Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от GODzillata »

Ксанакса пък за к'во? :roll:

Бяха ми го предписали навремето за паническа атака, но така и не посмях да го ползвам. :D
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
lusienn

Мнение от lusienn »

А тука гледам и други се опитват да махат цигарите.Та излиза че съм шампион от 16 дни.След 3 тия ден,спрях храчките и дишането се промени и при крос и при изкачването на стълби и фитнес към добро.Един път ги спирах преди време за 4 месеца но си пиех напитки и се събирах с такива и некой път отлиташ.Цигари се спират от раз и без пиене.Ако не бях прочел тука у темата нямаше и да пиша.Но поне съм минал по тоя път и съм го преживял го споделям с всички.Е сега въобще не ми се пуши и ги забравих вече .
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от vatus56 »

Май и мен подкукуросахте, ама още набирам скорост и гледам уплашено и незнам дали да не започна "Ксанакс"-а, че такава паническа атака ме връхлита...
Никоя риба не е по - важна от живота !
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

vatus56 написа:Май и мен подкукуросахте, ама още набирам скорост и гледам уплашено и незнам дали да не започна "Ксанакс"-а, че такава паническа атака ме връхлита...

Махай ги и ще се гмуркаш по-надълбоко и за повече време! :wink: :D
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

vatus56 написа:Май и мен подкукуросахте, ама още набирам скорост и гледам уплашено и незнам дали да не започна "Ксанакс"-а, че такава паническа атака ме връхлита...
Бат Ванко,за "панически атаки" със сигурност ще ти помогне,ма зза цигарите-цццц
Жината и ги изписа НЕВРОЛОГ,и се "раздават" само със зелена рецепта :D(нали съм и "съпруг я")
А за пушенето и гмуркането-миналото лято кат ги ритнах за месец и половина по "часовник" правих 2:20( с цигари-1:40-максимум 2:00 със "самба" при изплаването :shock: ) апнея без много,много зор,после прее..х ушенцето-лекари,хапове,цигара,втора цигара . си е@а ма@@та
Те тоя път ги махам,че края на месеца-вътре :wink:
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Да-а,очевидно преходът за всеки тук съдържа някаква адска отсечка,която трябва да се премине с много страдания и напеналки :)Потвърждава се древния извод,че на човекоподобното същество трябва да му се създават много препятствия,та да може,добичето ниедно,да си държи организъма и мъждукащия разум в постоянна натегация,кондиция и прединфарктно положение.А си позволиш да изключиш напрежението,а си гушнал босилека или си се сринал на ниво "жувотно".Разрешени са сал лекинки балансирани намалявки на напрежението,една,ама много лъжлива,от които е цигарката,тутуня,никотина.Борете се,братя,подкрепям ви -от дългогодишен опит ви заявявам,че може с голям кеф да се пие кафе и/или алкохол без същевременно пряко концентрирано пълнене на дробчетата с дим.Вервайте,кефа си е кеф и няма нищо общо с никотинището :lol:Вземете се в ръце,символично или буквално,издигнете се до моята висока позиция - с еднакъв кеф пирувам в кръчма за пушачи и в кръчма за непушачи. :lol:Ако не можете да се мотивирате от това,възприемете другото кредо: "По-добре повлиян от алкохол,пък ако трябва и осрал се от пиене до ушите,но непушещ!" :drinkers:
lusienn

Мнение от lusienn »

Ехо.Бате Георги кво става с риболова.При мене няма такъв тая година.Е сега гледам снимките на моя колездач от ВИТОША.Горе е 2 метра сняг.Днес бачках и гледам ВИТОША от Долу.Снимки по натам ако ви интересува.Днес се съблякох по къс ръкав-по обяд напече до 19 градуса.В парка е пълно народ. Утре палим барбекюто със скумрийте и комшийте.Камъка ако иска да се връща е поканен в неговата тема и да пуска актуални снимки от природата.

