Еб.ват ли се с нас търговците?! - Sensas Power Match 744

Модератор: sapuna

bayatov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Еб.ват ли се с нас търговците?! - Sensas Power Match 744

Мнение от bayatov »

Не мога да си обесня,поради каква причина този модел щека,а и не само,но този конкретно гледам,все още се продава по нашите магазини за близо 3000лв. :shock: ,при положение,че си пише "артикулът е добавен 2009 година"

Много ще ми е интересно някой търговец също да се включи !
MILF - Man, I love fishing !
Аватар
begleca_sv
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Еб.ват ли се с нас търговците?! - Sensas Power Match 744

Мнение от begleca_sv »

колега в бг търговците искат мах да печелят вече мн стоки излиат по ефтино от чужбина да се поръчат отколкото в БГ да се купят после защо карали скъпи джипове ............
Обичам природата, но не само на картинка !!!
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Не съм търговец на риболовни принадлежности но ми е много интересно на колко би трябвало да я продават ? Просто ми беше интересно колко наистина струва и каталожно в Англия , без промоции иде £1299 или 3052лв. :roll:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Явно модела е сполучлив и търсен от риболовците и се произвежда още.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
bayatov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от bayatov »

Павел Иванов написа:Не съм търговец на риболовни принадлежности но ми е много интересно на колко би трябвало да я продават ? Просто ми беше интересно колко наистина струва и каталожно в Англия , без промоции иде £1299 или 3052лв. :roll:
=================================================
А това дали не е цена от 2009 година,забравена и "out of stock" , има такава вероятност най-малкото,понеже ми се е случвало ;)

А ако не е такава ситуацията,толкова ли са глупави търговците в БГ и УК,да не пуснат ниска цена на старата стока за по-малка загуба,все пак старее,защото ако погледнем,за същите пари се взема същия клас но 2 или дори 3 години по-нова.
Наистина не разбирам,аз ли съм прост(възможно е)?!
MILF - Man, I love fishing !
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

Не безизвестен факт е че във всички сектори има спекула..Като погледнеш от горивата и
яйцата та да стигнеш до рибарските такъми...Залежалата стока се продава на цени като новата..Миналата година си купих чрез интернет влакна от колмик и бяха изгнили..Още на първия риболов влакното се късаше като кашкавал...Не са коректни нашите търговци..Все
гледат да има далавера..Във всеки един отрасъл е така-затова ядеме и негодни продукти.
Трябва вече българина да се научи да пазарува-понеже пазара определя цените,/.Не копуваш....цените падат,копуваш цените скачат..ССега за великден и гергйовден ще видите
какви цени ще наложат...Аз съм решилк ако станат много скъпи яйцата и козунаците да не си копувам..Е..ал съм ги да си ги ядат те тия яйца по 50 ст,..и козунаци по 3 лв..Да не говорим че и много от цените на риболовните такъми са завишени умишлено като например фидер кошниците...
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

bayatov написа:...А това дали ...
Тц , това е средната цена на новозакупена от магазина в UK щека от типа в момента . Мернах цени и от 1370 лири та ... Все си мисля че щеката ни е яйце , ни е влакно та да старее . На теб каква ти се иска да и е цената ? Не че не се намира и за 550 лири де :)

Павел Иванов
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

ribolovcho написа:като например фидер кошниците...
Направо са се усрали там!
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
to6o_03
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от to6o_03 »

ами когато щеката е уникално добра/Фабрис Ромор клуб сенсас Франция си ги лови с нея/не мисля,че като е модел на 3г трябва да струва 1000лв.Явно хората са си я оценили по достойнство, на който му е скъпа минава на друг вариант/удобен/за него, а ако си мислите,че пр.МАВЕР като струва 1500лв.в магазина не е със 100% надценка,след като преди 2г.е бил 1800 много се лъжете. п.п.Не притежавам тази щека,но съм имал удоволствието да риболовствам с нея
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

bayatov написа:
А ако не е такава ситуацията,толкова ли са глупави търговците в БГ и УК,да не пуснат ниска цена на старата стока за по-малка загуба,все пак старее,защото ако погледнем,за същите пари се взема същия клас но 2 или дори 3 години по-нова.
Наистина не разбирам,аз ли съм прост(възможно е)?!

Следвайки твоята логика те питам, тогава защо искаш този модел пред по новите?
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

То ако на всеки три години всичко трябваше да отиде в коша или да се продава на една десета от цената ... :lol: :lol: :lol: Баси , чудим се тогава що значително по-къса въдица от тая щека къде е на 13 метра а именно 2.10 метровото G Loomis SR842-2 GLX , което е модел от преди двадесет и пет години , вместо да ни го подаряват на всеки ъгъл в момента струва повече от колкото когато е било нов , фешън модел :roll: SR842-2 GLX си се произвежда и в момента а и си се търси :wink: Пич , ае малко по-сериозно , поне въдица от биофибри да беше споменал , не друго ами морковите загниват по некое време , а ти карбонова такава при това явно читаво направена :idea:

Павел Иванов
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Че се ебават , ебават се ама само когато има кой да ебават ! Все пак са търговци и не правят подаръци защото сиренето и хляба са с пари все пак , а и наеми плащат и т.н. ! Просто не са оправдани прекалено завишените цени на повечето продукти ! Но всеки си знае за себе си !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Наистина има много продукти които са прекалено "натоварени" на нашият пазар ама в случаят не е баш така като гледам съпоставено с "другите" пазари . А логиката че въдицата требва да минава веднагически на аутлет когато излезат нови модели ми е малко смешна :lol:

Павел Иванов
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

Има някаква логика за да държи цена..Ако няма търсене няма да има и предлагане..което води до пролетно намаление например...:)
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Съгласен съм напълно с теб Павка защото има стари продукти , които са много по добри от новите и мисля ,че ще се съгласите с това !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”