Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Еб.ват ли се с нас търговците?! - Sensas Power Match 744
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Еб.ват ли се с нас търговците?! - Sensas Power Match 744
Не мога да си обесня,поради каква причина този модел щека,а и не само,но този конкретно гледам,все още се продава по нашите магазини за близо 3000лв.
,при положение,че си пише "артикулът е добавен 2009 година"
Много ще ми е интересно някой търговец също да се включи !

Много ще ми е интересно някой търговец също да се включи !
MILF - Man, I love fishing !
- begleca_sv
- кандидат преподавател
Re: Еб.ват ли се с нас търговците?! - Sensas Power Match 744
колега в бг търговците искат мах да печелят вече мн стоки излиат по ефтино от чужбина да се поръчат отколкото в БГ да се купят после защо карали скъпи джипове ............
Обичам природата, но не само на картинка !!!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Не съм търговец на риболовни принадлежности но ми е много интересно на колко би трябвало да я продават ? Просто ми беше интересно колко наистина струва и каталожно в Англия , без промоции иде £1299 или 3052лв. 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Явно модела е сполучлив и търсен от риболовците и се произвежда още.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
=================================================Павел Иванов написа:Не съм търговец на риболовни принадлежности но ми е много интересно на колко би трябвало да я продават ? Просто ми беше интересно колко наистина струва и каталожно в Англия , без промоции иде £1299 или 3052лв.
А това дали не е цена от 2009 година,забравена и "out of stock" , има такава вероятност най-малкото,понеже ми се е случвало

А ако не е такава ситуацията,толкова ли са глупави търговците в БГ и УК,да не пуснат ниска цена на старата стока за по-малка загуба,все пак старее,защото ако погледнем,за същите пари се взема същия клас но 2 или дори 3 години по-нова.
Наистина не разбирам,аз ли съм прост(възможно е)?!
MILF - Man, I love fishing !
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Не безизвестен факт е че във всички сектори има спекула..Като погледнеш от горивата и
яйцата та да стигнеш до рибарските такъми...Залежалата стока се продава на цени като новата..Миналата година си купих чрез интернет влакна от колмик и бяха изгнили..Още на първия риболов влакното се късаше като кашкавал...Не са коректни нашите търговци..Все
гледат да има далавера..Във всеки един отрасъл е така-затова ядеме и негодни продукти.
Трябва вече българина да се научи да пазарува-понеже пазара определя цените,/.Не копуваш....цените падат,копуваш цените скачат..ССега за великден и гергйовден ще видите
какви цени ще наложат...Аз съм решилк ако станат много скъпи яйцата и козунаците да не си копувам..Е..ал съм ги да си ги ядат те тия яйца по 50 ст,..и козунаци по 3 лв..Да не говорим че и много от цените на риболовните такъми са завишени умишлено като например фидер кошниците...
яйцата та да стигнеш до рибарските такъми...Залежалата стока се продава на цени като новата..Миналата година си купих чрез интернет влакна от колмик и бяха изгнили..Още на първия риболов влакното се късаше като кашкавал...Не са коректни нашите търговци..Все
гледат да има далавера..Във всеки един отрасъл е така-затова ядеме и негодни продукти.
Трябва вече българина да се научи да пазарува-понеже пазара определя цените,/.Не копуваш....цените падат,копуваш цените скачат..ССега за великден и гергйовден ще видите
какви цени ще наложат...Аз съм решилк ако станат много скъпи яйцата и козунаците да не си копувам..Е..ал съм ги да си ги ядат те тия яйца по 50 ст,..и козунаци по 3 лв..Да не говорим че и много от цените на риболовните такъми са завишени умишлено като например фидер кошниците...

- Павел Иванов
Тц , това е средната цена на новозакупена от магазина в UK щека от типа в момента . Мернах цени и от 1370 лири та ... Все си мисля че щеката ни е яйце , ни е влакно та да старее . На теб каква ти се иска да и е цената ? Не че не се намира и за 550 лири деbayatov написа:...А това дали ...

Павел Иванов
Павел Иванов
Направо са се усрали там!ribolovcho написа:като например фидер кошниците...

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
ами когато щеката е уникално добра/Фабрис Ромор клуб сенсас Франция си ги лови с нея/не мисля,че като е модел на 3г трябва да струва 1000лв.Явно хората са си я оценили по достойнство, на който му е скъпа минава на друг вариант/удобен/за него, а ако си мислите,че пр.МАВЕР като струва 1500лв.в магазина не е със 100% надценка,след като преди 2г.е бил 1800 много се лъжете. п.п.Не притежавам тази щека,но съм имал удоволствието да риболовствам с нея
- barutchiata ©
- Администратор
bayatov написа:
А ако не е такава ситуацията,толкова ли са глупави търговците в БГ и УК,да не пуснат ниска цена на старата стока за по-малка загуба,все пак старее,защото ако погледнем,за същите пари се взема същия клас но 2 или дори 3 години по-нова.
Наистина не разбирам,аз ли съм прост(възможно е)?!
Следвайки твоята логика те питам, тогава защо искаш този модел пред по новите?
- Павел Иванов
То ако на всеки три години всичко трябваше да отиде в коша или да се продава на една десета от цената ...
Баси , чудим се тогава що значително по-къса въдица от тая щека къде е на 13 метра а именно 2.10 метровото G Loomis SR842-2 GLX , което е модел от преди двадесет и пет години , вместо да ни го подаряват на всеки ъгъл в момента струва повече от колкото когато е било нов , фешън модел
SR842-2 GLX си се произвежда и в момента а и си се търси
Пич , ае малко по-сериозно , поне въдица от биофибри да беше споменал , не друго ами морковите загниват по некое време , а ти карбонова такава при това явно читаво направена 

Павел Иванов
Павел Иванов
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Че се ебават , ебават се ама само когато има кой да ебават ! Все пак са търговци и не правят подаръци защото сиренето и хляба са с пари все пак , а и наеми плащат и т.н. ! Просто не са оправдани прекалено завишените цени на повечето продукти ! Но всеки си знае за себе си !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Павел Иванов
Наистина има много продукти които са прекалено "натоварени" на нашият пазар ама в случаят не е баш така като гледам съпоставено с "другите" пазари . А логиката че въдицата требва да минава веднагически на аутлет когато излезат нови модели ми е малко смешна 

Павел Иванов
Павел Иванов
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Има някаква логика за да държи цена..Ако няма търсене няма да има и предлагане..което води до пролетно намаление например...

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Съгласен съм напълно с теб Павка защото има стари продукти , които са много по добри от новите и мисля ,че ще се съгласите с това !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!