Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов Варненско и Добричко
Модератор: sapuna
Риболов Варненско и Добричко
Здравейте колеги !!!
Искам да Ви попитам за някой язовир в Добричка или Варненска област , на който сте ходили и сте останали с добро мнение
Няма значение дали е платен или е към ловното
Искам да Ви попитам за някой язовир в Добричка или Варненска област , на който сте ходили и сте останали с добро мнение

Няма значение дали е платен или е към ловното

Последно промяна от BoAndreev на Чет Авг 16, 2007 5:26 pm, променено общо 1 път.
Всичко отдалечено от морето е провинция .
Ъ.Хемингуей
Ъ.Хемингуей
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Риболив Варненско и Добричко
Одринци-вечер бяла риба на плувка и дъно с подвижно олово,стръв рибка.Костур на рибка,блесна,воблер,туистер,на леко с бял и торен червей.Червеноперка на бял червей,таранка на торен и рядко на бял.Таксата е 5лв на човек,колкото си искаш въдици.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
.
Одринци наистина е хубав язовир , особенно преди да стане частен
За съжеление сега не е така престижен.Аз лично колкото пъти отида там не се връщам празен , но и не мога да се похваля с нещо по-голямо .
Ще ми препоръчате ли друг язовир , може около Варна или към Шумен или Силистра

За съжеление сега не е така престижен.Аз лично колкото пъти отида там не се връщам празен , но и не мога да се похваля с нещо по-голямо .
Ще ми препоръчате ли друг язовир , може около Варна или към Шумен или Силистра

Всичко отдалечено от морето е провинция .
Ъ.Хемингуей
Ъ.Хемингуей
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Re: .
отиди на Малка Смолница - след Рилци в дясно - има шаран и каракуда,
за шарана мятай на царевица с мастика, ако си подхраниш мястото с малко царевица още по-добре
за шарана мятай на царевица с мастика, ако си подхраниш мястото с малко царевица още по-добре
-
- новобранец
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Утре може да ходим до Елешница.Първо мисля да проверя реката преди устието,а след това да видим в язовира как е.Някакво прясно инфо?Вероятно ще се нощува. 
През деня ако има условия за спинингов риболов по реката ще търся кленовете,а ако няма условия в реката-ще ги търся в язовира.Наще ще ловят на плувка каквото излезе,незнам как е положението с другите рибки.През нощта за сом дънните ще заложа.Някой нещо да ме посъветва

През деня ако има условия за спинингов риболов по реката ще търся кленовете,а ако няма условия в реката-ще ги търся в язовира.Наще ще ловят на плувка каквото излезе,незнам как е положението с другите рибки.През нощта за сом дънните ще заложа.Някой нещо да ме посъветва
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
КЪСМЕТ!В неделя имам работа в с.Гроздьово и може да се поразходя да видя положението.Камбата написа:Утре може да ходим до Елешница.Първо мисля да проверя реката преди устието,а след това да видим в язовира как е.Някакво прясно инфо?Вероятно ще се нощува.