Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

да питаме знае6тите
Модератор: sapuna
Tо и сега има снимки.На Сомове-Монтажи.Нека свърши сезона,че са като подивели ку4ета всички.Хване се някой сом и после панаир на суетата.Лодки-скутери.И всеки шляпа.Лошото е,че не знае защо.Хваща се разбира се по някое соме.Но проблема е друг.Когато чуеш,че някаде е изваден сом или кълве-ти не ходи там.Играта вече е свършила.Сомове и то големи има във всеки язовир.Но се чува например Цонево и Тича-хващат се големи един през друг.Даже чакат на опашка.Сега на Цонево се ядат такива капа,защото и Ивайловград им е малко.Казах някъде,че си има причини.Всеки мисли,че го базикам.В момента кълве на Кържали,Монтана и чат пат на Жребеца.Само,че където е кълвало началото на лятото сега рибите не са там.На Жребеца се хващаха много бели на плитки рапали.И след седмица по-рядко и на дълбоки такива.В момента на Кърджали се вадят хубави бели,но на дълбоки рапали и на определени места.Затова когато тръгнеш на риба освен слука ти трябва и мисъл.Големи сомове има и на Лобуш и на Дяково,но понеже е близко всеки се истрелва на Тича.А там в момента е като на другите места.Тук таме със зор дребно и ако хванеш осмичка си генерал.
Сега ще си заспя спокойно,въпреки капотата!Бит ми е рекордът от към килограми,но ми остава утехата за влакното-рекордьор 0.10мм!На този тънкаж всичко се дърпа,вервай ми!Ели па е кило-костур или тройка-белучка!
Пече се нещо,но ще видим при кой ще отиде джакпотът!
Безрибие,безводие,концентрация....?
Изненадите предстоят!Защо?Защото това е много луда година и изненадите нямат край!Дано и аз да участвам и да се възползвам от хаоса!