Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- вече хвърля и на тежко
Re: около Бургас ????
Браво колега и за цикала съм съгласен ма то тогава ще трябва май да ги държи повечко дни несмяташ ли?Красимир Атанасов написа:72см е дължината на рибата.
Нещо ямболските колеги немогат да се справят но ще им дадем шанс да се образоват от бургаските си братя....

Хора има много,ама Човеци вече няма............
- Красимир Атанасов
- учете се от него
така е редноkamaka написа:Браво колега и за цикала съм съгласен ма то тогава ще трябва май да ги държи повечко дни несмяташ ли?Красимир Атанасов написа:72см е дължината на рибата.
Нещо ямболските колеги немогат да се справят но ще им дадем шанс да се образоват от бургаските си братя....

Днес бях на Тръстиково от 13.00 до около 16.00 часа. Само дребни ... 2-ма братя роми оправяха мрежа... поне 3-ма от нашия цвят, сигурно местни - с парашути - и при тях нищо ..
-
- новобранец
@Hunte -не е задължително да се взема рибата
Колега колко е разтоянито от на4алото на черния път до водоема за да го мина пешаachkata81 написа:Днес се докопах някак си до Ясна поляна,водата е студена,висока и няма признаци на живот.Достъпът без джип е илюзорен поради огромните коловози и залоквени петна по пътя,и с джип не е гаранция де. Инъче казано - рано му е още на водоема.
-
- научил се да хвърля
колега зависи къде ще ходиш, те пътищата са много около язовира но в най добрия случай 3-4 км
тежко ще ти е с багажа

И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
хм сложна задача,може би 4-5 км и има поне 7-8 разклонения Х: , но аз не го познавам много добре язовира ,вероятно има места които са по близко до главен път-за тях някой по запознат колега.Aress написа:Колега колко е разтоянито от на4алото на черния път до водоема за да го мина пешаachkata81 написа:Днес се докопах някак си до Ясна поляна,водата е студена,висока и няма признаци на живот.Достъпът без джип е илюзорен поради огромните коловози и залоквени петна по пътя,и с джип не е гаранция де. Инъче казано - рано му е още на водоема.
колеги моля за информация за язовира в Средец утре 25.03 смятаме да ходиме още ли е 3 лв входа благодаря.
-
- научил се да хвърля
Днес на Промет, 7 дънни въдици - нито едно почукване.
- ivalpetkov
- разбира нещата
Днеска имаше много ентусиасти-още в 7.45 двама пича с един наръч пръчки обикаляха по Вая.По късно доидоха и още 2 коли.Цял ден имаше и ентусиасти на "Дупките" до лукойла.Особенно бялата жигулка....надвечер минах и още бяха там.Не ми се вярва да е тръгнал риболова по тези места
,ама важното е ,че ентусиасти не липсват.
,ама важното е ,че ентусиасти не липсват.
-
- научил се да хвърля
здравейте колеги 
сигурно ще ви 'шокирам' като кажа че ситуацията остава непроменена
дребните червеноперки са завзели всичко
сутринта отидох на тръстиково за около час похвърлях и извадих доста чевреноперчици със бебешки размер и реших да се преместя на грудовска - по пътя спрях на новоселци - ситуацията същата - дребни червенопери
на грудовска - изненада! - същото
само от време на време някоя белевица, но изключително рядко!
чудя се къде се е скатала тази риба, ако намеря време тези дни мисля да скоча до мостовете на димчево или долу под приливниците...

сигурно ще ви 'шокирам' като кажа че ситуацията остава непроменена

дребните червеноперки са завзели всичко

сутринта отидох на тръстиково за около час похвърлях и извадих доста чевреноперчици със бебешки размер и реших да се преместя на грудовска - по пътя спрях на новоселци - ситуацията същата - дребни червенопери
на грудовска - изненада! - същото

чудя се къде се е скатала тази риба, ако намеря време тези дни мисля да скоча до мостовете на димчево или долу под приливниците...
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
- koitikaza
- научил се да хвърля
Днес от 12 до 15 часа бяхме в с.Светлина на реката местата около моста в долния край на селото.резултат 32 белевици размер около 17-20 сантиметра едно малко кленче и доста червеноперки.За колегите които не са ходили там а искат да посетят местата пригответе си пръчки размер 3 до мах. 4 метра.реката е тясна и плитка средена дълбочина около 1 метър.А на Средецкия язовир какво стана?Че и аз мисля да го посетя идната събота.
колеги днес 25.03 бяхме на средецки язовир от 10 до 17,00 пет шаранчета от 800 до 1,500 само на фидер с два торни на куката на бял само червеноперки хванах около десет и се отказах от белия,---- с царевица имах една въдица не пипна на ваглер 6+4 на около 10,15 метра на торен взима каракуда около 500,600 гр хванах около 6,7 излязоха 2,700 на кантара шаран не взех задоволих се с каракудата забравих да спомена че едното шаранче беше хванато на ваглер общо взето е това захранката която ползвах за фидера беше българска мисля на-andoel mix един пакет фидер и един бисквита добре се представи захранката това е колеги общо взето таксата е 3 лв ограничение в пръчките няма цена на риба---- каракуда 1 лев шаран 4 лв както и амур,сом,щука макар че аз сом и щука там не сам хващал досега аиде чао и наслука и някаде ако ходите пишете колеги да не бием път напразно и в неведение че всичко е кинти.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
струва ми се че това инфо няма да се приеме много добре във форумаедин мой познат ходил там и хвърлял срекме над шлюза
kraimorski написа:... хванали 15кг. каракуди 4кг. щука и 2кг. сулка ама на мен много не ми се вярва![]()
![]()
Що бе?... наял се е човека.Красимир Атанасов написа:струва ми се че това инфо няма да се приеме много добре във форумаедин мой познат ходил там и хвърлял срекме над шлюза