Риболов Варненско и Добричко

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

BoAndreev
новобранец
новобранец

Риболов Варненско и Добричко

Мнение от BoAndreev »

Здравейте колеги !!!
Искам да Ви попитам за някой язовир в Добричка или Варненска област , на който сте ходили и сте останали с добро мнение :)
Няма значение дали е платен или е към ловното :)
Последно промяна от BoAndreev на Чет Авг 16, 2007 5:26 pm, променено общо 1 път.
Всичко отдалечено от морето е провинция .
Ъ.Хемингуей
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Риболив Варненско и Добричко

Мнение от Камбата »

Одринци-вечер бяла риба на плувка и дъно с подвижно олово,стръв рибка.Костур на рибка,блесна,воблер,туистер,на леко с бял и торен червей.Червеноперка на бял червей,таранка на торен и рядко на бял.Таксата е 5лв на човек,колкото си искаш въдици.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
Sasho 93
новобранец
новобранец

Мнение от Sasho 93 »

Одринци някога ще пуснат ли изобщо в язовира шаран и ше спрът ли да хвърлят мрежи че от тез мрежи таз риба са е наплашела а и нищо едро не е останало в язовира освен СОМОВЕ
наслука
BoAndreev
новобранец
новобранец

.

Мнение от BoAndreev »

Одринци наистина е хубав язовир , особенно преди да стане частен :(
За съжеление сега не е така престижен.Аз лично колкото пъти отида там не се връщам празен , но и не мога да се похваля с нещо по-голямо .
Ще ми препоръчате ли друг язовир , може около Варна или към Шумен или Силистра :?:
Ъ.Хемингуей
Аватар
Nikolay ( Dobrich )
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: .

Мнение от Nikolay ( Dobrich ) »

отиди на Малка Смолница - след Рилци в дясно - има шаран и каракуда,
за шарана мятай на царевица с мастика, ако си подхраниш мястото с малко царевица още по-добре
stoqn90
новобранец
новобранец

Мнение от stoqn90 »

Пазача на язовира в одринци(тои е приятел на баща ми)ми показа клипче на телефона си с някакъв сом около 40 кг.
BoAndreev
новобранец
новобранец

Мнение от BoAndreev »

stoqn90 написа:Пазача на язовира в одринци(тои е приятел на баща ми)ми показа клипче на телефона си с някакъв сом около 40 кг.
Около 36 37 кг. е бил :shock: Уловен преди няколко седмици :roll:
Ъ.Хемингуей
stoqn90
новобранец
новобранец

Мнение от stoqn90 »

Абе не знам колко килограма беше ,ама бая парчок беше.Доста често са хващани такива самове на него място.
6aro_hvashtaca
новобранец
новобранец

Мнение от 6aro_hvashtaca »

колеги на одренци бях скоро амани6то голямо не удари ина4е пробваите на яз цонево там поне 6те останете дожолни :smt117
да ви е малък кепа колеги наслука
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Утре може да ходим до Елешница.Първо мисля да проверя реката преди устието,а след това да видим в язовира как е.Някакво прясно инфо?Вероятно ще се нощува. :?

През деня ако има условия за спинингов риболов по реката ще търся кленовете,а ако няма условия в реката-ще ги търся в язовира.Наще ще ловят на плувка каквото излезе,незнам как е положението с другите рибки.През нощта за сом дънните ще заложа.Някой нещо да ме посъветва
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

Камбата написа:Утре може да ходим до Елешница.Първо мисля да проверя реката преди устието,а след това да видим в язовира как е.Някакво прясно инфо?Вероятно ще се нощува. :?

През деня ако има условия за спинингов риболов по реката ще търся кленовете,а ако няма условия в реката-ще ги търся в язовира.Наще ще ловят на плувка каквото излезе,незнам как е положението с другите рибки.През нощта за сом дънните ще заложа.Някой нещо да ме посъветва
КЪСМЕТ!В неделя имам работа в с.Гроздьово и може да се поразходя да видя положението.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”