Къде се намирам:
Къмпингуване
Фотография
naRiba.com

Форум

Качване и поставяне на снимки NEW!
Модератор: Paublo_Eskobar
- ivo24m
- вече хвърля и на тежко
Re: Качване и поставяне на снимки NEW!
Здравейте колеги ,за снимката знам как да си е смалявам и качвам в форума,НО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАК ГИ СЪЕДИНЯВАТЕ СНИМКИТЕ БЕЗ РАЗСТОЯНИЕ МЕЖДУ ТЯХ?
В форума може да се качат 3 снимки ,а ако се съединят става една цяла и може да се качат над 3-снимки как става това?
благодаря предварително
В форума може да се качат 3 снимки ,а ако се съединят става една цяла и може да се качат над 3-снимки как става това?
благодаря предварително
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Аз оставям разтояние между снимките и съм качвал по много повече от три снимки.Не знам какво се получава при теб. 

ivo24m ,
Няма да ги съединяваш, защото не се разбира къде свършва едната и почва другата снимка.Става манджа с грозде... Оставяй разстояние като между линковете със снимките когато от албума ти, ги качваш във форума, като удариш един Enter (да има един празен ред).И може да си качиш повече от 3 снимки.
Няма да ги съединяваш, защото не се разбира къде свършва едната и почва другата снимка.Става манджа с грозде... Оставяй разстояние като между линковете със снимките когато от албума ти, ги качваш във форума, като удариш един Enter (да има един празен ред).И може да си качиш повече от 3 снимки.
- ivo24m
- вече хвърля и на тежко
Мерси ще пробвам така.Pedro написа:ivo24m ,
Така и не можах да си кача снимка за аватар.Ако на някой му се занимава да помогне.Примерно тази
пробвах със линкове за споделяне от снимка бг,но не стана

Остави само стъпки
gergi се е справил с аватара...Бях почнал да помагам, но до тук...
Всичко ми направи колегата " телескоп",за което му благодаря.Аз само копирах и така и не разбрах как да си намаля снимките до необходимия размерPedro написа:gergi се е справил с аватара...Бях почнал да помагам, но до тук...
Остави само стъпки