ваглер на FOX
Модератор: Paublo_Eskobar
- Naas
- ще става разбирач
Ваглер на FOX
Здравейте колеги! Някой да е срещал въпросния ваглер на FOX в България и по точно в Стара Загора дали го има някъде? Някой ползвал ли го е и дали има ефект? Благодаря предварително

- Garbolino
- разбира нещата
Re: Ваглер на FOX
Ще бъде интересно някой да разкаже от собствен опит дали идеята работи:

-
- ще става разбирач
По ми прилича на маркер
, но идеята на фирмата е супер

- antivik
- кандидат преподавател

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Naas
- ще става разбирач
Грамажите са от 6,8,10 и 12гр. а как ще цопа......докато не се пробва няма как да се разбереantivik написа:Нещо не ми вдъхва доверие
?!? Колко ще тежи това чудо, как ще пляска при замятане и при засичане това уширение дали няма да оказва голяма съпротива та и бая дърпане да треб...
. За мятане на захранката и прашката си върши работа, при интензивен риболов, га се разбеснеят рибите колко време ще му трябва на човек да нахака пелетите и да презаметне...

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Хаха ...... този ваглер се води pellet waggler и работата му е да създава точно плясък при падане щото англичаните твърдят, че това привличало шараните. Диска е сложен зада не се гмурка много на дълбоко и да плаши рибите защото се лови на плитко, и да издава плюкащ звук по подобие на падащите пелети по желание се маха или пък се слагат пелети. Тези ваглери нарочно са направени така масивни зада оказват съпротивление и да засичат рибата.
п.п. В СТ въопще не ги търси надали ще ги има дори в София. Ако те интересуват такива ваглери аз също съм от Стара Загора и мога да ти ги поръчам от Англия.
п.п. В СТ въопще не ги търси надали ще ги има дори в София. Ако те интересуват такива ваглери аз също съм от Стара Загора и мога да ти ги поръчам от Англия.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- Naas
- ще става разбирач
Благодаря колега, за сега ще се въздържа от покупка но мисля да си направя такъв от подходящ ваглер и като отрежа на две някакво кухо топче или пинг понг и да сложа отдолу половинката, просто исках да разбера дали някой е ползвал такъв и какви са му впечатлениятаdunavski написа:п.п. В СТ въопще не ги търси надали ще ги има дори в София. Ако те интересуват такива ваглери аз също съм от Стара Загора и мога да ти ги поръчам от Англия.

- М. Сталев
- разбира нещата
Мисля си ,че може би ще има ефект ,със пропадащите пелети точно във една точка когато се ловят шарани над дъното,т.е. във средните и горните слоеве,дори Белополски има един такъв филм сниман на Богров как със Иво ловят шарани на пелети доста над дъното !
- SammY
- фен клуб-скобар
Можеш ли да дадеш линк към този филм ? Не е много по темата ма нали пак е за Пелет ВаглериPikeM написа:Мисля си ,че може би ще има ефект ,със пропадащите пелети точно във една точка когато се ловят шарани над дъното,т.е. във средните и горните слоеве,дори Белополски има един такъв филм сниман на Богров как със Иво ловят шарани на пелети доста над дъното !