Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Зарибяване 2012!!!
Модератор: sapuna
- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Зарибяване 2012!!!
В тази тема ще е сметката!!!galin don4ev написа:А сметката в тази или в друга тема ще бъде публикувана.Аз лично ще се включа с колкото имам възможност, а къде с какво и кога решават инициаторите и главните спонсори.Поздрави на всички и наслука
Кльонка във ръката и напред във водата!!!
-
- научил се да хвърля
Адмирации за начинанието, със сигурност ще се включа с финанси с друго не обещавам.
Сами не си ли помогнем няма от кого да чакаме...
Трябва да се помисли и за опазването на малките рибета, пресен пример яз.Дяково, зарибиха с шаран и се започна масово събиране на рибета по педя, каракудите бяха по-едри от тях..
Сами не си ли помогнем няма от кого да чакаме...
Трябва да се помисли и за опазването на малките рибета, пресен пример яз.Дяково, зарибиха с шаран и се започна масово събиране на рибета по педя, каракудите бяха по-едри от тях..
- lishev_64
- разбира нещата
Е, айде стига сме се ръфали. Има идея - нека я ''овъргаляме'' в главите си и да бъдем полезни. Една глава мисли добре, две - още по-добре!!!... Идеите от всеки ще са полезни!...Бат Стан написа:Ами колега, хората са имали интерес да зарибят с хищник. Отишли, представили са организационен план в ИАРА, и очевидно е хванал дикиш. Ти, като имаш интерес да зарибяваш с мирни риби, постъпи по същия начин - намери съмишленици и спонсори, създай организация за зарибяване, плати си транспорта от джоба, извади от джоба си и за зарибяване и си пускай колкото искаш риби.............. Поздрави и успех в зарибяването!topsoft написа:Защо само хищници?.......

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
- lishev_64
- разбира нещата
На мен тръпката ми е мирната риба, най-вече карповия риболов, но за идеята -ivcho79 написа:Колеги,пак се започва с Бг манталитета,защо това защо онова,ами така сме решили така ще зарибяваме нямаме нищо против да се зарибява с мирни риби,но просто голяма част от сдруженията които са решили да помагат се занимават със спинингов и риболов от лодка.Относно ИАРА,както сподели Бат Стан всеки има право да отиде в агенциата и да заяви,че иска да зарибява и в зависимост от това какъв капитал ще вложи,ИАРА предлага това с което може да помогне.Както каза колегата dancho77 банковата сметка ще е готова до една седмица,освен това ще се направят тенески както всяка година,които ще бъдат раздадени в рибарски магазини в различни градове и ще са на символични цени,миналата година бяха по 15 лв надявам се и тази да можем да ги направим на същата цена.Има предложение да се направи следното:района събрал най много средства да получи най много риба и така в низходящ ред,което не означава че ще е така.Моето предложение за язовири в южна България е следното,Ивайловград след това Жребчево и Кърджали!!!Събитието ще бъде излъчено от няколко телевизий.Зарибяването най вероятно ще е по време на забраната в началото или по средата на месец май!!

- Mich
- ще става разбирач
и каква ми е гаранцията че като ги дам в магазина парите, една част няма да се трансформира в печалба за собственика. Единствено банкова сметка е решението донякъде.
който не лови, няма да яде 

- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Със сигурност няма да се трансформира в печалба,тъй като тенеските които ще направим са под бройка и са с фиксирана цена 15лв. както беше миналата година.Тук в темата също ще бъдат пуснати тенеските и може да си ги поръчвате и от тук!!!Кой както прецени за удобно така да постъпва,много скоро ще бъдат уповестени и магазините в които ще бъдат раздадени тенеските!!!Mich написа:и каква ми е гаранцията че като ги дам в магазина парите, една част няма да се трансформира в печалба за собственика. Единствено банкова сметка е решението донякъде.
- Поморийския
- ще става разбирач
Това с тениските вече е правено в манията четете
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 56&t=43596
Колега няма смисъл от СМС-и, защото нищо не се взима от тях,30стотинки за нас,и 90стотинки за оператора...Ще има тениски с цена около 15 леваdanev69 написа:![]()
![]()
Поздрави за начинанието. Освен банковите сметки няма ли да има и вариант с дарителски смс. Доста хора с по-ограничени възможности най-вероятно ще им е по-лесно,от колкото да ходят до банките да правят преводи.

- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Точно така,миналогодишното зарибяване което се състоя на Жребчево беше подпомогнато с продажбата на тенески и се събраха добри пари за начинанието,благодарение на всички вас съвестните колеги които мислите за подновяването на рибното богатство на толкова обезрибените ни реки и язовири.Днес ми съобщиха че може би ще се сдобием и с един интересен есетров вид(чига)Поморийския написа:Това с тениските вече е правено в манията четете

яз.Ясна поляна го зарибиха,забраниха и си го изловиха тез дето го пазят.Аман от бракониери във власта
- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ами надявам се при нас нещата да са на по добро ниво,очакваме обещаното съдействие о нужните органи и организаций!!!naskoz написа:яз.Ясна поляна го зарибиха,забраниха и си го изловиха тез дето го пазят.Аман от бракониери във власта
- lishev_64
- разбира нещата
Mich написа:и каква ми е гаранцията че като ги дам в магазина парите, една част няма да се трансформира в печалба за собственика. Единствено банкова сметка е решението донякъде.
Гаранцията, приятелю, е доверието, което имаш на собственика на съответния магазин - аз лично имам достатъчно доверие на собственика на споменатия магазин във Варна / Стефан /. Така, че това е въпрос на собствена преценка!...

- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Казах,че който няма доверие на магазин може да си ги поръча от тук и другия риболовен сайт.Всички пари ще бъдат декларирани пред вас,съпричастните колеги които милеете за родните реки и язовири!!!lishev_64 написа:Mich написа:и каква ми е гаранцията че като ги дам в магазина парите, една част няма да се трансформира в печалба за собственика. Единствено банкова сметка е решението донякъде.
Гаранцията, приятелю, е доверието, което имаш на собственика на съответния магазин - аз лично имам достатъчно доверие на собственика на споменатия магазин във Варна / Стефан /. Така, че това е въпрос на собствена преценка!...![]()
![]()
- lishev_64
- разбира нещата
ivcho79 написа:Казах,че който няма доверие на магазин може да си ги поръча от тук и другия риболовен сайт.Всички пари ще бъдат декларирани пред вас,съпричастните колеги които милеете за родните реки и язовири!!!lishev_64 написа:Mich написа:и каква ми е гаранцията че като ги дам в магазина парите, една част няма да се трансформира в печалба за собственика. Единствено банкова сметка е решението донякъде.
Гаранцията, приятелю, е доверието, което имаш на собственика на съответния магазин - аз лично имам достатъчно доверие на собственика на споменатия магазин във Варна / Стефан /. Така, че това е въпрос на собствена преценка!...![]()
![]()

-
- ще става разбирач
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=32&t=44130
Не е за смях .. Трагедия ..
Не е за смях .. Трагедия ..