Къде се намирам:
Къмпингуване
Палатка и Каравана
naRiba.com

Форум

С каравана в Гърция
Модератор: Ачо ♣
- MITKO70
- кандидат преподавател
С каравана в Гърция
Колеги, знаели някой какви са условията за пребиваване с каравана по язовири,реки извън къмпинги.Плащат ли се други такси +тези колата по пътищата и други.
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
при всички положения трябва да знаеш, че имат страхотно уредени къмпинги за каравани... миналата година бяхме на плаж точно на такова място на Халкидики, първият ред каравани бяха буквално на 20м от водата /тия 20м бяха плажната ивица
/ и то на сянка под дървета... тогава обаче не съм се интересувал за финансовата час, щото бяхме на хотел...

- ceno cenov
- разбира нещата
Аз също бях в едно курортче - Сарти също на Халкидики и специално за палатки и каравани ми напрви впечатление че за по една вечер спира кои кадето иска. Сарти се намира в най-южната част на средния полуостров. От пътя преди градчето се виждаше невероятен залив (едно от най-красивите кътчета които съм виждал) където беше пълно с палатки разхвърляни по плажовете абсолютно безразборно. Чесно казано ме съмнява някои да обикаля и да събира такса а и никъде не видях нещо такова.
- ceno cenov
- разбира нещата
Внимавайте
Свободното лагеруване в Гърция е забранено,Проверките не са чести и интензивни , НО при хващане глобата е от 500 до 800 Евро като може да се стигне до задържане на палатката и колата.Ходя често в Гърция от 20 години насам и го казвам от първа ръка.Преди 5-6 години когато глобите бяха по малки един приятел се наложи спешно да плати 60.000драхми (около 200 Евро)