С каравана в Гърция

Избор на палатка и нейното разполагане на избраното място.

Модератор: Ачо ♣

Публикувай отговор
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

С каравана в Гърция

Мнение от MITKO70 »

Колеги, знаели някой какви са условията за пребиваване с каравана по язовири,реки извън къмпинги.Плащат ли се други такси +тези колата по пътищата и други.
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

за колата не се плаща пътна такса...
за караваните нямам 100% сигурна информация, но сега за 24-ти ще пътувам натам и ще разпитам...
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Идеално.Ще чакаме повече информация по темата.
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

при всички положения трябва да знаеш, че имат страхотно уредени къмпинги за каравани... миналата година бяхме на плаж точно на такова място на Халкидики, първият ред каравани бяха буквално на 20м от водата /тия 20м бяха плажната ивица :lol:/ и то на сянка под дървета... тогава обаче не съм се интересувал за финансовата час, щото бяхме на хотел...
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Аз също бях в едно курортче - Сарти също на Халкидики и специално за палатки и каравани ми напрви впечатление че за по една вечер спира кои кадето иска. Сарти се намира в най-южната част на средния полуостров. От пътя преди градчето се виждаше невероятен залив (едно от най-красивите кътчета които съм виждал) където беше пълно с палатки разхвърляни по плажовете абсолютно безразборно. Чесно казано ме съмнява някои да обикаля и да събира такса а и никъде не видях нещо такова.
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Забравих. За колите няма пътни такси :wink: Понеже са по глупави от нас и явно не са се сетили :D
Godjiro
новобранец
новобранец

Внимавайте

Мнение от Godjiro »

Свободното лагеруване в Гърция е забранено,Проверките не са чести и интензивни , НО при хващане глобата е от 500 до 800 Евро като може да се стигне до задържане на палатката и колата.Ходя често в Гърция от 20 години насам и го казвам от първа ръка.Преди 5-6 години когато глобите бяха по малки един приятел се наложи спешно да плати 60.000драхми (около 200 Евро)
Публикувай отговор

Обратно към “Палатка и Каравана”