Къде се намирам:
Къмпингуване
Фотография
naRiba.com
Форум
Къмпингуване
Фотография
Качване и поставяне на снимки NEW!
Модератор: Paublo_Eskobar
- ivo24m
- вече хвърля и на тежко

Re: Качване и поставяне на снимки NEW!
Здравейте колеги ,за снимката знам как да си е смалявам и качвам в форума,НО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАК ГИ СЪЕДИНЯВАТЕ СНИМКИТЕ БЕЗ РАЗСТОЯНИЕ МЕЖДУ ТЯХ?
В форума може да се качат 3 снимки ,а ако се съединят става една цяла и може да се качат над 3-снимки как става това?
благодаря предварително
В форума може да се качат 3 снимки ,а ако се съединят става една цяла и може да се качат над 3-снимки как става това?
благодаря предварително
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч

Аз оставям разтояние между снимките и съм качвал по много повече от три снимки.Не знам какво се получава при теб. 

ivo24m ,
Няма да ги съединяваш, защото не се разбира къде свършва едната и почва другата снимка.Става манджа с грозде... Оставяй разстояние като между линковете със снимките когато от албума ти, ги качваш във форума, като удариш един Enter (да има един празен ред).И може да си качиш повече от 3 снимки.
Няма да ги съединяваш, защото не се разбира къде свършва едната и почва другата снимка.Става манджа с грозде... Оставяй разстояние като между линковете със снимките когато от албума ти, ги качваш във форума, като удариш един Enter (да има един празен ред).И може да си качиш повече от 3 снимки.
- ivo24m
- вече хвърля и на тежко

Мерси ще пробвам така.Pedro написа:ivo24m ,
Така и не можах да си кача снимка за аватар.Ако на някой му се занимава да помогне.Примерно тази
пробвах със линкове за споделяне от снимка бг,но не стана
пробвах със линкове за споделяне от снимка бг,но не станаОстави само стъпки
gergi се е справил с аватара...Бях почнал да помагам, но до тук...
Всичко ми направи колегата " телескоп",за което му благодаря.Аз само копирах и така и не разбрах как да си намаля снимките до необходимия размерPedro написа:gergi се е справил с аватара...Бях почнал да помагам, но до тук...
Остави само стъпки