Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

искам да хвана риба на блесна
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- malkia_boxing
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: искам да хвана риба на блесна
Бате, казах, че ще ходя не в буквалния смисъл че веднага тръгвамnabeden ribar написа:Пич, рано е още, не че не е възможно да хванеш, но по-вероятно е след края на март, това за региона на Търново де. Ако гьола е плитък най добре махни утежнението и върти бавно.malkia_boxing написа:
Ще ходя аз и ако има нещо ще питам![]()

Времето лети като магнит.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Много ви се радвам и за момент ми мина гадничката мисъл да ви изплюща като зъл мордератор ама айде , живейте
Един съвет , остави щуката поне до средата на март да си хвърли спокойно хайвера и след това бой 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- malkia_boxing
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Павка, четох по твоите теми някой бееше писал, че няма януари, февруари. март при баба щука. всичко зависело от времето. Или да не вярвам на това твърдение ?Павел Иванов написа:Много ви се радвам и за момент ми мина гадничката мисъл да ви изплюща като зъл мордератор ама айде , живейтеЕдин съвет , остави щуката поне до средата на март да си хвърли спокойно хайвера и след това бой
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
То по принцип не само при щуката е от според зависи от времето та за по-сигурно периода от началото на януари до поне средата на март е хубаво да не я тормозим , това щуката де
Естествено че в случаят няма забрана за рибоулова и , поредната недомислица при общият рибознаменател с цел да не се абат тия къде зарад това им се плаща , съответно всичко в случаят е от лична гледна точка .

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- malkia_boxing
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Разбрах те много добре ! Ама изниква друг въпрос. Няма ли как да се поправи този закон ?Павел Иванов написа:То по принцип не само при щуката е от според зависи от времето та за по-сигурно периода от началото на януари до поне средата на март е хубаво да не я тормозим , това щуката деЕстествено че в случаят няма забрана за рибоулова и , поредната недомислица при общият рибознаменател с цел да не се абат тия къде зарад това им се плаща , съответно всичко в случаят е от лична гледна точка .
Щом размножителният период на това животно е тогава мисля, че както при другите видове когато се размножават има забрана трябва и за щуката да има. То че има има много щуки но като слушам старите рибари не е като едно време. Та вие риболовците трябва да измислите нещо да запазите този вид риба и по често да се срещат риби от 2 кила на горе а не мъници само. Бракониерството не може да спре но може да се ограничи. А 5 години да има забрана да се лови през размножителния период и да се дебне за маломерни щуки - ехеее след тези 5 години по гьоловете щуката ще е единствената риба

-
- кандидат преподавател
Малкия,колко си малък в крайна сметка ?Не знаеш ли кои измекяри променят всяко едно тъпо законченце в крайна сметка?Пробвай,та да видиш.Тук във форума има едни идеалисти от клуб "Балканка" ,които като теб си мислеха ,че лесно ще стане,ама то е същото като за размножителния действителен период за щуката.Дърво отвсекъде 

- malkia_boxing
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Бате, не съм на 16 и половина ако това имаш предвид. Просто ако само си седим и си пишем тука и у феисбук нищо не правим. Не говоря само за щуката а по принцип положението на всички закони ама тва си е друга тема и не е за тукаINCUBUS написа:Малкия,колко си малък в крайна сметка ?Не знаеш ли кои измекяри променят всяко едно тъпо законченце в крайна сметка?Пробвай,та да видиш.Тук във форума има едни идеалисти от клуб "Балканка" ,които като теб си мислеха ,че лесно ще стане,ама то е същото като за размножителния действителен период за щуката.Дърво отвсекъде

-
- кандидат преподавател
Разбери,че нищо не става и да пишеш не тук във форума,а и да правиш петиция,че и гражданско движение да направиш.Не става и това си е,пък и аз ако знаеш аз колко си имам: " I have a dream...и то не само за рибите,дееба,ми и защо не за ...to cross the street 

- malkia_boxing
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Младежи с този арсенал мисля да атакувам щуките ( след като хвърлят хайвера разбира се)
Споделете какво мислите ? Става ли като за начало и трябва ли да добавя още нещо ?
Споделете какво мислите ? Става ли като за начало и трябва ли да добавя още нещо ?
- Прикачени файлове
-
- 23022012489 [1280x768].JPG (59.96 KiB) Преглеждано 1196 пъти
-
- научил се да хвърля
Лусокса и циклопа са класика, а за клатушката на балзер не знам ,но имам същата .Този двуделния воблер на осако и аз го взех ,но още не съм го пробвал.Вземи си и един мепс аглия номер 5 и друго не ти трябва за сега.Айде и да пишеш като хванеш,скоро и аз ги почвам и дано да са повечеот 3 килограмови,че ми писна вече от такива 

На риба като на война.
- malkia_boxing
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
еее аз 300 грамова ако ми удари ще се радвам ти за 3 кила говоришgeleznia написа:Лусокса и циклопа са класика, а за клатушката на балзер не знам ,но имам същата .Този двуделния воблер на осако и аз го взех ,но още не съм го пробвал.Вземи си и един мепс аглия номер 5 и друго не ти трябва за сега.Айде и да пишеш като хванеш,скоро и аз ги почвам и дано да са повечеот 3 килограмови,че ми писна вече от такива

Моите лични наблюдения са ,че за качествена щука се иска Mepps Syclops 

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Арсенала ти е напълно достатъчен,а за щуката няма толкова голяма блесна на която да не се нахвърлят и малките даже.
Остави само стъпки
Колега готов си за война с "крокодилите" евала за арсенала тиmalkia_boxing написа:Младежи с този арсенал мисля да атакувам щуките ( след като хвърлят хайвера разбира се)

Май е време да добавиш само снимки с някоя зъбатка

По мое мнение щом ловиш на гьолове парвия удър ще е на воблера, от две части.
Наблегни на него

Един съвет от мен ако се измориш да се мачиш да надхитриш щуката на гьоловете, прскочи до някоя рекичка и повърти малко из бързеите за кленповярвай ми удър на клен неможеш да сравниш с нищо

Успех

- malkia_boxing
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Реката ми е много мътна материя. Някакси ми се струва много водата и не знам точно къде да търся рибата. Може би трябва да направя няколко излета с про, че да понауча малко. Колкото до гьоловете се знае-тръстиката и паднали дървета
иначе мерси за съвета