Пловдив.Каде и как

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

RuskiaRibar
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Пловдив.Каде и как

Мнение от RuskiaRibar »

Утре ми се ходи за риба и искам да попитам къде в добре да се отиде.До Пловдив желателно.Шаранче или каракуда.Също ако може напишете как да се стигне с кола там и дали е добър пътя.Колко струва и колко се хваща:)
Biante

Мнение от Biante »

Ами аз последния път бях на Миромир.Намира се по пътя за Хисар.Има един прелез в момента дори струят мост,след него на около 20 метра завиваш на дясно има отбивка.Пътя за язовира е черен и се вижда.Има каракуда,шаран,сом.Но най-много се лови каракуда.Сом не съм хващал а шаран рядно.Ами колега това е от мен дано съм ти помогнал с информацията.
Наслука.
Аватар
hendekltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hendekltd »

Biante написа:Ами аз последния път бях на Миромир.Намира се по пътя за Хисар.Има един прелез в момента дори струят мост,след него на около 20 метра завиваш на дясно има отбивка.Пътя за язовира е черен и се вижда.Има каракуда,шаран,сом.Но най-много се лови каракуда.Сом не съм хващал а шаран рядно.Ами колега това е от мен дано съм ти помогнал с информацията.
Наслука.
Колега, Пътят за Хисар е Карловско шосе. Горе-долу на колко километра от Пловдив е отбивката? Да не би да е по пътя на първата отбивка от Карловско за Хисар?
Каква е ползата от файдата, когато няма келепир?!
Biante

Мнение от Biante »

Да първата отбивка се пада.Значи на самата отбивка от карловко се пресича прелес(но не е този до язовира), после се продължава само на право и 20-30 метра от втория прелез се завива на дясно.
RuskiaRibar
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от RuskiaRibar »

А тва изкуственото преди Войводиново има ли го още или...?там бая шарани съм вадил.Също така искам да питам за гребната...трябва ли ми талон(разрешително)?
ПС.Давайте още идеи за близки места до Пловдив и ако може да са по-лесно достигаеми :?
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

RuskiaRibar написа:А тва изкуственото преди Войводиново има ли го още или...?там бая шарани съм вадил.Също така искам да питам за гребната...трябва ли ми талон(разрешително)?
ПС.Давайте още идеи за близки места до Пловдив и ако може да са по-лесно достигаеми :?
Колега можеш да отидеш на така прочутия Куклен!Има доволно каракуда,шаран и амур.
Иначе за гребната ще ти трябва билет(разрешително) ако не искаш да береш ядове :wink:
Наслука!
RuskiaRibar
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от RuskiaRibar »

а от къде да го изкарам тоя талон?
И къде е тва...по пътя за куклен или...?
RuskiaRibar
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от RuskiaRibar »

Колеги може ли някой да ми даде подробна информация за 9-ти километър около пловдив(към пазарджик)?!?!
ppetterr
новобранец
новобранец

Мнение от ppetterr »

kRaikkonen написа: Колега можеш да отидеш на така прочутия Куклен!Има доволно каракуда,шаран и амур.
Иначе за гребната ще ти трябва билет(разрешително) ако не искаш да береш ядове :wink:
Наслука!
Колега може ли да раскажеш къде се намира този водоем в Куклен. За пръв път чувам за него и би ми било интересно да се пробвам там.Ако може повече информация за Куклен. Предварително ти благодаря
Biante

Мнение от Biante »

ppetterr написа:
kRaikkonen написа: Колега можеш да отидеш на така прочутия Куклен!Има доволно каракуда,шаран и амур.
Наслука!
Колега може ли да раскажеш къде се намира този водоем в Куклен. За пръв път чувам за него и би ми било интересно да се пробвам там.Ако може повече информация за Куклен. Предварително ти благодаря
По пътя за Куклен преди табелата от дясната страна има чешма, спираш до нея и малко по нагоре ти е язовира.Но аз 2-3 пъти съм спирал там и все е затворено, няма пазачи няма никой.
Някой който е ходим и знае как стоят нещата да сподели.
Наслука!
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

ами значи язовира бачка всеки ден!От около 7 часа до 7 вечерта..плаща се 2 лв такса и каквото хванеш също..но е кеф има сом,толстолоб също се дърпат добри амури и шарани(до 5-6кг)
То риба има ама водата е повече.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”