Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Пловдив.Каде и как
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Пловдив.Каде и как
Утре ми се ходи за риба и искам да попитам къде в добре да се отиде.До Пловдив желателно.Шаранче или каракуда.Също ако може напишете как да се стигне с кола там и дали е добър пътя.Колко струва и колко се хваща:)
Ами аз последния път бях на Миромир.Намира се по пътя за Хисар.Има един прелез в момента дори струят мост,след него на около 20 метра завиваш на дясно има отбивка.Пътя за язовира е черен и се вижда.Има каракуда,шаран,сом.Но най-много се лови каракуда.Сом не съм хващал а шаран рядно.Ами колега това е от мен дано съм ти помогнал с информацията.
Наслука.
Наслука.
- hendekltd
- научил се да хвърля
Колега, Пътят за Хисар е Карловско шосе. Горе-долу на колко километра от Пловдив е отбивката? Да не би да е по пътя на първата отбивка от Карловско за Хисар?Biante написа:Ами аз последния път бях на Миромир.Намира се по пътя за Хисар.Има един прелез в момента дори струят мост,след него на около 20 метра завиваш на дясно има отбивка.Пътя за язовира е черен и се вижда.Има каракуда,шаран,сом.Но най-много се лови каракуда.Сом не съм хващал а шаран рядно.Ами колега това е от мен дано съм ти помогнал с информацията.
Наслука.
Каква е ползата от файдата, когато няма келепир?!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
-
- разбира нещата
Колега можеш да отидеш на така прочутия Куклен!Има доволно каракуда,шаран и амур.RuskiaRibar написа:А тва изкуственото преди Войводиново има ли го още или...?там бая шарани съм вадил.Също така искам да питам за гребната...трябва ли ми талон(разрешително)?
ПС.Давайте още идеи за близки места до Пловдив и ако може да са по-лесно достигаеми
Иначе за гребната ще ти трябва билет(разрешително) ако не искаш да береш ядове

Наслука!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
-
- новобранец
- Обратна връзка:
-
- новобранец
Колега може ли да раскажеш къде се намира този водоем в Куклен. За пръв път чувам за него и би ми било интересно да се пробвам там.Ако може повече информация за Куклен. Предварително ти благодаряkRaikkonen написа: Колега можеш да отидеш на така прочутия Куклен!Има доволно каракуда,шаран и амур.
Иначе за гребната ще ти трябва билет(разрешително) ако не искаш да береш ядове![]()
Наслука!
По пътя за Куклен преди табелата от дясната страна има чешма, спираш до нея и малко по нагоре ти е язовира.Но аз 2-3 пъти съм спирал там и все е затворено, няма пазачи няма никой.ppetterr написа:Колега може ли да раскажеш къде се намира този водоем в Куклен. За пръв път чувам за него и би ми било интересно да се пробвам там.Ако може повече информация за Куклен. Предварително ти благодаряkRaikkonen написа: Колега можеш да отидеш на така прочутия Куклен!Има доволно каракуда,шаран и амур.
Иначе за гребната ще ти трябва билет(разрешително) ако не искаш да береш ядове![]()
Наслука!
Някой който е ходим и знае как стоят нещата да сподели.
Наслука!