около Бургас ????

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: около Бургас ????

Мнение от kamaka »

Красимир Атанасов написа:72см е дължината на рибата.
Браво колега и за цикала съм съгласен ма то тогава ще трябва май да ги държи повечко дни несмяташ ли?
Нещо ямболските колеги немогат да се справят но ще им дадем шанс да се образоват от бургаските си братя....
:axe:
Хора има много,ама Човеци вече няма............
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

kamaka написа:
Красимир Атанасов написа:72см е дължината на рибата.
Браво колега и за цикала съм съгласен ма то тогава ще трябва май да ги държи повечко дни несмяташ ли?
Нещо ямболските колеги немогат да се справят но ще им дадем шанс да се образоват от бургаските си братя....
:axe:
така е редно :lol: :drinkers:
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Gogo69
новобранец
новобранец

Мнение от Gogo69 »

Днес бях на Тръстиково от 13.00 до около 16.00 часа. Само дребни ... 2-ма братя роми оправяха мрежа... поне 3-ма от нашия цвят, сигурно местни - с парашути - и при тях нищо ..
del4opetrov
новобранец
новобранец

Мнение от del4opetrov »

@Hunte -не е задължително да се взема рибата
Aress
новобранец
новобранец

Мнение от Aress »

achkata81 написа:Днес се докопах някак си до Ясна поляна,водата е студена,висока и няма признаци на живот.Достъпът без джип е илюзорен поради огромните коловози и залоквени петна по пътя,и с джип не е гаранция де :). Инъче казано - рано му е още на водоема.
Колега колко е разтоянито от на4алото на черния път до водоема за да го мина пеша
hunte
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hunte »

колега зависи къде ще ходиш, те пътищата са много около язовира но в най добрия случай 3-4 км :D тежко ще ти е с багажа
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
achkata81
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от achkata81 »

Aress написа:
achkata81 написа:Днес се докопах някак си до Ясна поляна,водата е студена,висока и няма признаци на живот.Достъпът без джип е илюзорен поради огромните коловози и залоквени петна по пътя,и с джип не е гаранция де :). Инъче казано - рано му е още на водоема.
Колега колко е разтоянито от на4алото на черния път до водоема за да го мина пеша
хм сложна задача,може би 4-5 км и има поне 7-8 разклонения Х: , но аз не го познавам много добре язовира ,вероятно има места които са по близко до главен път-за тях някой по запознат колега.
Аватар
vaskost
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vaskost »

колеги моля за информация за язовира в Средец утре 25.03 смятаме да ходиме още ли е 3 лв входа благодаря.
Straight
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Straight »

Днес на Промет, 7 дънни въдици - нито едно почукване.
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

Днеска имаше много ентусиасти-още в 7.45 двама пича с един наръч пръчки обикаляха по Вая.По късно доидоха и още 2 коли.Цял ден имаше и ентусиасти на "Дупките" до лукойла.Особенно бялата жигулка....надвечер минах и още бяха там.Не ми се вярва да е тръгнал риболова по тези места
,ама важното е ,че ентусиасти не липсват.
hunte
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hunte »

здравейте колеги :)
сигурно ще ви 'шокирам' като кажа че ситуацията остава непроменена :D
дребните червеноперки са завзели всичко :)
сутринта отидох на тръстиково за около час похвърлях и извадих доста чевреноперчици със бебешки размер и реших да се преместя на грудовска - по пътя спрях на новоселци - ситуацията същата - дребни червенопери
на грудовска - изненада! - същото :D само от време на време някоя белевица, но изключително рядко!
чудя се къде се е скатала тази риба, ако намеря време тези дни мисля да скоча до мостовете на димчево или долу под приливниците...
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
Аватар
koitikaza
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от koitikaza »

Днес от 12 до 15 часа бяхме в с.Светлина на реката местата около моста в долния край на селото.резултат 32 белевици размер около 17-20 сантиметра едно малко кленче и доста червеноперки.За колегите които не са ходили там а искат да посетят местата пригответе си пръчки размер 3 до мах. 4 метра.реката е тясна и плитка средена дълбочина около 1 метър.А на Средецкия язовир какво стана?Че и аз мисля да го посетя идната събота.
Аватар
vaskost
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vaskost »

колеги днес 25.03 бяхме на средецки язовир от 10 до 17,00 пет шаранчета от 800 до 1,500 само на фидер с два торни на куката на бял само червеноперки хванах около десет и се отказах от белия,---- с царевица имах една въдица не пипна на ваглер 6+4 на около 10,15 метра на торен взима каракуда около 500,600 гр хванах около 6,7 излязоха 2,700 на кантара шаран не взех задоволих се с каракудата забравих да спомена че едното шаранче беше хванато на ваглер общо взето е това захранката която ползвах за фидера беше българска мисля на-andoel mix един пакет фидер и един бисквита добре се представи захранката това е колеги общо взето таксата е 3 лв ограничение в пръчките няма цена на риба---- каракуда 1 лев шаран 4 лв както и амур,сом,щука макар че аз сом и щука там не сам хващал досега аиде чао и наслука и някаде ако ходите пишете колеги да не бием път напразно и в неведение че всичко е кинти.
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

един мой познат ходил там и хвърлял срекме над шлюза
струва ми се че това инфо няма да се приеме много добре във форума
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
Raven
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Raven »

kraimorski написа:... хванали 15кг. каракуди 4кг. щука и 2кг. сулка ама на мен много не ми се вярва :axe: :axe: :axe:
Красимир Атанасов написа:
един мой познат ходил там и хвърлял срекме над шлюза
струва ми се че това инфо няма да се приеме много добре във форума
Що бе?... наял се е човека. :evil:
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”