Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Ксанакса пък за к'во?
Бяха ми го предписали навремето за паническа атака, но така и не посмях да го ползвам.

Бяха ми го предписали навремето за паническа атака, но така и не посмях да го ползвам.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

А тука гледам и други се опитват да махат цигарите.Та излиза че съм шампион от 16 дни.След 3 тия ден,спрях храчките и дишането се промени и при крос и при изкачването на стълби и фитнес към добро.Един път ги спирах преди време за 4 месеца но си пиех напитки и се събирах с такива и некой път отлиташ.Цигари се спират от раз и без пиене.Ако не бях прочел тука у темата нямаше и да пиша.Но поне съм минал по тоя път и съм го преживял го споделям с всички.Е сега въобще не ми се пуши и ги забравих вече .

Риболовци.
Май и мен подкукуросахте, ама още набирам скорост и гледам уплашено и незнам дали да не започна "Ксанакс"-а, че такава паническа атака ме връхлита...
Никоя риба не е по - важна от живота !
- GODzillata
vatus56 написа:Май и мен подкукуросахте, ама още набирам скорост и гледам уплашено и незнам дали да не започна "Ксанакс"-а, че такава паническа атака ме връхлита...
Махай ги и ще се гмуркаш по-надълбоко и за повече време!

-
- разбира нещата
Бат Ванко,за "панически атаки" със сигурност ще ти помогне,ма зза цигарите-ццццvatus56 написа:Май и мен подкукуросахте, ама още набирам скорост и гледам уплашено и незнам дали да не започна "Ксанакс"-а, че такава паническа атака ме връхлита...
Жината и ги изписа НЕВРОЛОГ,и се "раздават" само със зелена рецепта

А за пушенето и гмуркането-миналото лято кат ги ритнах за месец и половина по "часовник" правих 2:20( с цигари-1:40-максимум 2:00 със "самба" при изплаването

Те тоя път ги махам,че края на месеца-вътре

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
-
- кандидат преподавател
Да-а,очевидно преходът за всеки тук съдържа някаква адска отсечка,която трябва да се премине с много страдания и напеналки
Потвърждава се древния извод,че на човекоподобното същество трябва да му се създават много препятствия,та да може,добичето ниедно,да си държи организъма и мъждукащия разум в постоянна натегация,кондиция и прединфарктно положение.А си позволиш да изключиш напрежението,а си гушнал босилека или си се сринал на ниво "жувотно".Разрешени са сал лекинки балансирани намалявки на напрежението,една,ама много лъжлива,от които е цигарката,тутуня,никотина.Борете се,братя,подкрепям ви -от дългогодишен опит ви заявявам,че може с голям кеф да се пие кафе и/или алкохол без същевременно пряко концентрирано пълнене на дробчетата с дим.Вервайте,кефа си е кеф и няма нищо общо с никотинището
Вземете се в ръце,символично или буквално,издигнете се до моята висока позиция - с еднакъв кеф пирувам в кръчма за пушачи и в кръчма за непушачи.
Ако не можете да се мотивирате от това,възприемете другото кредо: "По-добре повлиян от алкохол,пък ако трябва и осрал се от пиене до ушите,но непушещ!" 

Ехо.Бате Георги кво става с риболова.При мене няма такъв тая година.Е сега гледам снимките на моя колездач от ВИТОША.Горе е 2 метра сняг.Днес бачках и гледам ВИТОША от Долу.Снимки по натам ако ви интересува.Днес се съблякох по къс ръкав-по обяд напече до 19 градуса.В парка е пълно народ. Утре палим барбекюто със скумрийте и комшийте.Камъка ако иска да се връща е поканен в неговата тема и да пуска актуални снимки от природата.

Риболовци.
-
- кандидат преподавател
То се видя колко останахме в темата -колкото са белите лястовици по време на преход,за това,че днес съм служил на себе си /почивал съм цивилизовано по кафенетата и кръчмите
/,се чувствам оправомощен да пиша пак простотийки
lusienn,тук при нас по обяд го докара къмто 15+ на слънце,което си е събитие след големия продължителен бахар.Разни нездрави елементи дотолкова се обнадеждиха,че бяха седнали да си пият питиетата отвън -на външни маси,а други такива елементи дори бяха заминали да видят дали не е започнал риболова по реките ни.Набрах кураж и аз,та утре,още в потайна доба,с още двама заклети апапи,ще се отгърмим нейде по течението на Арда и дано можем да отръскаме паяжините от такъмите за речен риболов
Ако е рекъл Господ, в късната неделя вечер може и да изложа пресни пичатления от фактическата обстановка по реката.Сега само мога да уведомя,че ще ударя набързо още 2Х2 М.и Айр.и "гътам цирка",щото ще се става твърде рано.Ай 

lusienn,тук при нас по обяд го докара къмто 15+ на слънце,което си е събитие след големия продължителен бахар.Разни нездрави елементи дотолкова се обнадеждиха,че бяха седнали да си пият питиетата отвън -на външни маси,а други такива елементи дори бяха заминали да видят дали не е започнал риболова по реките ни.Набрах кураж и аз,та утре,още в потайна доба,с още двама заклети апапи,ще се отгърмим нейде по течението на Арда и дано можем да отръскаме паяжините от такъмите за речен риболов

