Тича 04.08 - 05.08 до с.Ловец

Модератори: bobopeli, sapuna

icho2006
новобранец
новобранец

Тича 04.08 - 05.08 до с.Ловец

Мнение от icho2006 »

Здравейте, аз съм нов във форума но да ви кажа моят улов този уикенд.В събота в 17 часа бяхме на язовира, мноооого спаднал разпънахме цирка и се почна едно чакане.Хванахме малко бабушки на перо за тигана. Задуха един вятър и решихме да пием по една ракия че то не се издържаше вече :D Та по едно време докато замезвахме удари на 2 от дънните та скочихме ние да видим ко става - 2 каракуди по 0.500кг не много едри.Връщаме се към масата и какво да видим един чакал се качил горе и намъква мезето ни :shock: :twisted: дано се е задавил. Та за двата дена двайсетина каракуди по половин кило, по едра не бутна.В неделя вятъра беше много бурен и по обед сгънахме, иначе добре си изкарахме :D
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

"Що така бе Ичо?"
Как така си изкарахте добре без мезе? :lol:
Мамка му и чакал,да му преседне дано и да осигури стръв за следващия Ви успешен! :lol: :lol: :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

=

Мнение от ceco65 »

и мезе да им донесе
Аватар
bisko71
новобранец
новобранец

Re: Тича 04.08 - 05.08 до с.Ловец

Мнение от bisko71 »

icho2006 написа:...Задуха един вятър и решихме да пием по една ракия че то не се издържаше вече ...Та за двата дена двайсетина каракуди по половин кило..., иначе добре си изкарахме :D
Сигурно весело сте си изкарали, а и празнични...звънчета(шишета) са подрънквали. :smt033 :smt040 :drinkers: :smt026
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Абе добре, че чакала не е изпил ракията, че тогава щеше да иде риболова на кино.
Мамка му и чакал, на мене един плъх ми отмъкна две кила пържоли преди години.
xix
новобранец
новобранец

Мнение от xix »

А на мене на Студен кладенец нещо ми изяде няколко плика със захранка имаше диря от галета чак до една полянка на около 100м. от нас и там бяха останали само разръфани наилоновите пликове. Мислехме, че са видри или водни плъхове но минаха едни местни гъбари и казаха, че кучетата от селото се научили да обикалят около палатките нощно време и да похапват. Не знам дали беше вярно но хората си говореха сериозно :roll:
mAnTi
новобранец
новобранец

Re: Тича 04.08 - 05.08 до с.Ловец

Мнение от mAnTi »

icho2006 написа:Сигурно весело сте си изкарали, а и празнични...звънчета(шишета) са подрънквали. :smt033 :smt040 :drinkers: :smt026
Да без мезе толко весело че да си умреш от кеф :lol:
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

:))) егати и плъха то цяло куче :))
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”