искам да хвана риба на блесна

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Аватар
malkia_boxing
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: искам да хвана риба на блесна

Мнение от malkia_boxing »

nabeden ribar написа:
malkia_boxing написа:
Ще ходя аз и ако има нещо ще питам :) :drinkers:
Пич, рано е още, не че не е възможно да хванеш, но по-вероятно е след края на март, това за региона на Търново де. Ако гьола е плитък най добре махни утежнението и върти бавно.
Бате, казах, че ще ходя не в буквалния смисъл че веднага тръгвам :) студено е още :) ще открия сезона към март :) иначе МНОГО БЛАГОДАРЯ за съвета за утежнителя ! До сега винаги го слагах на Mepps Lusox и ако въртя бавно винаги закачах във водораслите. Ще пробвам без допълнителна тежест да видя какво ше стане. Иначе гьоловете не са много големи и дълбоки :)
Времето лети като магнит.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Много ви се радвам и за момент ми мина гадничката мисъл да ви изплюща като зъл мордератор ама айде , живейте :mrgreen: Един съвет , остави щуката поне до средата на март да си хвърли спокойно хайвера и след това бой :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
malkia_boxing
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Павел Иванов написа:Много ви се радвам и за момент ми мина гадничката мисъл да ви изплюща като зъл мордератор ама айде , живейте :mrgreen: Един съвет , остави щуката поне до средата на март да си хвърли спокойно хайвера и след това бой :wink:
Павка, четох по твоите теми някой бееше писал, че няма януари, февруари. март при баба щука. всичко зависело от времето. Или да не вярвам на това твърдение ?
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

То по принцип не само при щуката е от според зависи от времето та за по-сигурно периода от началото на януари до поне средата на март е хубаво да не я тормозим , това щуката де :wink: Естествено че в случаят няма забрана за рибоулова и , поредната недомислица при общият рибознаменател с цел да не се абат тия къде зарад това им се плаща , съответно всичко в случаят е от лична гледна точка .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
malkia_boxing
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Павел Иванов написа:То по принцип не само при щуката е от според зависи от времето та за по-сигурно периода от началото на януари до поне средата на март е хубаво да не я тормозим , това щуката де :wink: Естествено че в случаят няма забрана за рибоулова и , поредната недомислица при общият рибознаменател с цел да не се абат тия къде зарад това им се плаща , съответно всичко в случаят е от лична гледна точка .
Разбрах те много добре ! Ама изниква друг въпрос. Няма ли как да се поправи този закон ?
Щом размножителният период на това животно е тогава мисля, че както при другите видове когато се размножават има забрана трябва и за щуката да има. То че има има много щуки но като слушам старите рибари не е като едно време. Та вие риболовците трябва да измислите нещо да запазите този вид риба и по често да се срещат риби от 2 кила на горе а не мъници само. Бракониерството не може да спре но може да се ограничи. А 5 години да има забрана да се лови през размножителния период и да се дебне за маломерни щуки - ехеее след тези 5 години по гьоловете щуката ще е единствената риба :) ;) Другото ще е на кайма :twisted:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Малкия,колко си малък в крайна сметка ?Не знаеш ли кои измекяри променят всяко едно тъпо законченце в крайна сметка?Пробвай,та да видиш.Тук във форума има едни идеалисти от клуб "Балканка" ,които като теб си мислеха ,че лесно ще стане,ама то е същото като за размножителния действителен период за щуката.Дърво отвсекъде :mrgreen:
Аватар
malkia_boxing
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

INCUBUS написа:Малкия,колко си малък в крайна сметка ?Не знаеш ли кои измекяри променят всяко едно тъпо законченце в крайна сметка?Пробвай,та да видиш.Тук във форума има едни идеалисти от клуб "Балканка" ,които като теб си мислеха ,че лесно ще стане,ама то е същото като за размножителния действителен период за щуката.Дърво отвсекъде :mrgreen:
Бате, не съм на 16 и половина ако това имаш предвид. Просто ако само си седим и си пишем тука и у феисбук нищо не правим. Не говоря само за щуката а по принцип положението на всички закони ама тва си е друга тема и не е за тука :) Иначе предполагам, че и на теб ще ти е много приятно да не гледаш хубави, големи риби само по клипчета, а да ги ловиш сам :) тъй че "I have a dream" :) :drinkers:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Разбери,че нищо не става и да пишеш не тук във форума,а и да правиш петиция,че и гражданско движение да направиш.Не става и това си е,пък и аз ако знаеш аз колко си имам: " I have a dream...и то не само за рибите,дееба,ми и защо не за ...to cross the street :lol:
Аватар
malkia_boxing
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Младежи с този арсенал мисля да атакувам щуките ( след като хвърлят хайвера разбира се)
Споделете какво мислите ? Става ли като за начало и трябва ли да добавя още нещо ?
Прикачени файлове
23022012489 [1280x768].JPG
23022012489 [1280x768].JPG (59.96 KiB) Преглеждано 1196 пъти
geleznia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от geleznia »

Лусокса и циклопа са класика, а за клатушката на балзер не знам ,но имам същата .Този двуделния воблер на осако и аз го взех ,но още не съм го пробвал.Вземи си и един мепс аглия номер 5 и друго не ти трябва за сега.Айде и да пишеш като хванеш,скоро и аз ги почвам и дано да са повечеот 3 килограмови,че ми писна вече от такива :D
На риба като на война.
Аватар
malkia_boxing
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

geleznia написа:Лусокса и циклопа са класика, а за клатушката на балзер не знам ,но имам същата .Този двуделния воблер на осако и аз го взех ,но още не съм го пробвал.Вземи си и един мепс аглия номер 5 и друго не ти трябва за сега.Айде и да пишеш като хванеш,скоро и аз ги почвам и дано да са повечеот 3 килограмови,че ми писна вече от такива :D
еее аз 300 грамова ако ми удари ще се радвам ти за 3 кила говориш :) Иначе "aglia" 5 не е ли голямо ? :?:
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

Моите лични наблюдения са ,че за качествена щука се иска Mepps Syclops :wink:
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
gergi762
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi762 »

Арсенала ти е напълно достатъчен,а за щуката няма толкова голяма блесна на която да не се нахвърлят и малките даже.
Остави само стъпки
mle4ko
фен клуб-скобар

Мнение от mle4ko »

malkia_boxing написа:Младежи с този арсенал мисля да атакувам щуките ( след като хвърлят хайвера разбира се)
Споделете какво мислите ? Става ли като за начало и трябва ли да добавя още нещо ?
Колега готов си за война с "крокодилите" евала за арсенала ти :shock:
Май е време да добавиш само снимки с някоя зъбатка :rolleyes: :finga:
По мое мнение щом ловиш на гьолове парвия удър ще е на воблера, от две части.
Наблегни на него ;)
Един съвет от мен ако се измориш да се мачиш да надхитриш щуката на гьоловете, прскочи до някоя рекичка и повърти малко из бързеите за кленповярвай ми удър на клен неможеш да сравниш с нищо :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Успех :wink:
Аватар
malkia_boxing
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Реката ми е много мътна материя. Някакси ми се струва много водата и не знам точно къде да търся рибата. Може би трябва да направя няколко излета с про, че да понауча малко. Колкото до гьоловете се знае-тръстиката и паднали дървета :) иначе мерси за съвета :)
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”