Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Тича 04.08 - 05.08 до с.Ловец
Тича 04.08 - 05.08 до с.Ловец
Здравейте, аз съм нов във форума но да ви кажа моят улов този уикенд.В събота в 17 часа бяхме на язовира, мноооого спаднал разпънахме цирка и се почна едно чакане.Хванахме малко бабушки на перо за тигана. Задуха един вятър и решихме да пием по една ракия че то не се издържаше вече
Та по едно време докато замезвахме удари на 2 от дънните та скочихме ние да видим ко става - 2 каракуди по 0.500кг не много едри.Връщаме се към масата и какво да видим един чакал се качил горе и намъква мезето ни
дано се е задавил. Та за двата дена двайсетина каракуди по половин кило, по едра не бутна.В неделя вятъра беше много бурен и по обед сгънахме, иначе добре си изкарахме 

=
и мезе да им донесе
Re: Тича 04.08 - 05.08 до с.Ловец
Сигурно весело сте си изкарали, а и празнични...звънчета(шишета) са подрънквали.icho2006 написа:...Задуха един вятър и решихме да пием по една ракия че то не се издържаше вече ...Та за двата дена двайсетина каракуди по половин кило..., иначе добре си изкарахме

А на мене на Студен кладенец нещо ми изяде няколко плика със захранка имаше диря от галета чак до една полянка на около 100м. от нас и там бяха останали само разръфани наилоновите пликове. Мислехме, че са видри или водни плъхове но минаха едни местни гъбари и казаха, че кучетата от селото се научили да обикалят около палатките нощно време и да похапват. Не знам дали беше вярно но хората си говореха сериозно 

Re: Тича 04.08 - 05.08 до с.Ловец
Да без мезе толко весело че да си умреш от кефicho2006 написа:Сигурно весело сте си изкарали, а и празнични...звънчета(шишета) са подрънквали.![]()
![]()
![]()