Риболовци.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

То се видя колко останахме в темата -колкото са белите лястовици по време на преход,за това,че днес съм служил на себе си /почивал съм цивилизовано по кафенетата и кръчмите :D/,се чувствам оправомощен да пиша пак простотийки :roll:
lusienn,тук при нас по обяд го докара къмто 15+ на слънце,което си е събитие след големия продължителен бахар.Разни нездрави елементи дотолкова се обнадеждиха,че бяха седнали да си пият питиетата отвън -на външни маси,а други такива елементи дори бяха заминали да видят дали не е започнал риболова по реките ни.Набрах кураж и аз,та утре,още в потайна доба,с още двама заклети апапи,ще се отгърмим нейде по течението на Арда и дано можем да отръскаме паяжините от такъмите за речен риболов :lol: Ако е рекъл Господ, в късната неделя вечер може и да изложа пресни пичатления от фактическата обстановка по реката.Сега само мога да уведомя,че ще ударя набързо още 2Х2 М.и Айр.и "гътам цирка",щото ще се става твърде рано.Ай :drinkers:
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Да,
Камъка се смота, никой с нищо не се хвали, и затова аз ще споделя, как послужих на себе си или с други думи как си угаждах през тези дни.
В съботата отидах на платен водоем, състезанието за деня го спечелих безапелационно, май за втори път ми се случва този сезон. Пъстървите бяха твърде много за за рациона на жена ми и се наложи спешно да извикам родата та да прибере рибата, да не стане зян. Имаше и две хубави риби по 600 -700 гр,нарочно си бях развил аванса на макарата, та да свири, а рибките да бягат по гьола :D . Въобще създадох емоции и за себе си и за тези около мен :D ! Обяд имаше също, със скара и бира, а ставам и особено приказлив когато ми дърпа, така че деня и риболова ги броя за твърде успешни :D !
Днес ударих един горещ минерален басейн рано сутринта - да изгоня остатъците от гадните зимни вируси от себе си.
Прибрах с "любов и нежност" всичко свързано с подледния риболов - сме живи и здрави, догодина пак ще ги ползвам
Пих една ракия, салата и обяд с източника на риболовен кадем, възползвах се от ситуацията, долкото позволяват силите и възможностите ми :D !
После заведох жена ми да види какъв разсад за цветя вече предлагат, щото ще направим една цветна градина на балкона и прозорците и накрая се курдисах да гледам английския мач, който вече отдавна бе започнал, щото не може всичко едновременно :lol: . Ама МЮ пак биха с 5:0 :D .
Та така я разбирам аз тази тема - да преминаваме през прехода и при първа възможност да си угаждаме, защото друг няма да го направи, а безкористно пък никога.
Камъка има малко по-други виждания, ама той е по-сложна личност, аз като по просто устроен, вече съм се устремил само към себе си.
И си служа доколкото имам възможности!
Наздраве на всички активисти на темата !
lusienn

Мнение от lusienn »

E прибрах се днес до обед бачках и после служих на себе си снимки по натам щото сте от белите лястовици.Сега е зает компа със снимките и не става-сина требва да стане да ги качим набърже.Пишем от лапи топа и боцкам скумрий на скара.

Риболовци.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

G.Petkov написа:...
В съботата отидах на платен водоем, състезанието за деня го спечелих безапелационно...

Сам ли беше на този водоем? :wink: :mrgreen:
lusienn

Мнение от lusienn »

E от Витоша вчераИзображение Изображение Изображение Изображение Днеска една моя разходка на 13 км от нас с кола-20 минути.Изображение[/img] това е от Константин ВеличковИзображение Изображение Изображение Изображение Много топло беше днес 21 градуса Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение София на зум на връщане от горе-добра видимост диша се чист въздух.Изображение Пътеката на здравето 10 км и си нов човек Изображение Е сипах храната дано ви хареса :P

Риболовци.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

A, така, Люско! :smt023
Те т'ва е служба - чист въздух, природа, а не като Ицето само по кръчмите. :wink: Една снимка не е качил от Пампорово.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

GODzillata написа:
G.Petkov написа:...

Сам ли беше на този водоем? :wink: :mrgreen:
Ето пак бъзици, пак недоверие в кадрите :D !
Де да бях сам, такава навалица е, че последните места се заемат в 6.10 сутринта.
През зимата даже сутрин ловят на светеща плувка, че се съмва след 8.00 часа :lol: !
Добре, че имам един верен приятел, който спи малко, става рано и ми пази място - за компенсация/ щото аз идвам късно и си тръгвам рано/ лови с двете пръчки :D !

Ето и неопровержим снимков материал, и да не каже някой, че били малки /като за ония костури/:

Изображение

Изображение

Ето го и майстора - "шампион" за съботния ден, щото след фотосесията хванах и още, за ужас на конкуренцията :D !

Изображение

Снимките на Люсиен са много хубави, на Витоша не съм ходил от 15 години !
Има ли автобуси до Златните мостове, че да сляза пеш /вече не мога да се катеря/ или е само с кола ?
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Браво, Жоре, това последното си е трофей направо! :D :drinkers:

Но защо за по-лесно не идеш на Гинци със спининг? :roll:
Заключено

Обратно към “Разни”