- G.Petkov
Да,
Камъка се смота, никой с нищо не се хвали, и затова аз ще споделя, как послужих на себе си или с други думи как си угаждах през тези дни.
В съботата отидах на платен водоем, състезанието за деня го спечелих безапелационно, май за втори път ми се случва този сезон. Пъстървите бяха твърде много за за рациона на жена ми и се наложи спешно да извикам родата та да прибере рибата, да не стане зян. Имаше и две хубави риби по 600 -700 гр,нарочно си бях развил аванса на макарата, та да свири, а рибките да бягат по гьола
. Въобще създадох емоции и за себе си и за тези около мен
! Обяд имаше също, със скара и бира, а ставам и особено приказлив когато ми дърпа, така че деня и риболова ги броя за твърде успешни
!
Днес ударих един горещ минерален басейн рано сутринта - да изгоня остатъците от гадните зимни вируси от себе си.
Прибрах с "любов и нежност" всичко свързано с подледния риболов - сме живи и здрави, догодина пак ще ги ползвам
Пих една ракия, салата и обяд с източника на риболовен кадем, възползвах се от ситуацията, долкото позволяват силите и възможностите ми
!
После заведох жена ми да види какъв разсад за цветя вече предлагат, щото ще направим една цветна градина на балкона и прозорците и накрая се курдисах да гледам английския мач, който вече отдавна бе започнал, щото не може всичко едновременно
. Ама МЮ пак биха с 5:0
.
Та така я разбирам аз тази тема - да преминаваме през прехода и при първа възможност да си угаждаме, защото друг няма да го направи, а безкористно пък никога.
Камъка има малко по-други виждания, ама той е по-сложна личност, аз като по просто устроен, вече съм се устремил само към себе си.
И си служа доколкото имам възможности!
Наздраве на всички активисти на темата !
Камъка се смота, никой с нищо не се хвали, и затова аз ще споделя, как послужих на себе си или с други думи как си угаждах през тези дни.
В съботата отидах на платен водоем, състезанието за деня го спечелих безапелационно, май за втори път ми се случва този сезон. Пъстървите бяха твърде много за за рациона на жена ми и се наложи спешно да извикам родата та да прибере рибата, да не стане зян. Имаше и две хубави риби по 600 -700 гр,нарочно си бях развил аванса на макарата, та да свири, а рибките да бягат по гьола

Днес ударих един горещ минерален басейн рано сутринта - да изгоня остатъците от гадните зимни вируси от себе си.
Прибрах с "любов и нежност" всичко свързано с подледния риболов - сме живи и здрави, догодина пак ще ги ползвам
Пих една ракия, салата и обяд с източника на риболовен кадем, възползвах се от ситуацията, долкото позволяват силите и възможностите ми

После заведох жена ми да види какъв разсад за цветя вече предлагат, щото ще направим една цветна градина на балкона и прозорците и накрая се курдисах да гледам английския мач, който вече отдавна бе започнал, щото не може всичко едновременно

Та така я разбирам аз тази тема - да преминаваме през прехода и при първа възможност да си угаждаме, защото друг няма да го направи, а безкористно пък никога.
Камъка има малко по-други виждания, ама той е по-сложна личност, аз като по просто устроен, вече съм се устремил само към себе си.
И си служа доколкото имам възможности!
Наздраве на всички активисти на темата !
E прибрах се днес до обед бачках и после служих на себе си снимки по натам щото сте от белите лястовици.Сега е зает компа със снимките и не става-сина требва да стане да ги качим набърже.Пишем от лапи топа и боцкам скумрий на скара.

Риболовци.
- GODzillata
G.Petkov написа:...
В съботата отидах на платен водоем, състезанието за деня го спечелих безапелационно...
Сам ли беше на този водоем?

E от Витоша вчера
Днеска една моя разходка на 13 км от нас с кола-20 минути.
[/img] това е от Константин Величков
Много топло беше днес 21 градуса
София на зум на връщане от горе-добра видимост диша се чист въздух.
Пътеката на здравето 10 км и си нов човек
Е сипах храната дано ви хареса 

Риболовци.
- GODzillata
A, така, Люско! 
Те т'ва е служба - чист въздух, природа, а не като Ицето само по кръчмите.
Една снимка не е качил от Пампорово.

Те т'ва е служба - чист въздух, природа, а не като Ицето само по кръчмите.

- G.Petkov
Ето пак бъзици, пак недоверие в кадритеGODzillata написа:G.Petkov написа:...
Сам ли беше на този водоем?![]()

Де да бях сам, такава навалица е, че последните места се заемат в 6.10 сутринта.
През зимата даже сутрин ловят на светеща плувка, че се съмва след 8.00 часа

Добре, че имам един верен приятел, който спи малко, става рано и ми пази място - за компенсация/ щото аз идвам късно и си тръгвам рано/ лови с двете пръчки

Ето и неопровержим снимков материал, и да не каже някой, че били малки /като за ония костури/:
Ето го и майстора - "шампион" за съботния ден, щото след фотосесията хванах и още, за ужас на конкуренцията

Снимките на Люсиен са много хубави, на Витоша не съм ходил от 15 години !
Има ли автобуси до Златните мостове, че да сляза пеш /вече не мога да се катеря/ или е само с кола ?
- GODzillata
Браво, Жоре, това последното си е трофей направо!
Но защо за по-лесно не идеш на Гинци със спининг?

Но защо за по-лесно не идеш на Гинци със спининг?