Ваглер на FOX

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
Naas
ще става разбирач
ще става разбирач

Ваглер на FOX

Мнение от Naas »

Здравейте колеги! Някой да е срещал въпросния ваглер на FOX в България и по точно в Стара Загора дали го има някъде? Някой ползвал ли го е и дали има ефект? Благодаря предварително :D

Изображение
Аватар
Garbolino
разбира нещата
разбира нещата

Re: Ваглер на FOX

Мнение от Garbolino »

Ще бъде интересно някой да разкаже от собствен опит дали идеята работи:

Изображение
Изображение
Изображение
teodor_xristov_80
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от teodor_xristov_80 »

По ми прилича на маркер :lol: :lol: , но идеята на фирмата е супер
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

:? Нещо не ми вдъхва доверие :roll: ?!? Колко ще тежи това чудо, как ще пляска при замятане и при засичане това уширение дали няма да оказва голяма съпротива та и бая дърпане да треб... :? . За мятане на захранката и прашката си върши работа, при интензивен риболов, га се разбеснеят рибите колко време ще му трябва на човек да нахака пелетите и да презаметне...
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Naas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Naas »

antivik написа::? Нещо не ми вдъхва доверие :roll: ?!? Колко ще тежи това чудо, как ще пляска при замятане и при засичане това уширение дали няма да оказва голяма съпротива та и бая дърпане да треб... :? . За мятане на захранката и прашката си върши работа, при интензивен риболов, га се разбеснеят рибите колко време ще му трябва на човек да нахака пелетите и да презаметне...
Грамажите са от 6,8,10 и 12гр. а как ще цопа......докато не се пробва няма как да се разбере :wink: хубавото е че се подава храна точно на място а при интензивен риболов когато се разбеснеят както казваш много бързо се отвива и се маха чашката и хвърляш без нея, освен това има и доста шайбички.
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Хаха ...... този ваглер се води pellet waggler и работата му е да създава точно плясък при падане щото англичаните твърдят, че това привличало шараните. Диска е сложен зада не се гмурка много на дълбоко и да плаши рибите защото се лови на плитко, и да издава плюкащ звук по подобие на падащите пелети по желание се маха или пък се слагат пелети. Тези ваглери нарочно са направени така масивни зада оказват съпротивление и да засичат рибата.

п.п. В СТ въопще не ги търси надали ще ги има дори в София. Ако те интересуват такива ваглери аз също съм от Стара Загора и мога да ти ги поръчам от Англия.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Аватар
Naas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Naas »

dunavski написа:п.п. В СТ въопще не ги търси надали ще ги има дори в София. Ако те интересуват такива ваглери аз също съм от Стара Загора и мога да ти ги поръчам от Англия.
Благодаря колега, за сега ще се въздържа от покупка но мисля да си направя такъв от подходящ ваглер и като отрежа на две някакво кухо топче или пинг понг и да сложа отдолу половинката, просто исках да разбера дали някой е ползвал такъв и какви са му впечатленията :wink:
Аватар
М. Сталев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от М. Сталев »

Мисля си ,че може би ще има ефект ,със пропадащите пелети точно във една точка когато се ловят шарани над дъното,т.е. във средните и горните слоеве,дори Белополски има един такъв филм сниман на Богров как със Иво ловят шарани на пелети доста над дъното !
Аватар
SammY
фен клуб-скобар

Мнение от SammY »

PikeM написа:Мисля си ,че може би ще има ефект ,със пропадащите пелети точно във една точка когато се ловят шарани над дъното,т.е. във средните и горните слоеве,дори Белополски има един такъв филм сниман на Богров как със Иво ловят шарани на пелети доста над дъното !
Можеш ли да дадеш линк към този филм ? Не е много по темата ма нали пак е за Пелет Ваглери :D
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”